WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha
a propo powrotu do pracy
dostałam własnie smsa od dyrektorki, że ma prosbe bym do piatku zdeklarowała czy wracam w listopadzie, bo chce grafik ułożyć
fluidy???
bo na pewno nikt nie wie...
pogadam z ginekologiem we wtorek , wezme jakby co zaswiadczenie o ciazy...
a co do l4 na pierwszej wizycie-casem dupa ze mnie, że zaczynam temat zanim ktoś inny zacznie, tym samym od razu powiedziałam, że l4 nie pptrzeba narazie bo jestem na urlopie -
nick nieaktualnyTo źle zrobiłaś a może i dobrze
To ładne mają wyczucie hahahha
Weź zaświadczenie albo l4 i powiedz w pracy.
A tak z innej beczki.
Wczoraj zaginął górnik szukali go dopiero dzisiaj znaleźli nie dawno.
24lata chłopak pracował MC w kopalni.
Osierocil dziecko
-
nick nieaktualnyTak obok mojej miejscowości.
Mąż mówi że nie wie co on tam robił.
Mówię że jedyne co mi do głowy przychodzi to to że słabo mu było poszedł się dopełnić (znaleźli go koło wentylacji) i może dostał zawału?
Ale to sekcja zwłok powie.
Jak co roku im bliżej św Barbary (4.12) to dużo wypadków.
Rok temu przecież był zawał pod ziemią zginęło kilku gornikow:-(
Masakra.
Dlatego jak mąż wraca później z pracy to ja już mam czarne wizję -
Żabka,
Ahhh Henio chodzi Ci po głowietak jak mówi Kamcia - raz się żyje
i to prawd skierują były małe mieszkania i dwójka w jednym pokoju i może dzieci były mniej egoistyczne i Ja Ja Ja ?!
najważniejsze czy oboje chcecie Henia ?
bo warunki mieszkaniowe może się zmienia za rok, dwa, pięć?
Slyszlam o tym gorniku i wcale się nie dziwie ze masz czarne wizje jak mąż się spóźniachyba bym zawału dostawała za każdym razem !!!
Kamcia,
Wszystko będzie dobrze !!! Małgosia lub Małgos będzie zdrowy i silny !! Ale rozumiem Cię ze masz czarne wizje i boisz się najgorszego ! Życie Cię doświadczyło i rozumiem Twój stres - to normalne w takiej sytuacji
Co do wychowawczego to nie mam pojęcia bo nie myślałam wcale o tym wiec się nie dowiadywałam
Ale tak jak mówi Żabka - dałabym Piotrusia do żłobka/ przedszkola i była tylko z Małą.
To oczywiście moje zdanie ale jak Zosia będzie mieć rodzeństwo to na pewno będzie normalnie chodzić do przedszkola (nie będzie ze mną w domu) bo ona miała możliwość żeby mieć mnie tylko dla siebie w ciągu dnia i uważam ze drugie tez powinni mieć tak samo
Ajrin,
U nas tez nie będziemy czekać z drugim za długo bo u nas jest duża różnica wielu między mną a Dja mną 30 a on 40
tak wiec tez nie będziemy czekać nie wiadomo ile
chcemy się starać za rok żeby było 3 lata różnicy między dziecko
A druga sprawa to faktycznie jak tak dluuuugo się jest poza obiegiem to faktycznie ciężko jest potem wrócić na stanowisko lub awansować
Ale kto wie, może będzie jeszcze córeczka ??
A w jakim jesteś wieku ? Pamietam ze już pisałaś ale nie pamietam ;(09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wcinamy torta bo koleżanka z naprzeciwka mała mieć dziś roczek córki ale...mała się rozchorowała wczoraj !! Wie imprezy nie było
Dzieciaki to maja wyczucie kiedy chorować09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah oboje chcemy tylko ja się bije z myślami a mąż z mieszkaniem bo teraz jest inaczej itp itd.
Gadam że mieszkanie można zmienić nawet jak będę w ciąży on chce dom ja też wiec mówię trzeba poszukać może ktoś będzie chciał zamienić z dopłatą albo starać się o kredyt na dom (stary).
Ja sie bije z myślami bo boję się?
Nie wiem jestem strasznie nie zdecydowana.
