WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj kupiłam, a dziś przyszedł spiworek do wózka
świetny
jutro planuję przejść się do lidla za tymi kombinezonami...ale wiadomo
zaraz ruszam z korkami
mały jakis taki nie swój, troche mu się marudzi, wymusza, nie wiem o co mu chodzi? on na pewno sam nie wie
odpocznę jak mąz wróci a ja z domu wyjdę -
Zabko
To miałaś dziś dzień zabiegany. Dobrze, że już powoli ma się ten dzień ku końcowi.
Tak, podwyżkę wywalczyłam. Aneks dostanę jak wrócę do pracy.
Masz rację, że ten stres wynika z tego, że nie wiem co mnie czeka.
Marta
Oj, to nie mam pomysłu skąd ten brak apetytu skoro nie byliście na szczepieniu i żeby już wyszły.
Może spróbuj podać mu coś nowego? Może kakao?
Albo może niech je sam? Może o to chodzi?
Wiem jak się czujesz, bo też pewnie już kombinujesz na wszystkie sposoby. U nas pooooowoooooli ale się poprawia...chyba. nie chce zapeszac.
Kamcia
Odpoczywaj zatem na korkach
Ja też ja się wyrwę sama np na zakupy to uważam to za odpoczynek
Ja tak ciągle pisze o tym powrocie ale ja tak mam, że za dużo analizuje, za dużo myślę i sama siebie nakręcam a to źle, wiem. Tylko nie mam właśnie z kim pogadać na ten tematWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 15:53
-
nick nieaktualnyWróciliśmy nie dawno.
Mąż siedział w aucie z Robertem bo spał a ja miałam godzinkę dla siebie patrzyłam na córkę
Robert właśnie zjadł cała mandarynke i konczy pół pomarańcza dużego.
Skali jak tam u was?
Natka nawijaj nam my wysluchamyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 17:52
-
Natka pisz jak muszisz się wygadać
Marta a może już nie chce tyle mleka ? My jemy tylko na noc i rano o 6.
Dziś o dziwo lepszy apetyt śniadanie marne Ale zupę zjadł ładnie i teraz o 4 sloik cały ugotowałam ziemniaki to na kolację zje
U pani neurolog ok aż się zdziwiłam oczywiście kontrolujemy dałam skierowanie na rehabilitację Ale mówi że i rąk trzeba czekać trzy miesiące no więc będzie po ptokach no ale dala jutro go zarejestrujeNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali super ze jest ok i będzie lepiej:-)
Odpoczywaj.
Mój Robert zjadł na kolacje cała duża kromke chleba z dżemem.
Brzuszek ma wielki
Marta daj mu coś innego niż mleko może się przejadl nim?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 19:44
-
Witajcie po całym dniu !
Nocka ok - chyba 2 pobudki.
W pracy ok - znów szkolenia i szkolenia
A dzisiaj rano mój D nie mógł znaleźć swoich kluczy wiec wzięliśmy tylko moje i jako ze on zamykał drzwi to je schował do torby. Po pracy ja poszłam po Zosię a on na bilard z kolegami z pracy ...z kluczami !! Oczywiściefaceci...
Wiec długo nie pograł bo go ściągnęłam do domu bo stałyśmy na klatce hhehe
Natka,
Na pewno będzie dobrze w pracy ! Skoro dostałaś podwyżkę to znaczy ze chcą Ciebie a do tego jesteś dla nich ważna - w przeciwnym razie by nie dali podwyżki. A może samo myślą co z Tobą zrobić? Macie kilka działów w firmie u Was ? Może chcą Cię dać do innego działo ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Skali, Żabka
Antoś i tak pił mleko tylko 2 razy dziennie, rano i wieczorem, a jak teraz nie chce to nie wiem od czego to bo zawsze lubił mleczko. Na kilka dni mu odpuszczę, na śniadanie dostanie kanapki a na kolację kaszkę podawaną łyżeczką. Dzisiaj na noc dostał miskę kaszki i całą z apetytem zjadł więc może odwidziała mu się butla. Za kilka dni spróbuje dać mu butlę i zobaczymy czy dalej będą histerie.
-
Ach te nasze dzieci i to ich jedzenie naprawdę co jeden do lepszy Szymek na kolację zjadł ziemniaki z burakami i marchewka nawet się domagał Ale miał długie przerwy między posiłkami Ale ja się nie cieszę no pewnie jutro będzie Sajgon
Dziś my też dawałem chlebek żeby odgryzl a nie ze kawałki i ledwo co ugruzl nie wiem czemu ma taki słaby ścisk ? Dziwne no ale jutro reż spróbuję zobaczymy na śniadanie ma budyń bo dziś zrobiłam Ale nie było kiedy mu dac także jutro zje mam nadzieję
A ja mam ucztę czytam książkę matko jak ja to Kochan tyko oczywiście muszę na raz a tak się nie da .
