WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie czapka to już koniecznosc od kku lat inaczej glowa boli. A kiedys też bez czapki w kurtce wiecznie rozpieta.
-
Zabko
Ale afera u wasUdało się córkę jakoś ułagodzić i wytłumaczyć?
Kamcia
Kciuki za wizyte!
Ajrin
Ja też już sobie nie wyobrażam zimy bez czapki i koniecznie gruba kurtka, szal, grubo pod spodem ubrana. Nienawidzę zimy, więc bronię się przed nią jak mogę.
Dziewczyny, wyspałam się, chociaż byłam tak zmęczona, że przez dłuższą chwilę zasnąć nie mogłam, bo z tego zmęczenia aż mi niedobrze było i strasznie mnie mdliło ale spałam aż miło do 8:00. Amelia budziła się w nocy ale podałam smoczek i dalej spała
Byłyśmy dziś zapłacić za żłobek i zanieść już kilka rzeczy z wyprawki. Amelka widziała już swoją szatnię i znaczek w przegródce (skakanka) i będzie w grupie "Sówki"śmiałam się, bo sowa ją "prześladuje" od samego początku. Najwięcej z sowami ma ubrań, kocyków, poduszek i innych gadżetów. Nawet talerzyki do jedzenia, które sobie sama wybrała zresztą
taka moja mała sowo-kosmitka
-
nick nieaktualnyNatka co ty usnela z tego płaczu choć wolała mnie ale mąż z nią walczył i mówił że Roberta usypia.
Cwana bo chciała dalej dyskutować że mną.
Rano wstała i powiedziała (nikt nic nie gadał o wczorajszej akcji) że ta mała lalkę co chce to prosi na urodziny następne!
Kurna Mac i taka afera jakby nie umiała powiedzieć że na następne urodziny chce.
A dajcie spokój braki mi słów co te dzieci wymyślają i aferę kręcą.
Mam nadzieję że na imprezie jakiegoś numeru nie wytnie.
Robię kopytka drugi raz w życiu!
Trzymajcie kciuki.
-
Żabko
zazdroszcze ci tych kopytek tak bardzo, że robie je jutro Amelce na obiadek
U nas kopytka ją częstym gościem, jak tylko ziemniaków z obiadu zostanie to robię kopytka, do tego czasem jej jakiś zamrożony sos w zamrażarce i obiad jestDla mnie i Amelki, bo D musi mieć mięso, bo co to za obiad bez mięsa?
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Po wizycie
Dostalam zaswiadczenie dla pracodawcy. Wczesna ciąża przecież nie znaczy ze na pewno nie wracam więc narazie zaświadczenie musi wystarczyć. Potem zwolnienie w listopadzie
Mam też to skierowanie do poradni badan prenatalnych. 14 listopada pappa
Karta ciąży założona
Zlecone badania w porządku
Dziś mnie nawet nie badał
Piotrek marudzil. Od rana coś mu nie pasowało!! Teraz spi a ja nareszcie psychicznie odpoczywam
Chce mi się spac ale na to nie mam czasu.
A mąż nawet nie dzwoni. Wie zapewne że nieźle podpadl. Napisalam mu tylko że zafundowal nam pobudke. Sam wie że czesto przebudza lub budzi malego ale i tak nie bierze sobie tego do serca
W pokoju lata wkurw...mucha!!jej tez mam już dosyć od ranaNatka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia, no nauki czekają Twojego męża, a przy dziecku trzeba się nauczyć ciszej poruszać po domu
U nas jak mąż rano wstaje do pracy to zdarzało mu się na początku budzić Antosia bo zawsze coś tam głośniej robił. Ale teraz już nauczony i rano jest cichutko że nawet ja nie słyszę jak wstaje albo wychodzi a nad ranem zawsze sen mam czujniejszy.
Antoś dzisiaj pobił rekord spania w nocy, prawie 12hA wieczorem był strasznie marudny, pewnie ze zmęczenia więc szybko padł, a ie byliśmy na spacerze bo strasznie wiało. Dzisiaj pogoda od rana ładna, świeci słoneczko więc na spacer pójdziemy bo obiedzie bo teraz mały śpi.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Marta
Dziś męża obudzilam zanim budzik zadzwonilnadrobil halasowanie czym innym
Wiem że to facet więc istota mało myslaca
Im bardziej się stara tym głośniej mu wszystko wychodzi. Ale czemu kanapek wieczorem nie zrobil???komputer!! Odechce mu się komputera -
Marta
Super, że noc udana. I Antoś jak ładnie spał. Buziaki od cioci Natki :* Wyspałaś się pewnie
Kamcia
To super, że wizyta u lekarza udana i, że zaświadczenie jesti karta ciąży
Ach, jak się cieszę
Wiadomo, że L4 zależy od ciebie i jeśli chcesz to możesz już brać od teraz, pytanie tylko czy ty już teraz chcesz.
Jeśli się jeszcze obawiasz, to możesz parę tygodni poczekać i poprosić na kolejnej wizycie. -
Poczekam z tym l4
Nie potrzebuję aż tak magazynowac urlopu
Po Małgosi to raczej tylko wychowawczy
Wezmę zwolnienie 7 listopada i muszę zorganizować wyjście do pracy w tym tygodniu. Mogłabym męża wysłać ale chcę być w porządku
Pół mojego miasta się dowie o ciąży kiedy w pracy poinformuje -
Ja za chwilę mojego D będę budzić po nocce i pewnie razem z nim wstanie Amelka z drzemki.
Oj, posiedziałam sobie troszkęno.... zrobiłam obiad, wstawiłam zmywarkę i pralkę, ogarnęłam trochę salon i posiedziałam trochę
Potem wyślę ich (jeśli nie będzie padać) do sklepu po chleb to będę miała taką prawdziwą chwilę dla siebie -
My też spacer zaliczylyscie rano, co nie znaczy, że D nie może jej wziąć jeszcze
U nas teraz kropi, oby przeszło bokiem albo przyszło w nocy.
Lubię leżeć w łóżku i słyszeć stukanie kropel o parapetwycisza mnie to:) i zauważyłam, że Mela przy takiej "muzyce" lepiej śpi
-
Zapomniałam zemialam iść do biblioteki bo czuję głód czytania jakiejsc opowieści miłosnej ha ha no nic może się jeszcze uda
Ja właśnie zjadłam Prince polo to jest mój ulubiony batonik babcia mi go kupuje i chyba mi cukier skoczy jak tak dalej pójdzie Ale dziś jestem cały czas głodna takie dziwne uczucie w ustach oznaczało ze mi się słodkiego chce