X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 października 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąz tak samo zajmuje sie Piotrkiem jak ja, ale juz dzieki temu wiem, ze małego "obcemu" moge oddać i bedzie szczęśliwszy niż z ojcem i z matka (która sie po prostu znudziła)
    w wogóle u nas jest tak, że jak za duzo matki to tata fajniejszy...ale jak mąż za długo jest w domu (i zajmuje się małym) to nawet ja jestem ta fajniejsza
    nigdy jednak nie zdarzyło sie by Piotrek mnie sie uwiesił i jeczał, płakał
    od męza tak-wymusza, za co czesto męzowi się obrywa, bo daje sie dziecku

a co do auta
    kiedyś pod marketem ktoś w honde mi uderzył, zderzak niemal wisiał
    ale dostałam numery rej. auta a nawet adres własciciela
    znajdziemy tego od mazdy
    niebieski lakier nie jest pospolity
    AC jednak zbyt drogie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 20:51

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 października 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrócilam po 15 Szymek spał jak mnie zobaczył to kwekal on jest zakochany w mojej mamie także jak ja widzi to od radość a mnie może nie być także żabka u nas problem taki jak u ciebie nie występuje w ogóle

Wszyscy się cieszą ze bedzie dziewczynka m skacze z radości hehe oczywiście byle zdrowe m dziś wraca w nocy już jedzie Ale korki są a ma 500 km do domu więc może kilo 1 będzie jescze jedna stacja im została mam nadzieję że nie w poniedziałek tylko już po 1 bo teraz robili tylko we dwóch z czego ten jeden to się obijal i wszystko na m głowie było

Aa zrobiłam dziś szarlotkę lenieej żony z przepisu Bohosiewicz i spoko bardzo dobra polecam choć na klasyczny tortownica można trochę więcej składników Ale bedzie rano do kawki

kamciaelcia lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 października 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach
    ja to najszybciej w grudniu moze coś cosik z płcia sie dowiem ;) a połówkowe wypadnie w styczniu...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic mogę wam jedynie pozazdrościć mężów.
    Mój jakiś z kosmosu!
    Leń i tyle.
    Ahhhh
    Nie rozpędze się z gadka co mi ślina na język niesie bo jeszcze Bozia mnie pokara.
    Usłyszał mąż tylko tyle że jak Robert się dostanie do żłobka to ja szukam pracy i będzie on się zajmował dziećmi tak jak ja!
    Specjalnie będę wracać po godzinach.
    I trzeciego dziecka nie chce.
    Jeśli będę w ciąży trudno zagrożenia zęby i dam radę ale lepiej nie bo już mi się odechcialo.
    Choć serce mówi inaczej:-(

Próbuje Roberta uśpić a on nie zamierza

Kamcia pamiętam o tym parkingu jak pisałaś :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 21:05

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 października 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wciąz zaciśniete kciuki za Henia :)

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia dzieki:-)

Robert zasnął. Nareszcie.

Idę pod prysznic i spać.
    Dobrej nocki cioteczki.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 28 października 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    To chyba taki czas jest, że te nasze dzieciaczki nie mogą się pogodzić z naszą nieobecnością i rekompensują to sobie inną osobą. Mela ostatnio też wpatrzona w tatę jak w obrazek. W końcu on jest jej wybawicielem, to on ją odbiera ze żłobka i po żłobku daje pyszny obiadek. Dziś nawet nie chciała ode mnie zjeść.

Zabka
    Oj, ten twój mąż. Dobrze mu powiedziałaś, jak pójdziesz do pracy to dopiero wtedy doceni co miał w domu. A z ciebie to złota kobieta jest.

Skali
    Widzę ta radość z dziewczynki :) fajnie, fajnie :)

Kamcia
    Teraz czekamy aż Małgosia się ujawni :) co do auta to faktycznie jakiś cham i prostak.
    Nie musiał wielce się wysilać, wystarczyło włożyć za wycieraczkę numer polisy i dane ubezpieczyciela. Tak niewiele. No ale prostaków w naszym kraju nie brakuje. Niestety.