Dobrej Nocki
-
Cisza jak makiem zasila ją jem śniadanie szyma też wstał dziś zjadł butlę koło 7 i w sumie już nie usnal więc pewnie drzemka będzie wcześniej
Zaraz jadę ze skierowaniem na reh a potem zapłacić fv za styropian bo dziś przywieźli
M wróci raczej jutro nawet jak dziś skończą bo na noc nie będą jechać
-
u nas cisza bo wstaliśmy trochę po 8, właśnie skończyliśmy śniadanko-ostatnio idzie ladnie, Piotruś zjada niemal całe (kaszka na 230 ml mm plus duży słoik owoców lub zmiksowane truskawki/maliny), jednak trwa takie jedzenie
miałam iść do pracy, pogoda nie sprzyja (co najmniej nie motywuje), wizja dostania się do kombinezonów w Lidlu przeraża, zatem odpuszczam
jutro mąz ma odgórnie wolne, więc wykorzystam tę sytuację
wkurzaja mnie ci ze spółdzielni-kaloryfer nadal nie naprawiony...nie zeby było zimno w pokoju Piotrusia, ale w takim tempie mogę nie doczekać sie naprawy w rekordowe mrozy! bo to większa awaria, dwie próby nie powiodły sie...ale wczoraj facet wyszedł mówiąc że wróci...nie wrócił nawet dziś (przychodzą rano, kazałam 8-11:30). I znów nie mam jak zejść na dół zgłosić ciąg dalszy awarii...zrobię jutro, czyli akcja kaloryfer co drugi dzień grrrrwrrrr!
a prawdopodobnie trzeba zawór wymienić...juz usłyszałam ze wiosną hahahaha powiedziałam, ze to pokój dziecka i ogrzewanie musi być. Pewnie ma zagwozdkę i stąd nie spieszno do działania Trudno, muszą wodę z pionu spuscić (łazienke robiliśmy w grudniu i nie było z tym problemu). Nie przyjmę do wiadomości, że na wiosnę!!ale nerwa juz mam
dodam, ze to ten facet ze spółdzielni, z którym mąż wojuje (on groził wyniesieniem wózka) -
nick nieaktualnyMy dopiero się ogarneli.
Robert wstał przed 8 a ja o 6 polezalam do 7 i wstałam.
Robert apetyt ma dopiero wieczorem.
Na kolacje wczoraj zjadł dużo ale wszystkiego po trochę.
Usnal o 22:30!
Kurcze zaczyna chodzić spać jak córka była w jego wieku.
Na śniadanie kaszka beeeee.
Zjadł piatusia całego i podgryza sucha bułkę
Mam miłośnika suchych bułek
Robert oglądał bajkę ja w tym czasie się wykapalam.
Po południu odbierzemy córkę z przedszkola i być może kupimy klatkę (jak córka wybierze)dla nowego członka rodziny chomika hihi
Henio :-)raczej/chyba się nie udał brzuch mnie cmi a jutro jak w zegarku @
Wczoraj na zajęciach u córki byłam sama z kobietą i 7 m-na córka same az był w szoku że rodzice gdzieś poszli.
Rozmawiałyśmy trochę i jestem pełna podziwu.
Kobieta ma 3 dzieci siedzi w domu do tego studiuje na weekendy mąż pracuje 10-18 i ona wszystko ogarnia jeszcze do kościoła lata bo starsze do kumuni będzie szło więc cały czas lata.
Byłam w szoku hahahha a ja się zastanawiałam jakby to było przy trzecim dziecku?!
Robert marudzi, co chwila wkłada rączki do buzi czasami krzykiem i się rozplacze a slini się.......... Jak z kranu leci!
I ma temp na czole 37-37,5 a z boku 38!
Jak mam to rozumieć.
Ja już glupieje
Gile dalej są ale sama woda i przezroczyste.
Kamica pewnie ze jutro podejdź no chyba że będziesz potem na spacerze to może podejdź mniej ludzie będzie?
A co to będą rekordowe mrozy?
Naprawdę?
Jak ja nie lubię zimy brrrrr
Walcz tam niech się gościu weźmie do roboty po to on tam jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 09:47
-
zabko
co roku Rosjanie i Amerykanie przepowiadaja Polsce zimy stuleciawięc w takim tempie naprawy na jakąs zimę stulecia trafimy
a ćmienie brzucha nic jeszcze nie znaczy
kciuki oczywiście są
a przy trzecim i kolejnym ponoć łatwiej
strasznie wieje, na pewno dziś nie wychodzę, jutro zawsze autem mogę podjechać, zaraz włosy muszę umyćżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze plomba mi wypadła!
