WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariah katar woda to już raczej końcówka.
Super ze pije chyba jej smaki?
Ja to piłam masakra jakie nie dobre.
Pomyślałam od razu o Amlece Natki że nie dziwię się że niechcenia pić.
Robert dziś pierwsza dawka neosine i wypił bez problemu.
Oby tak dalej bo 10śni i to 3 raz to długo hihi
Natka super ze teściowa odbierze.
U nas w oddziale dawali deserów do domu jak ktoś szybciej szedł.
Fajnie ze się zadeklarowała z pomocą.
Zazdroszczam pozytywnie bo wiem ze będzie Ci lżej.
Ajrin faktycznie ekonomia.
Ciekawa jestem czy dzieci jedzą te wynalazki?
Drogie posiłki.
Ja płaciłem 11zl a teraz w przedszkolu 6zł.
Na stronie żłobka państwowego widziałam 4,40zl.
Zbieramy się na dwór do piekarni i krótki spacer.
W tym czasie chatę będę wierzyć konkretnie.
Kamcia ładuje sprzęt:-)
Stanęłam na wagę
Schudłam 3kg na tej diecie:-)
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
No my noestety do panstwowego sie noe dostaliśmy bylismy 100 na liscie trudno musial byc prywatny chociaz z tym okazal sie wielki problem bo wiekszosc w Marcu juz nie miała miejsc z drugim bedziemy madrzejsi zapiszemy odrazu do pruwatnego po urodzeniu. Bo niestety przy 2 nie bedzie nas stac na tak drogi żłobek.
U nas noc kiepska pobudki co godzine o 2 zasikany i w histerii musialam utulic i przebrac potem znowu utulic do snu. M dzis awaryjnie nocka wiec sama byłam i tylka jak Igi pójdzie spać ide ja i M spać. -
Dziewczyny, strzeżcie się kiedy facet gotuje obiad
"Dyżurny Państwowej Straży Pożarnej w Śremie przyjął zgłoszenie o pożarze mieszkania w jednym z bloków przy ul. Paderewskiego w Śremie o godzinie 17:42. Na miejsce skierowany został zastęp gaśniczy i podnośnik hydrauliczny z JRG Śrem oraz samochód gaśniczy z OSP Pysząca, a także patrol policji.
Gdy strażacy dotarli na miejsce okazało się, że w mieszkaniu doszło do przypalenia potrawy i stąd pojawił się dym. Lokator mieszkania sam opanował sytuację, lecz w wyniku zdarzenia został poparzony. Na miejsce wezwano zespół ratownictwa medycznego, który zajął się mężczyzną. Mieszkanie jak i cała klatka schodowa zostały przewietrzone przez straż pożarną." -
Natka to twoj D?
-
Jestem
Prądu nie miałam 39 h
Włączyli go o 9 jak wyszliśmy z domu-jechalam do lab zrobić badania dla diabetologa
Krajobrazy jak po burzycierpliwość mi się konczyla
Wczoraj polozylam się spać o 20:30
Spaliśmy do 8
Noc super
Ze sniadaniem malego gorzej bo on je przy swoich piosenkach a nie miałam juz gdzie i na czym ich załączyć
Pogoda kiepsko
Zatem sprzatamy-a jest co bo zmywarka nie chodzila 3 dni, do pralki piotrusiowych się nazbieralo -
Ajrin
Nie, to nie mój Dale wiadomości z mojego miasta hihi
powiem wam, że szok. Do jednego garnka 2zastepy straży pożarnej o karetka pogotowia
O policji bym zapomniałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 13:23
-
nick nieaktualnyU nas była też taka sytuacja.
Gościowi się przysnelo dobrze ze na parterze mieszkał.
U nas chyba idą zęby.
Robert się slini jakby kran odkręcić cała podłoga mokra tak się leje, brodziki co chwila zmieniam.
Gile też lecą
Ma stan podgoeaczkowy ale nie jest bardzo marudny.
Dałam czapka i się załatwił
Chyba usnal mi na rękach bo chrapie? -
Zabka
Dziadkowi D też się tak zdarzyło, ba! Gotował jakaś kiełbaskę i poszedł sobie na miasto na zakupy, drzwi pozakluczal. Masakra.
Ja to tak dostałam bo aż się uśmiechnęłam jak on musiał np się żonie tłumaczyć.
Nie dość, że straż (2 zastępy) to jeszcze policja a na końcu pogotowie. Masakra
I weź tu wpusc faceta do kuchni -
nick nieaktualnyRobert śpi od 16:00;-)
Natka dokładnie.
