WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My właśnie jedziemy do centrum handlowego bo w weekend kupialm spodnie i co? Zapomnieli zdjąć klips ! I co ciekawe chodziłam jeszcze po sklepach i gdzie nie pikalo hehe
A! I tego samego dnia mój D w innym sklepie kupił kurtkę i tez ku nie zajęli klipsa !!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Ah i pierwszy krótki spacer w nowym wózku !
Wnioski!
Osoby przyzwyczajone do amortyzacji z wózków 3w1 stwierdza Żr amortyzacji nie ma
Prowadzi się jedna ręka jak piórko !!!!
Minus - brak okienka w budce żeby podejrzeć Królewnę
Plus - buda wielka jak namiot !! Całkiem można zamknąć dziecko
No i tyle narazie

-
Dariah, śliczny wózek
Ja w swoim graco evo też myślałam że nie ma amortyzacji bo tak przyzwyczaiłam się do tego 2w1. Tylko że mój poprzedni wózek to wielka ciężka kolumbryna, już nie miałam siły pchać w nim Antosia i do przychodni ledwo co podjeżdżałam. Teraz mamy leciutki i to jest duży plus, no i koła pompowane są lepsze od piankowych.

-
Ja dopiero teraz się witam.
Dziś kompletnie czasu nie było by coś napisać, ale zaglądałam
Ajrin
Piękna rodzinka i jaka śliczna mama
Zabka
Gdzie wyniki? Jak tam?
Dzięki za info na temat wózka.
Hmmm... Naoalilam się strasznie na niego, bardzo mi się podoba, ale mam na oku jeszcze jeden. O wiele tańszy a bardzo podobny do tego coś tam coś tam clips. Chyba espiro albo Graco, nie pamiętam. Mniejsza zresztą o to. Nowość jakaś, ale widziałam w sklepie. Jutro chyba się wybiorę z Amelka i D to może ja przymierzymy
Kamcia
U nas też pozycja dupka do gory
O której ci królewicz wstał?
Nasza księżniczka dziś spać w południe w ogóle nie była, ot co.
Dariah
No wóz bardzo ładny ci powiem, bardzo, bardzo
musisz nam wstawić foto z Zosienka w środku
koniecznie 
Marta
Ja też mam dość ciężki Camarelo Carrera. Nie zamierzam go sprzedawać, bo zima na śnieg to by była opcja najlepsza, ale do auta czy na zakupy przydałby się mniejszy, lżejszy.
Skali
Snape tez fajny, ale mi trochę przeszkadzają te koła łączone sprzodu. Akurat to rozwiązanie nie dla nas chociaż wózio ładny
U nas dziś dzień załatany. Rano szybko na zakupach, potem przyjechała do mnie koleżanka z Z starsza od Meli o 2mies. Jak ładnie dziewczyny się bawiły
no , może na początku trochę się okładały rękoma ale szybko przywolalysmy je do porządku i potem bawiły się razem i zgodnie 
Potem znów zakupy, trochę porządków i tak mi dzień zleciał.
No i nie miałam nawet jak się odezwać, bo kosmitka postanowiła dziś nie udać się na jakąkolwiek drzemkę, więc cały dzień mi zajmowała a popołudniu i wieczorem to już w ogóle masakra bo była opuszczona strasznie.
Wykąpałam ja o 19:00 (godzinę wcześniej) i już śpi od dobrych 20min
-
nick nieaktualnyNadrobie was wieczorem jak będę usypiac Roberta bo dzień zabiegany teraz ugotowalam zupki ogorkowa bo krupnik się skończył i muszę siedzieć z Robertem na rękach.
On dziś oszalał.
Od rana marudzil i tylko na rękach chciałby być.
Na zebraniu był grzeczny bo dwóch chłopaków z córki grupy bawili się z nim pierw autami potem piłka w między czasie zwiedzal na czworaka sale
Potem usnal na dworze gdy bardzo lało
Córka jeszcze bardziej zadowolona z zajęć gimnastycznych także muszę jej kupić baletki, body, getry.
Wyniki.
Ufffff
Bardzo dobre wieści.
W wycinkach nic nie znaleźli.
Stwierdzono zapalenie ale nie wskazuje na wrzodziejace zapalenie jelita.
Czyli jakąś infekcja była.
I teraz myślę że albo to od metforminy bo nie brałam probiotykow albo ten helicobacter dał popalić.
W sobotę wizyta u gastro więc zobaczymy co on powie.
Ja pisałam wcześniej ale nie wysłało mi posta.
Robert na kolacje pierwsza zjadł kasze manna na mleku krowim z tubka owoców.
Zrobiłam 120 ml ale ze 100 zjadł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 19:52
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
No ten Trend tez koby m amortyzację - w opisie na pewno
ale ka przyzwyczajona do naszego 3w1 a tam to buja jak babcina kanapa
wiec trzeba się przestawić i przyzwyczaić

-
Natka
Dla mnie carera to czołg
Nie oddam na pewno szybko. Choc po mieście jeżdżę crosswalkiem to carera równie często uzywana. Najlepsza. Amortyzacja miodzio. I choć crosswalk super to kupiony z myślą o bagażniku. Nie ma to jak amortyzacja tych 2w1
Mały wstał(został delikatnie obudzony) po 1,5 h snu jakoś 15.15
Jeszcze nie śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 20:35
-
Daria no na pewno porównania nie ma do 3w
1
Byliśmy u fizjo ogólnie ok wszystko niby mówi że możemy się zapisać Ale i tak będziemy czekać listopad najwcześniej a mamy złe skierowanie więc jutro lecę zmienić Szymkowiak lekarza i od razu po skierowanie i do poradni do jednej już go zapisałam Ale tam styczeń
Zapisałam też Szymka do żłobka są dwa publiczne istny szał i też czeka się mega oczywiście on jako dwu. Latek ma mniejsze szanse bo będzie do grupy dochodził jutro go zapisze do drugiego i chce do prywatnego zapisać Ale bym chciała na 3 h taki klub malucha a tu w tbg nie ma czegoś takiego
Jutro m wraca
Leżę bo się olazilam wzięłam magnez bo chyba przesadzilam Ale co zrobić samo się nie ogarnie
Skończyli tynkówac za tydzień hydraulika i pisze pismo do banku żeby przyszli kontrola i druga transza bo na styk starczy bo zrobiliśmy 4 rzeczy z pozostałych transzy oby tylko na meble starczyło hehe na szczęście m będzie wykanczsl wszystko sam więc tylko materiały
Idę coś zjeść ostatnio ciągle jestem głodna zjem coś a i tak głodna jestem mój mózg przestaje przyswajac
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

-
Oczywiście królewna postanowiła ze nie będzie współpracować wiec zrobiłam czy chciała czy nie

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a26646362e0.jpg
Miejsca ma megggaaa dużo
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

-
Skali,
A Szymek od kiedy ma iść do żłobka?
No złe żłobkami jest mega problem. Ja Zoske zapisałam dwa miesiące po urodzeniu i była przedostatnia na liście...
Masakra jakaś !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Zabka
Wyniki super! Moc kciuków z bbf
Skali
Odpocznij dziewczyno. Musisz dbać o was wszystkich.
Dariah
Faktycznie bardzo dużo ma miejsca
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[