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Właśnie wcinamy torta bo koleżanka z naprzeciwka mała mieć dziś roczek córki ale...mała się rozchorowała wczoraj !! Wie imprezy nie było
Dzieciaki to maja wyczucie kiedy chorować
Smacznego
Żebyś wiedziała:-)
Ja tak mam jak dostałam się do pracy musiałam teściowa ściągać hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 20:38
-
Zjadłabym torta...ale poczekam do maja
Myślę już teraz o żłobku(klubiku) i przedszkolu dla malego
Jako pedagog wiem jakie sa korzysci
Ale muszę znów podkreślić-mieszkam w malutkim mieście, mało miejsc i wiemy kto ma pierwszeństwo...nie na wszystko mam wpływ -
Żabka,
Ehh to nigdy nie jest taka prosta decyzjazawsze jest coś i jakieś ale i jakieś obawy itd...
Musicie to na spokojnie sami rozważyć - przede wszystkim jeśli chodzi k lokum (jeśli to jest główna przeszkoda) to zdecydować co robicie lub szukać czegoś lub podjąć jakaś ścieżkę. Ale to wszystko tak się łatwo mówi
Kamcia,
No tak miejsca pewnie zarezerwowane już dawnoale może się uda dostać Piotrusiowi gdysby już teraz zapisała na przyszły rok?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Przeczytalam i zapomniałam o czym a nie chce mi się drugi raz ha czytanie ze zrozumieniem
Natka jak ja cię rozumiem kochana ja już cierpliwość to dawno straciłam nerwy puściły mi w dzień w którym okres nie przyszedł pamiętam że podczas karmienia zaczęłam wyć i myślę sobie o nie żadnego drugiego dziecka a tu bec
U nas dziś dziwny dzień wczoraj ok a dziś śniadanie nie zupa nie dopiero kolację zjadł muszę mu zmienić kolejność bo po śniadaniu dostawał zupę potem owoc i kolacja a teraz chce mu danie z kolacji dawać na obiad czyli ziemniaki i pół sloika a koło 18 zupa to wtedy mniej nerwowze nie chce jeść
Mam dziecko sloijowe rosół był ble Ale jarzynowa ze sloika pycha wiecie co dobrze że nie mam fisia na punkcie Eko bez cukru tylko naturalne robione itd bo co by to dziecko jadło ? Nic to by dopiero było
Oby jutro nie padało bo już dziś cały dzień w domu popołudniu była chrzestna szymonka to trochę go wynecxyla choć dziś miał dwie drzemki pierwszy raz od nie wiem kiedy Ale i tak o 8 poszedł spać
-
Skali moj też sloikowy
szkoda bo w żłobku pewnie slabo bedzie jadł ale może i lepiej bo inne dzieci jedzą.
Szkoda bo ja gotuje i ponoc smacznie więc nie wiem skąd grymasi moim.
Co do wieku no ja juz 35 na karku M 31.
Wiec wiecie kolejne by wypadlo kolo 40, to już spore ryzyko już teraz mialam stresa na prenatalnych i powoedzialam że kolejnego twgo badania nie przezyje padne na zawał. -
O !! Ale mi zrobiłaś ochotę na pomidorowa !!!! Jutro muszę zrobić !!
Skali,
A Szymus idzie do żłobka ? Pytam bo często jest tak ze nagle jak idzie do żłobka to w żłobku zjada wszystko pięknie a w domu nie chce nic jeść. Wiec pytam z ciekawości09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyAjrin niby średnia to 34-38!
Więc no musicie przemyśleć.
Matko przed chwilą był szok
Robert pierwszy raz zwymiotowal.
Chyba kawałek jabłka mu siedziało na żołądku bo znalazłam.
Dobrze ze gorączki nie ma.
Tzn stan podgorqczjowy jest.
Teraz ryczy bo mu każe spać i takie żale idą hahahah
Pewnie w nocy będzie głodny.
Dariah no trzeba najgorzej bo na wszystko mam odp
Nie ma ani jednej odp negatywnej hahahah
Czyt na wszystko jest sposób.
Kamcia możesz pisać odwołanie jak się Piotruś nie dostanie.
Zobacz tzn poczytaj też bo jak córka szła to obowiązek mieli przyjąć 3-latki.
Nie wiem jak będzie za dwa lata.
-
Ajrin,
W żłobku może właśnie dużo lepiej jeść bo wszyscy jedzą i to nie dom wiec inne regułyto trochę tak jak ze spaniem u moje Zosi
w domu bez cycka lib wozka nie zaśnie a w żłobku - w dwie sekundy zasypia sama !!
Wiec myśle ze nie powinnaś się martwić. A Igus już jadł coś w żłobku? Jadł prawda? I jak?
No tak to prawd ze koło 40 już tez bym się obawiała chociaż jak się patrzy teraz na gwiazdy to wiele w tym wieku ma dopiero pierwsze !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