Mój die nawet nie bierze za gotowanie.
Zawsze gada ja nie umiem, ja nie od tego itp.
Jedynie jak nie mogę podejść do gara w odpowiednim momencie to go wysyłam żeby coś zrobił, przewrócił ale ile to nerwów mnie kosztuje bo im najlepiej malować ba mój to jeszcze nakręca mnie ze np nie widzi kotleta czy nie umie przewrócić hahahah
Ahhh faceci.
Ja właśnie swojego obcielam włosy.
Jeszcze Roberta muszę na śpiąco raczej dorwać z maszynka ale jakoś się boję hihi
-
Amelia zasypia, ja w końcu mogę usiąść na kanapie, uff. Dziś szalalysmy. Mam nadzieję, że ja wymęczylam
Uczyłam jej zabawy w kółko graniaste, po kilku próbach załapała o co chodzi i że na bęc trzeba upaść na pupę. Ale się cieszyławiadomo, we dwie to też nie jest całkiem zabawa ale zawsze coś nowego
-
Natka ta twoja Mela to spryciyla ja się cieszę ze Szymek robi papa a ty już takie zabawy
My dziś byliśmy w sadzie zbieraliśmy jabłka się padam .
Szymek padł po 20 butla i śpi przeniosłem do łóżeczka
M może w czwartek wróci to chyba najdłuższa rozlaka od czasów kiedy ja mieszkałam w Krakowie a on tutaj czyli 7 lat temu wtedy tesknilam teraz też ślę już głowa czyn innym zajęta to zupełnie inaczej młodzieńcze lata,minęły Ale nie lubię jak go nie ma wiadomo
Pokrzywy mnie popatztky i wszystko mnie piecze
Ajrin może coś zgapie z jadłospisu choć u nas królują sloiki
Ale dziś pierwszy raz Szymek karmil mamusie i dałam mu flipsa i dwa razy włożył go do buzi także może za pół roku zacznie jeść rękami
Ale powiem wam ze to jest spryciula tylko patrzy czy ktoś patrzy co robi albo udaje ze nie słyszy a dobrze wie że ktoś wołaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Piotrek jeszcze się domaga by oprócz patrzenia na niego byl śmiech i bicie brawa. Inaczej domaga się
Skali
zacznie jeść
Chrupka mały też słabo zjada. Otwiera buzię i czeka jak ktoś mu włożyale jedyne co pięknie bierze i samodzielnie zjada to paprochy z podlogi
-
Skali
Szymek to sprytny facetani się obejrzysz a będzie jadł rękoma
A co do zabaw to wiesz, Mela papa nie robii za Chiny jej tego nauczyć nie mogę. Ona się uśmiecha, mówi papa ale nie robi. No.
Także spokojnie, każde dziecko w swoim tempie.
Kamcia
Twój Piotruś to niezły artystai jak każdy artysta domaga się braw
Amelka bije sobie brawo kiedy coś zrobi, np siusiu na nocnik albo jak wyniesie pieluchę do kosza. Słodkie to i wtedy też bije brawo i wołam do niej, że super, pięknie i ich, ach i jak sobie pomyślę, że za chwilę stracę te chwile bo wrócę do pracy to szlag mnie trafia. I zazdroszczę wam jeszcze bardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 21:43
-
Kamcia
Gdyby nie to, że kosz jest zamknięty za taki sprytny zatrzask, a raczej szafka to też by śmieci wyciągałakosze do plastiku i papieru mamy na wierzchu i gdy nie widzę to przynosi mi śmieci z tych koszy
Wizytę mam 18pazdziernika ale cholera znów @ się spóźnia a na wizycie muszę być przed lub po. Ech... -
A tak na rozluźnienie dziewczyny
jak zostać perfekcyjna Panią domu
Maz wraca do domu z pracy i pyta zone:
- Kochanie, ugotowalas cos na obiad?
- Nic.
- No, ale wczoraj tez nic nie bylo...
- Tak, ugotowalam na dwa dniDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka pampersa wynosi?
Ja pitole jaka mądra dziewczynka tak szybko złapała
Oczywiście skali każde dziecko w swoim czasie.
Mój też wyciąga śmieci z kosza a gdzie tu mowa żeby poszedł do kosza jak nie umie hahahha
My walczymy z gilami i ślina
Leczymy już w łóżku ale Robert nie zamierza iść spać.
Córka z resztą też