A ja nie śpię a tak bym chciała i na sen się nawet nie zanosi. Co chwilę się budzi, odciąganie smarki, krzyk i płacz, potem tulenie i chodzę z nią po sypialni.
    Śpi noszona w pionie. Przewieszoną jest przez moje ramię i kilometry nabijam po pokoju. Kręgosłup to mi tak napierdziela, że ja pierniczę.
    Próbowałam wziąć ją do łóżka by leżała ze mną- nie, w lozeczku- nie, nawet położyłam sobie poduszki tak by siedzieć a ona mogłaby leżeć na mnie właśnie tak w pionie-tez nie. Najlepiej jej jak chodzę.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • Jeich Znajoma

Wysłany: 28 października 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 października 2017, 13:19

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyjecie?
    u nas nad ranem we znaki dała sie wichura i cięzko mi się spało
    synus zaliczył jedną mini pobudkę-taką, jak wczoraj, czyli płacz około 6
    spał do 8...ale starego czasu hihi czyli pobudka o 7

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetnie opisałam się i dałam anuluj u nas o 6 mleko czyli o 7 starego czasu pokrecil się i spia a ja nie bo już mi się nie chce

Leje deszcz także kijowy dzień będzie chyba że przestanie oby

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png

Wysłany: 29 października 2017, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    To się w sumie wyspałaś? :).super :)

Ja spałam 1,5h. Mąż poszedł spać po nocach a ja zajmuję się dzieckiem i gotuje obiad.
    Jestem tak sfrustrowana tym zmęczeniem, że najchętniej rabnelabym drzwiami zostawiając za plecami cały ten pierdolnik i poszła spać do hotelu.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2017, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też się wyspali.
    Choć ja nie mogłam zasnąć.
    Fajny film oglądałam ale o 23 wymieklam i poszłam do łóżka.
    Aż się wzruszalam co chwila :-)

Robert wstał też o porze starego czasu :-)
    Nie obudził mnie z krzykiem tylko leżał grzecznie i oglądał pokój :-)

Wichura u nas straszna!
    Dawało i daje po oknach.
    A chciałam pojechać do galerii obejrzeć buty dla dzieci ale może nic straconego.
    Muszę śpiwór dzisiaj zrobić bo pogoda straszna będzie :-(
    Chyba zimowe rzeczy powyciagam?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż zaraz pójdzie obejrzeć dwa niebieskie auta na parkingu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej leżę i się nudzę deszcz leje tobie się głodna to trzeba będzie wstać m śpi wrócił o 2 to niech się wyspi

No ja na pewno zimowe rzeczy wyciągam ja to jestem mega zmarzluch hehe czekam aż tatą rozpali w piecu i się ciepło zrobi nie ma jak bloki hehe Ale z drugiej strony ciepło z palonego drewna uwielbiam

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png

Wysłany: 29 października 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka
    Myślę ciągle nad tymi prezentami świątecznymi dla naszych smyków.
    Ja chyba zdecyduje się na taki stolik z młotkiem to się chyba przybijanka nazywa.
    No i koniecznie musi być kucyk pony. Moje dziecko oszalało na tym punkcie mimo, że tej bajki jakoś często nie ogląda. Chociaż zdarzy się zwłaszcza kiedy nie je.
    Może taka przybijanka by się Robertowi spodobała albo taki mały warsztat z młoteczkiem, śrubokrętem, obcęgami itd?

5v79kzu.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u nas nocka ok 3 pobudki wstal o 7 nowego czasu.
    Natka współczuję nocki i noszenia nie masz nikogo kto chociaż jedna noc by przejął? Kiedy D kończy nocki?

Kamcia no to niezle wam przerysowal jesli lokalny to napewno znajdziecie.

