WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Dariah
Cudowna Zosia
A na chlebek zapraszam, a co! Dziewczyny, zostawiajcie chłopów i zapraszam do mnie na ciepły, świeży chlebja i tak w nocy nie śpię to będę was zabawiać hihi
To by był zlot mamusiek pl hihi
Impreza do rana -
Dziekujemy bardzo
Ale w przeciwieństwie do Igunia Ajrin to nasza Zosieńka nieblubi gości i hałasu.. wiec taka słodka była zanim zeszli się gościepotem była mniejbuskiechneita i przyklejona do mnie...ehhh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah to moze jednak u was jelitowka byla i Zosia wyjatkowo łagodnie przeszła? Cudna jest.
Natka cieply Chlebek z maselkiemmniam az slinka mi cieknie.
U nas początkowo Igi też marudzil na buty dopiero jak chodził to sie przekonał. Co do stawiania stóp Igi raczej stawiał odwrotnie i to tylko prawą noże on w ogóle stawal na nogach tak od zewnetrznej strony dopiero potem prosto. Ale chodzi normalnie ogólnie jak zaczął chodzić sporo sie naprostowalo ale to dopiero jak w 100 pewnie chodzi. Wiec mysle ze czas i wzmocnienie mięśni i będzie ok.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Ajrin,
Wiesz tez tak teraz myśle ze może Zosia coś przyniosła ze żłobka tylko ze ona delikatnie przeszła..bo właśnie chwyciło mojego D.... brawo !
Natka,
Oj nie kuś nie kuś...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Wszystko na to wskazuje, że u was jelitowa
Niech D wypije sobie coli, nawet może ją jeszcze posłodzić. U nas na jelitowej to pomaga. -
Dariah
Do mnie masz blisko, oj bliziutko
A chlebek czeka, pachnie ładnie
Tylko wiesz, musimy jeszcze zaczekać na Żabkę, Kamcie, Martę, Ajrin i Skaliżabka04, AJrin lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Ja też na dieciemoże nie cukrzycowej ale i chleb razowy się znajdzie, jakaś zielenina, ser biały i inne zdrowe żarcie.
Myślę, że mogę dla ciebie wyczarować coś pysznego i zdrowego
Np sałata z pomidorem, ogórkiem, rzodkiewka, cebula, białym serem z prażonymi orzechami wloskimi i dressingiem cytrynowym? Do tego do przygryzki grzanki z razowca? Zadowala Panią?
Ja to podziwiam ciebie i inne cukrzycowe przyszłe mamy, bo mimo, że ja na ciągłej diecie to zawsze z tyłu głowy jest ta możliwość pieprzniecia tego w kat.kamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
Natka
Chlebek wygląda smakowicie i przepysznie.
Dariah
Zosieńka jak zawsze przesłodka i taka grzeczna.
U nas Antek maruda, spał tylko 1h 10 min. A najgrzeczniejszy był jak poszliśmy do mojej cioci i wujka na ciasto. Super się bawił, prawie cały czas chodził i posmakował ciociowego ciasta. No i dzisiaj pierwszy raz więcej chodził niż raczkował, bo zazwyczaj to kilka, kilkanaście kroczków i na kolana bo szybciej a dzisiaj pięknie śmigał na nóżkach po całym domu.
-
Ja wczoraj zaliczyłam maca także nadrabiam ha mąż do mnie mówi że jego mama mówiła mu ze marnie wyglądam i żebym jadła kg się nie przejmowsla bo jemu kg nie przeszkadzają usmialismy się a ja jem słodkiego tyle że aż nadto także na pewno lada moment zacznie się tycie już na buzi widzę
M pojechał już na budowę chociaż wieje u nas mocno więc nie wiem czy pójdzie do pracy czy będą ta elewację robić
Ja bym do Lidla poszła ale Szymek nie ma z kim zostać chyba że z moim tatą może będzie miał chwilę to może coś by kupił
Dałam mu mleko na pół spiocha bo śpi i śpi zaraz,go do łóżeczka dam to pewnie po 10 sęk się obudzi
-
nick nieaktualnyJa wróciłam z przedszkola i małych zakupów.
U nas zimno aż 7st.
Założyłam Robertowi kombinezon dwuczęściowy niby nie zmarzl.
Za to był ciężki
Widzę że tylko mój Robert nie chodzi?
Popołudniu zajęcia gimnastyczne.
Mam nadzieję że mąż pojedzie z nami to ja bym skoczyła do sklepu po resztę zakupów bo przecież będzie szał.
-
Byłam w lidlu nawet udało mi się kupić parę rzeczy Ale było na prawdę mało a byłam zsraz o 8 także ograniczony asortyment. Wzielam też dla Poli Ale nie było tego rozmiaru 50/56 Ale zobaczę poprzegladam i część pewnie oddam.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Marta
Jak tam u was nocka?
Teraz już Antoś będzie ci szalał na nogachniech tylko obczai jak się biega i dopiero zobaczysz hihi
Zabka
Dobrze gadasz, mąż na trening z dziećmi a rynna zakupyodpoczniesz sobie psychicznie. A tym, że Roberto jeszcze nie chodzi to się nie przejmuj. Jeszcze chwila a zacznie śmigać aż miło. Zatęsknisz za czasami, kiedy tylko raczkował
Skali
Fajnie, że udało ci się zorganizować opiekę dla Szymka i wyszłaś sobie. Też chce iść do Lidla ale pewnie zanim ją tam dotrę to już nic nie będzie a chciałam Mekce kupić rajstopki.
Kamcia
Też na za wiele nie liczę w Lidlu. U nas panie emerytki okupują Lidl już przed otwarciem więc szansę niewielkie, że coś tam upoluje.
A ja dziewczyny się wyspalam! Juuuhuuuu!!!
Amelia budziła się co prawda ale wystarczyło, że dałam smoka, przytuliłam i odłożyłam do łóżeczka. Jakoś ta noc ciut lepsza była pod względem oddychania i nie musiałam jej nosić w pionieobudziła się przed 4:00, dałam mleko i id tej godziny już czuła się wyspana ale nie uległam. Leżała w swoim łóżeczku, długo gadała, stękała i o 5:30 zasnęła znowu. Obudziła się o 7:30 więc wstalysmy, ogarnęły sny się i zaprowadziłam ją do żłobka.
Ja ogarnęłam dom, zrobiłam pranie, poprasowalam. Właśnie gotuje obiad
U nas słonko świeci ale wiatr nadal taki, że głowę urywa. Tzn nie wieje ciągle, takie podmuchy są. -
U nas noc udana, była tylko jedna pobudka ale szybko smoczek i spał dalej do 6:40. Mógłby pospać dłużej ale te 11 h było. Teraz mąż ma wolny cały tydzień więc rano wstał do Antosia, dał śniadanie i się razem bawili a ja pospałam do 8:40
Tylko w nocy coś spać nie mogłam ale ogólnie jestem wyspana.
Rano było małe sprzątanie, później po drugim śniadaniu Antoś poszedł na drzemkę a ja leniuchuje przy kawie i cieście