WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jego średnia to 2h
Jak zasypia okolo 12to do 14 idealnie
Zdarza się jednak krócej lub dluzej o pół godziny. Dziś zasnął późno więc liczę na krótszą wersję. Tym bardziej ze jestem sama i wolę mieć szybko wolny wieczór. Najważniejsze żeby wstał wyspany -
Kamcia, U nas ostatnio wiercili u nas dachu a Igi spał w najlepsze
Więc może Piotrusia nie zbudzą
-
wczoraj zbudzili
bidulek płakał
dzis daje radę (oni ciągle nie wierca), śpi już 1,5h więc swoje odespał i sie nie martwię
sama mam podły humor
1. hormony?
2. pogoda?
3. przesilenie jesienne?
Piotruś wstał 14:25Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 14:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niedawno zasnął
Ja jem, niestety myślałam że mąż zjedzie do domu-ząb go boli-ale ostatecznie nie dostal zgody, Meksyk dał mu leki
Obejrzę 2 seriale i spać
Coś mnie brzucha boli. Lewa strona. Myślę że jajnik. A wg kalendarza dziś mialabym owulacje -
nick nieaktualny
-
Hej
U mnie wszystko ok dzisiaj jeszcze miałam korki wiec byłam o 20 w domu
Zośka w żłobku dobrze
Jutro koj D wyjeżdża i wraca w piątek a na szczecie moja mama z tata przyjadą w piątek żeby zaopiekować się Królewnamoja mama bardzo chętnie zawsze się nią zajmuje ale wiecie to jednak 100km żeby przyjechać i potem wrócić bo u nas nie ma gdzie jej przespać
Natka,
No widzisz w jakim doborowym towarzystwie masz miejscówkę ?super !! A tak się martwiłam ...
I widzisz, Amelka już zaczyna jeść ! Jeszcze trochę i będzie wszystko wcinać !
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta
Padam na twarz.
Szkolenia, szkolenia i jeszcze raz szkolenia. Głowa już boli od tego.
Mela w żłobku całkiem ok. Spróbowała zupy brokolowej ale nie smakowała. Wypiła 180ml mm i zjadła piatusia. Chociaż to.
Zabka
Ale ci Robert pospal wow!
Kamcia
Piotruś spał przy wierceniu? No, no! Co za śpioszek
Dariah
Super, że ogarnęłas mamę i pójdziesz na to spotkanie
Reszty nie pamiętam
Idę spac bo Mela całą noc wojowała i praktycznie nic nie spałam. -
Ajrin
Dobrze, że w pracy spokojnie. Takie dni też się przydadzą.
Trzymam kciuki za wizytę.
Skali
To życzę wytrwałości w utrzymaniu tej zdrowej diety. Ciężko zawsze jest się nie skusić na coś dobrego a w ciąży to chyba w ogóle -
Natka
Super że pierwszy dzień w pracy taki udany i towarzystwo najlepsze. No i Amelka ładnie zjadła w żłobku, teraz będzie coraz lepiej.
Żabka
Pięknie Robert spał no i na noc też szybko usnął, korzystaj i idź spać.
Ja byłam dzisiaj w pracy, złożyłam wniosek o wychowawczy, odwiedziłam koleżanki i trochę pogadałyśmy. Później szybkie zakupy i do domu. Mąż w tym czasie zajmował się Antosiem i super chłopaki dali sobie radę.
-
Żabka,
Ah nie patrz na to co ludzie myślą powiedzą itd.. rób tak jak Ty chcesz bo to Twoje / Wasze życie i Wasze dziecia ze ktoś się po głowie puka bo 3 dzieci ?! To co ? Może z zazdrości bo sam nie miał odwagi na 3 dzieci chociaż radzi chcilal...albo zazdrości ze tak świetnie sobie radzisz i równie świetnie sobie poradzisz z 3...?! Nigdy nie wiadomo dlaczego ludzie gadają to co gadają.. a ludziom dużo łatwiej idzie krytykowanie i mówienie negatywnych rzeczy niż chwalenie czy zachęcanie drugiej osoby () niestety !
Tak moja mama jaka jest taka jest (a łatwa nie jest...) ale zawsze chętnie pomoże przy wnukach to trzeba jej oddać i przyjedzie kiedy trzeba itd
Natka,
O to super ze dzień taki aktywny ! Dzięki temu szybko minąłi nie miałaś za dużo czasu na myśle je i rozmyślanie
Tak wyjdę w piątek z ekipa ale tylko na jedzenie na 18 bo druga zjeść tzn impreza jest na 20:30..myśle ze nie pójdę a jak pójdę to dosłownie na pół godzinki wiec nie wieńczy jest senszwłaszcza ze j tak alkoholu nie pije, wiec takie wpadniecie na pół godziny gdzie wszyscy dopiero się będą schodzić i wyjście to nie wiem czy ma sens
wiec pewnie po kolacji pójdę do domku do mojej Królewny
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️