Ja jeszcze nie mam pomysłu co do prezentu na święta Igima tyle zabawek, że chyba pomysle nad albo książeczka faja albo ubrankami. U nas od tesciow i moich rodzicow plus chrzestni dadza prezenty wiec naprawdę do tego sa dwie ciotki, ktore też zawsze prezent maja jak jeszcze my dojdziemy skonczy nam sie miejsce a naprawdę Igi ma prawie wszystko i az nadto.

Pogoda u nasdo bani wieje plus leje i zimno, siedzimy w domu tylko ja pewnie podjade do sklepu jak Igi zasnie bo pieluchy nam sie kończą. Tzn dalam cala pake do żłobka i mamy ostatnia w domu a ja nie lubie jak mam na styk więc podjade potestowac te z biedry może onenocke przedtrzymaja.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas sprawdza się zakładanie wiekszych na noc tzn uzywamy teraz zurki 6 ale w dzien 5

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Znajdziecie tego dziada co Wam porysował auto.

Natka
    Jak mąż wstanie to daj mu Amelkę do opieki i wtedy sama się połóż i śpij, też Ci się należy za taką ciężką noc.

My też nie mamy pomysłu na prezent dla Antosia, ale za tydzień jedziemy do ikei po regał do jego pokoju więc może coś nam wpadnie w oko.

AJrin
    Wy macie chyba regał kallax z ikei, taki żółty z czarnymi pojemnikami? Czy jesteście z niego zadowoleni? On chyba też jest spory ale widziałam że można go ustawić poziomo dla mniejszego dziecka a później pionowo jak na książki dla starszaka.
    Myślimy o kupnie właśnie takiego regału tylko w kolorze brzozy bo już pozostałe meble mamy takie tzn szafa stuva z niebieskimi szufladami i komoda skreia, no i łóżeczko też takie. Ogólnie pokój jest w kolorach niebieskim i pomarańczowym więc jest kolorowo. W tym momencie Antoś bawi się w salonie, ma tu matę z puzzli piankowych, namiot z piłeczkami i pełno zabawek a chcemy przenieść to wszystko do niego.

Noc u nas spokojna, Antoś zasnął szybko o 20 i spał do prawie 7. Ale w dzień maruda się odzywa i jest masakra, apetyt niby ma ale początek jedzenia też niefajny. Teraz w końcu ma drzemkę i mam nadzieję że pośpi dłużej niż wczoraj tylko godzina.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też czas drzemki przeciagałam, bo szybko marudził (ale to na pewno pogoda) i zasnął tuż przed 12 nowego czasu
    mam zatem nadzieję, że porządnie sie wyspi i pójdzie spać o 20
    jak był mniejszy to w dwa dni sie udało go przestawić

na razie niebieskiego winnego auta nie znaleźliśmy
    znajdziemy!
    dziś znaleźlismy inny garaż do wynajęcia, ale co z tego-mazda stoi pod blokiem w razie "w" - tu jest fotelik małego ale i w niej wózek trzymamy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta tak mamy wlasnie taki regal i jest super naprawde sie sprawdza u dziecka w pokoju. Do tego mozmadokupic wiele gadzetow teraz badz później wiec regal może dlugo sluzyc. Doda sie drzwiczki, szuflady pojemniki co potrzeba. Mozna postawic w pionie w poziomie wiec naprawę spoko. Sporo znajomych mialo te regaly latami. Teraz zastanawiamy sie czy nie kupic 2 na sam dół zamiast rtv bo i tak przez kilka lat salon bedzie bawialnia a latwosc chowania zabawek i mozliwosc konfiguracji zacheca.
    Zobacz sobie na stronie agata meble albo brw tez maja podobne regaly chyba ciut taniej ale scianki sa o wiele mniejsze i tu już niema tej możliwości konfiguracji z szufladami czy szafkami no i kolory tylko 3 czarny, biały, beżowy. Ale my wlasnie rozwazamy czy na dol nie dac czegos tańszego bo to i tak tymczasowo zanim dzieciaki nie wyrosna z bawialnie na dole.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 3802 3803 3804 3805 3806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