Zęba robiła w kwietniu?!
Dzwoniłam do dentysty żeby reklamację zgłosić a z recepcji babka do mnie ze zapisy są na następny rok ale mam dzwonić za dwa tygodnie bo reorganizacja będzie brrrr
Oby nie bolało.
Robert śpi już godzinkę usnal mi na rękach tzn na nogach. Standardowo.
U nas słonko świeci mąż mówi że zimno bo wrócił z garażu
-
U nas też dzisiaj strasznie wieje, ogólnie tak jest od kilku dni więc już się zastanawiam czy pójdziemy na spacer po obiedzie ale zobaczymy jak będzie.
Dzisiaj Antosiowi nie dałam mleka na śniadanie tylko kanapkę z wędliną, a na drugie śniadanie standardowo kaszka i wszystko zjadł. Teraz śpi chociaż coś nie mógł usnąć, może się wyspał bo znowu spał 12,5h i wstał o 9. Trochę się wszystko przesuwa przez to jego późne wstawanie ale chociaż jestem wyspana
-
nick nieaktualny
-
Żabka, Antoś zasypia zazwyczaj ok 20-20:30, wcześniej wstawał 7-8 a od dwóch dni 9 i jeszcze w ciągu dnia ma drzemkę 2,5h a nieraz wystarczało mu 1,5-2h. Nie wiem co mu się poprzestawiało że tak długo śpi, może pogoda tak na niego wpływa, tylko najgorzej że tego mleka nie chce.
-
Witam się.
Skoczyłam.dzis na badania okresowe i do laboratorium na badanie TSH.
Zdolność do pracy dostałam i robić mogę
TSH na poziomie 0,533.
Z Amelia dziś był D. No i tak...na spacerze byłam ja jak wróciłam od lekarza.
On dał jej śniadanie i miał posprzątać i zrobić obiad.
Obiad zrobił, ale Mela zamiast o 11:30 jadła o 12:30 (bo się niewyrobil) a w domu sajgon gorszy niż jak wyszłam.
Teraz odpoczywa, bo się zmęczył. Ciekawe, co nie?
Ja ambitnie siedzę i nie zamierzam ruszyć palcem.
Popołudniu chyba z nią nie wyjdę bo zaczyna wiać i jakoś tak mzyc
Jutro zaprowadzać Amelke na 9:00 do żłobka. Pierwszy raz na 2godziny.
Dzieci będą się bawić farbkami ponoć. Tak mówiła mi Pani opiekunka.
Skali
Może chlebek lub jego konsystencja mu nie odpowiada, że tak lekko go gryzie. Hmm... Grunt, że coś je.
Kamcia
To kpina z tym grzejnikiem. Dupska i głowy im się ruszyć nie chce. Masakra! Takim sposobem to wy do usranej śmierci będziecie czekać. Ciągnik ich tam ile wejdzie.
Zabka
Roberto chodzi spać o 22:30? O matulu! Ja już uważam, że 20:30 w wykonaniu Meli to późno. Kiedy ty odpoczywasz?
Marta
Bardzo ładnie Antoś zjadł. A śpi super! Śpioszek mały
Dariah
Jak tam Zosia w żłobku?
Ale ci numer D zrobił z tymi kluczamihihi
dobrze, że długo nie musialyscie czekać.
Ja podwyżkę wywalczyłam z moim kierownikiem i dyrektorem. Aneksu jeszcze nie mam więc jak będę mieć to będzie to dla mnie realne.
Powrót do innego działu? O nieeee! Mi tam jest/było dobrze tam gdzie byłam i to co robiłam. Nie nakręcam się dziś, co ma być to będzie. Mam jeszcze tydzień z moją cudowna córeczka i zamierzam go wykorzystać jak tylko się da. -
nick nieaktualnyMarta nic na siłę.
Ja wiem ze mleczko cacy ale może się przejadl a wręcz napewno
Przeczekaj.
Natka super ze zrobiłaś badania.
Wow jutro do żłobka.
Trzymam kciuki.
Będzie dobrze.
No tak mój Robert tak ostatnio chodzi spać.
Pomimo nawet dwóch drzemek w dzień.
I to na siłę odkładam na poduszkę co wstaje.
Masakra.
Właśnie teraz odpoczywam.
Leżę z nogami do góry i robię Nic:-)
Ale już mi się nudzi hahahah
Korzystaj i nic nie rób niech mąż się wykaże hihi
No natka co ty by było jakby tak cały dzień miał być z dzieckiem?