WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też drzemkę ma Szymonek ka też poiguje bo coś mnie kluje w boku
Mam ochotę na coś dobrego do jedzenia tylko nie wiem co.
A do tego bolą mnie cycki jakby mi mleko miało pójść ech trzeba poleżeć dobrze że mama z pracy wróciła to skończy zupę
-
Natka, ja ciuszków nie podpisywalam bo wzlobku powiedzialy ze nie ma potrzeby jest tylko 4 dzieci w grupie i ogarniala bedzie 5 za tydzien.
Pampersy podpisalam cale opakowanie, krem podpisalam niescieralnym mazakiem tak samo paste szczoteczkę i kubek. Butelke sami podpisali bo zapomnialam podpisać.
Wiem że mozna couszki oznaczać np nitka konlretny kolor badz pierwsza litera imienia. Tak robila znajoma bo chciala couszki potem sprzedac wiec podpisywac mazakiem nie chciala. -
Oj ale dziś tu cisza...
-
Ajrin
To samo właśnie chciałam napisać
Ja wypije herbatę i idę spać. Całkowity brak snu od 8:00 rano w niedzielę daje mi się ostro we znaki. Boli mnie głowa, słabo mi i zimno.
Pije herbatkę i zmykam. Do jutra kochane!
Spokojnej nocy wam wszystkim życzę!AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam aferę koperkowa na cały blok.
Nieuwierzycie jak ja bardzo się cieszę że mój mąż jest w tym momencie w domu!
W końcu zobaczył na oczy jak dzień wygląda mój z dziećmi (nie chodzi do garażu bo nie ma czasu) i na własne uszy usłyszał jak córka potrafi wpaść w histerie.
A wszystko poszło o lalkę barbie.
Parę dni temu jednej sąsiadów powiedziała że chce lalkę prijektantke a dziś rano drugiej powiedziała że chce lalkę fryzjerke.
O godzinie 21:30 stwierdziła że nie chce fryzjerski tylko jakaś mała i się drze na cały blok nie możemy jej uspokoić.
Gadam tłumacze że spokojem (co mnie dziwi bo przecież gdzie ja oaza spokoju) a ona dalej swoje
Powiedziałam że to ostatnie urodziny jej wyprawiam.
Jak sobie robi ze ktoś ma kasy jak lodu i leci jutro prezent kupić nowy czy wymienić na zawołanie jej.
Wiem że jest zmęczona bo dziś trening miała.
Dzieci to mają fazy.
Mąż siedzi z nią w pokoju drugim i słucha tych skomlen, płaczu etc czyt histerii.
Ja w drugim pokoju próbuje Roberta uśpić ale ciężko:-(
Robert stracił apetyt od popołudnia:-(
Ale mniej gili już leci.
I kupiłam małemu dziś 3 pary spodni bawełnianych po 9zł w Auchan takie jak są do piżamy(wzór głową słonia, dinusia, helikopter) pomyślałam że będą do budowy na krótki rękaw czy długi do spania a piżama gdzieś tam kupię z resztą przydadzą się na zmianę jak przesika czy coś
Kamcia trzymam mocno kciuki.
Bierz l4:-)
I mam nadzieję że dr coś jutro wypatrzy na usg?!
Daj znać szybciutko.
Dobrej nocki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 22:11
-
nick nieaktualny
-
Żabka dobrze że mąż w domu to zobaczy może zrozumie
My już po karmieniu panicz śpi jak on się rzucał tej nocy chyba był na każdym cebtymeyrze łóżka cały czas się odkrywa
Wczoraj była pani z gazowani gdzie będzie skrzynka na działce i niby za jakiej 2 tygodnie przyjdą to robić a facet w gazowni mówił że pół roku a w umowie jest 9 miesięcy ja już sama nie wiem do tego muszę się dowiedzieć jak wygląda kwestia instalacji wewnętrznej gazu bo coś mi się nie podoba to nie wiem jak to na po kolei iść więc muszę sie upewnić
I idziemy dziś po czapkę bo w crocodrilo widziałam ładne i ciepłe bo my mamy cienką a u nas to takie wiatry ze łeb urywa
Co do ubioru to ja ubietslam body długi bluza i kurtka cienką Ale chyba będę cieplej bo mi łeb urywa a co dopiero jemu ostatnio miał rączki lody na spacerze więc raczej było mu zimno także idziemy po czapkę o ile nie będzie padać .
