WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia zazdroszczę takich nocek u nas jak sa dwie pobudki to uważamy ze noc jest super.
Ostatnio przez miesiąc budził się średnio 7 razy. większość na smoka czasem woda no i zawsze mm kolo 3 w nocy.
Dziś była nocka z 3 pobudkami i z M wstaliśmy w dobrych humorachkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
czasem troszke więcej zapłacze, wtedy -zazwyczaj mąż-wchodzi do małego, poda dydusia, może smarnie dziąsła dentinoxem i wychodzi...nigdy dłużej to nie trwalo
raz-jak mały miał jakies 2 miesiące zdarzyło sie że obudził sie w nocy i gadał sobie 2 h po czym sam zasnął (sam bez lulania, w ogóle zaglądania), a najgorsze nocki zdarzały sie po tym ostatnim szczepieniu
ja jednak bardzo wyczulona na odgłosy i przebudzam się przy większym kręceniu małego...ale nie wyobrazam sobie kłaść się bez niani elektronicznej
no i po skończonym roku jedzenie w nocy nam sie nie zdarza raczej, ma przerwe 12-12,5 h -
U nas wnocy dostaje butle 180 ale z 2 tylko miarkami mm. Ale Igi tylko 2 pierwszemiesiace życia spał ładnie potem pol roku wnet byl armagedon czesto co 40 min pobudka. Teraz zęby okuczaly.
-
Dzieki Kamcia i to całkiem fajne i cenowo bodziaki rewelka chyba kupie bo nam ciągle brak
-
bodziaki 92 mam jeszcze nie używane, ale sa fajne i urzekły mnie czerwone
i uwielbiam te lidlowe sweterki
rajstopki są słodkieale są rzeczy które z lodla jeszcze przyduże i są takie co akurat wiec powoli wyczerpuje nam sie możliwość kupowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 14:04
-
U nas nadal bodziaki 74/80 dobre 86/92 nosi ale są luźne trochę pod szyja robi się duża szpara ale dają rade.
-
Ajrin
Piękny pokoik!
Skali
To w sumie, że ci synek nie śpi. No idealnie by było bez pobudek ale jedna to chyba źle nie jest?
Zabka
Nie mam pomysłu zupełnie co na święta. Czekam aż mnie natchnienie weźmie i popatrzę w necie.
Kamcia
Faktycznie to może być przez stres ale ja już jestem wykończona tym. No i Mela też ma ta noc rozwalona taka.
Kamcia
Dzięki za info o ciuszkach w Lidlu. Może się wybiorę
A coś wiadomo czy pieluchy będą w promo?
Dariah
Jak Zosienka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 17:06
-
nick nieaktualny
-
najpierw z męzem chodził za rączkę-ale po trawniku przy placu
i ja do nich doszłam
jak Piotruś mnie zobaczył od razu puścił rękę taty i zaczął chodzićmam filmik jak właśnie schodzi z tego trawnika i po poczuciu się pewnie od razu do przodu
i jak w domu-uciekał przede mną
a deotad każda próba postawienia na ziemi na zewnątrz kończyła się siadaniem na tyłekWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 19:12
-
Kamcia jeny jak Piotruś ladnie chodzi jak by od zawsze chodził
Igi jeszcze ma pijackie ruchy a nogi na kowboja
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Kamcia jeny jak Piotruś ladnie chodzi jak by od zawsze chodził
Igi jeszcze ma pijackie ruchy a nogi na kowboja
bo on "od zawsze chodzi" po domuale pierwszy raz jaśnie pan raczył to pokazać na zewnątrz
tak samo było z raczkowaniemnie czołgał się, nie pełzał, nie ćwiczył, a jak poszedł na czterech to od razu przez 2 pokoje
a czołga się teraz-wszędzie gdzie sie da
-
Kamcia super
Szymcio był dziś u drugiej babci była siostra m ze swoim synkiem Szymka rówieśników. Z tym że ma jeszcze starszego syna 7 lat. Nie zgadniecie co ten mały chciał szymkowi zrobić targal ho za bety a Szymek płakał bo nie wie o co chodzi dopiero pod koniec wyciągnął rączkę i też jakby go złapał Ale nie do końca cóż od razu widać kto ma rodzeństwa trzeba będzie szynka trzymać od Wiktora z daleka bo go zbije jeszcze trochę teraz to robi nieświadomie a może już wie o co chodzi jak ho brat szkoli
Proszę o kciuki jutro polowkowe jadę z tatą bo m we Wrocławiu a do gabinetu sama trochę mi smutno Ale co zrobić taki los
-
nick nieaktualny