WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się,
Nocka słaba pomimo podania przeciwbólowych budził się z 5 razy a o 12 to w ogóle cały zasikany chyba źle zapięłam pampersa.
Dziś udało mi sie w koncu dotrzeć na czas do pracy haha ale wymaga to wstawania o 5:45no ale mam zamiar wyjść 15:30 i w końcu dziecko odebrać.
Jutro wizyta u Gina mam nadzieje, że chciaż serduszka posłucham.
-
nick nieaktualnyMy wróciliśmy z przedszkola.
Jemy śniadanie nr 3:-(
Robert brak apetytu
Do tego biegunka nie wiem od czego raczej zęby.
Edit: Robert spał do 7 a usnal o 21:00
Pogoda okropna deszcz pada więc szybko zaprowadziłam córkę i wróciłam .
Oby później nie padało bo mamy zajecia gimnastyczne.
Dariah wiem wiem ale jakoś tak to zniechęca.
Co ma być to będzie.
Ajrin pewnie ze usłyszysz serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 08:41
-
witam
noc super, mały sie nie budził, ja po każdym przebudzeniu zasypiałam
jednak czułam mocno tę lewą pachwinę
wstaliśmy 8:20, dopiero mały śniadanie zaliczył - w ilości 50% tego, co przygotowałam (tak juz jest od ponad tyg)
lało całą noc i teraz nadal pada
czeka mnie znowu zabiegane popołudnie (nadrabianie dni kiedy to męża w domu nie ma)
sama myśl o tym wszystkim dobija
ale witam w skończonym 10tc-zrobiło sie już poważniej, tak dwucyfrowo -
Ja właśnie czekam na wizytę u gina a o 13 idziemy z szymkiem na szczepienie więc prosimy o kciuki
Pogoda do bani więc zapowiada się siedzenie w domu wyszło tak ze mamy na zimę kurtki a na teraz nie bo m ze smyka cienką na polarku więc muszę coś szybko kupić ewentualnie poszukać z wiosny kurtki z pepco tylko nie wiem czy będzie dobra
-
nick nieaktualnySkali trzymamy kciuki.
Wiesz ile ty masz tam stopni?
Ja używam takiej cienkiej z polarkiem pod to zakładam bluzę grubsza.
U nas 10st.
A jakbyś polarka mu założyła pod tą kurteczke?
Zaraz zima więc nie wiem czy się opłaca kupować.
Ja właśnie odkurzylam z Robertem na rękach(bo się boi odkurzacza) chatę
Wcześniej zjedliśmy troszkę zupy ogorkowej.
Chciałabym żeby poszedł spać ziewa ale nie zapowiada się że pojdzie spac:-( -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie mu zakładam body i cienką bluzkę no ale bluzę mam Ale znalazłam ta z pepco więc będzie ok u nas dziś 4 stopnie a jam bylam rano to zamarzlam
Ja po wizycie, 2,5 kg na plusie szyjka długa dziecko 443 g wg niego dziewczynka łożysko nisko z przodu dotyka do szyjki mam nie dźwigać i się oszczędność bi może się odkleic Ale powinno się podnieść w najbliższym czasie bi często tak jest i na to liczymy
-
Wow to zmiana miał być chłopak
Och może i u mnie się pomylił
Co do łożyska podniesie się na bank.
Ja nic nie wiem o łożysko mam nadizeje, że zleci usg i coś sie dowiem. -
nick nieaktualny
-
Skali
Z łożyskiem na pewno będzie dobrze, jeszcze się podniesie.
Czy dziewczynka czy chłopiec najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa. A córeczka brzmi ślicznie
U nas jedna pobudka w nocy ale mąż szybko dał smoka i Antoś spał dalej, coś jęczał ok 7 ale jeszcze zasnął i ostatecznie wstał o 8:50 czyli miał 12,5 h snu, to chyba rekord. Kanapkę z serkiem ładnie zjadł ale jogurtu nie chciał więc spróbuję mu dać na podwieczorek. Kaszka też ładnie zjedzona. Tylko drzemka wypadła później i usnął dopiero o 12:45. Takie spanie pewnie przez paskudną pogodę bo w nocy padało i teraz też non stop leje, więc nici ze spaceru.
No i wczoraj próbowałam dać mleko i niestety Antoś dalej odmawia butli, nawet jak przelałam do kubka to jak tylko spróbował że mleko to od razu odsunął ręką i nie chciał, więc to chyba ostateczne pożegnanie z mm.
-
to u nas sie dzieje odwrotnie-kiedy Piotruś widzi butle mleka to az sie cieszy i z wielkim ciśnieniem smoka wypluwa
radosc widoczna w każdym kawałku ciała
a tego przecież nie było
no i ta butla tylko 2x dziennie (przed drzemka i przed nocnym spaniem)
sniadanie dziś marnie
obiad tez pewnie
mnie ciutkę to ciszy bo jednak nie przekraczamy jeszcze 12 kg -
Tak do tej pory miał być chłopak choć słabo było widać myślę że w sobotę będzie wiadomo więc czekamy
Szyma po szczepieniu przez tego okuliste strasznie boi się lekarzy Ale szybko poszło dostał priorix oby bez żadnych skutków ubocznych teraz śpi bo szczepienie w porze jego drzemki było