Kamciaw to trzymamy kciuki za wizytę ja mam w poniedziałek także wycieczka do Krakowa się szykuje
Natka wyspalas się ?
-
Kamcia kciuki za wizytę.
U nas nocka dobra tylko jedna pobudka kolo 2 M ogarnął ja niestety rozłożona na łopatki. Gardlo boli katar i ogólnie telepie mnie z zimna.
Żabka współczuję takich awantur ciekawe kiedy minie i czy wogole minie. -
u nas noc idealna ale do 6
potem mąż szykował sie do pracy, kanapki robił! a miał to załatwiać wieczorem!!!mnie rozbudził, Piotrka obudził, ze ostateczna pobudka o 7
dziecko wstało niewyspane, nie widzę dzisiaj tego wyjscia do lekarza z niewyspanym Piotrkiem!!
bedzie dzis awantura
ku...naucze meza wstawac do pracy -
nick nieaktualnyKamcia hahahah
Uśmiałam się :"nauczę męża wstawać do pracy!"
A tak na poważnie rozumiem cie też byłabym zła
Mam nadzieję że po drzemce wstanie wyspany a potem grzeczny będzie
Powodzenia.
Ajrin ja już myślam że jej minęło ale raczej nie i nie wiem kiedy jej przejdzie.
Natka spisz?
Daria pewnie już w pracy.
Marta jak tam u was?
Skali dokładnie niech zobaczy.
U nas ostatnio na spacerze Robert miał zimne jak lód rączki.
Też pomyślałam o zimowej kurtce.
Tylko trochę bez sensu bo popołudniu słońce świeci i jest ciepło:-(
Już sama nie wiem.
Nawet na zajęciach gimnastycznych córki zerkalam okiem na kurtki dzieci połowa w zimowych chodzi!
Mam dwa śpiwory sąsiadki mi dały tzn jeden pożyczone drugi dany.
Muszę się ogarnąć i przymierzyć do wózka bo pewnie będzie trzeba dziurę zrobić na rączkę do składania.
Robert spał do 8!
Rekord.
Córkę mąż zawiozl do przedszkola potem razem ja odbierzemy i po torta zajdziemy.
Pani do męża i córki mówiła czy na zajęcia plastyczne chce chodzić.
Ale się cieszę że miejsce się zwolnilo.
Chciałam was zapytać.
Czy któraś z was piła zioła o. Sroki?
Czy udało się zajść w ciążę?
A może jakiejs koleżance się udało?
Piszcie.
Ja mam problem z progesteronem i siezastanawiam czy pomogą czy do giną iść i zrobić tak jak przy Robercie zastrzyk i dupek w mega ilościach.
-
Kamcia ja myślałam że twój mąż to już chodzi jak w szwahracskim zegarku :p taki żarcik Kamcia no stress
My wstalu ja właśnie kończę śniadanko i zaraz temu małemu gadowi będę robiła dziś kaszke zje bo nie chce mi się kombinowaćAJrin lubi tę wiadomość
-
zabko
drzemka po lekarzu, więc niewiele pomoże
w końcu kupiłam spiworek do wózka, bo nie mam osłonki do crosswalka (180zł kosztuje)
piotrek też miewa zimne ręce, a nawet stópki (jako maleństwo tez miał zimne stópki), ale ciałko ciepłe, więc na pewno jeszcze nie rozważe zimowej kurtki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny