WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My pucujemy samochód i byliśmy w biedronce po napoje Szymek z dziadkiem bo babcia robi wiązanki dziś idzie później spać bo o 19 zjadł obiadek bo wcześniej czasu nie miał Ale jutro wolne to ma luzik
Jutro pewnie rano pojedziemy do m na groby a koło 14 do mnie
A tak to zrobiłam szarlotkę nastaeilam schab na jutro żeby tylko ostrzec u babci będą gołąbki i teściową robi u nas przeważnie taki zwyczaj ze na 1 go się robi golabki
Mam nadzieję że Szymek padnie w sumie cały dzień lata za piłką on kocha piłeczki a dziś zobaczył bilarda w tv nie chciał odejść heh jest zafascynowany bo nie ogląda w ogóle i widzę że zaczyna się interesować jak dziadka odwiedza
-
Nocka dzisiaj była super - Zosia poszła spać o 20 i wstała o 7 - miała 1 pobudkę
ale się wysłałam !!
W pracy dużo pracy bo kilka osób nie było - urlopy i choroby...
Właśnie położyłam spać Zosiebkecoś ma jeszcze proboemy brzuskzowe... pozostałość po tym co ja złapało w tamtym tygodni ? Ma trochę wzwodu brzuszek i robi dość płynne kupki
i jak piszczą baki to tak śmierdzi ze hoho...
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Skali
To miałaś dziś bardzo zabiegany dzień.
Widziałam te czapki w Lidlu i też mi się podobały, ale wiem, że u nas takie czapki to mogę sobie sama założyć, bo Mela nie założy żadnej czapki wiązanej pod broda
Marta
Super, że nocka taka udanau nas to jest okres szału tzn biega po domu, łapie to jedno to drugie, wyjmuje z szuflad rzeczy, bawi się czymś max po minutę i leci do kolejnej.
Kamcia
Jak ładnie ze strony tego chłopca, że podarował klocki. Piękne to
Zabka
A jak tam twoja dieta? No i czujesz już widoczna poprawę w kwestii brzuszkowej?
Dariah
To też się wyspałaśfajnie
a dzień minął ci dziś szybko.
Możliwe, że Zosia ma jeszcze brzuszek podrażniony i dlatego takie bąki i płynna kupka. Oby szybciutko jej przeszło.
Jak wasze poszukiwania domu? -
My dziś też dzień zabiegany.
Melke odwieźliśmy do żłobka o 8:00 i pojechaliśmy na groby i na zakupy. Wróciliśmy do domu ok 12:00 i dopiero jedliśmy śniadanie.
Więc szybko coś w domu i znów po Amelie do żłobka.
Jak ja się cieszę, że się przełamała i zjadła! Bardzo, bardzo dumna jestem z niej. -
nick nieaktualnyJa już nie śpię.
Dzieciaki śpią i mąż dołączył do nich.
Nocka super.
Jak zawsze Robert się obudził nad ranem dwa razy na picie i zaraz zasypial.
Natka dzięki że pytasz.
Z brzuchem ok.
Choć na początku jak rygorystycznie trzymałem dietę to widać było że był mniejszy malal w oczach a teraz jakiś większy jest:-(
Dieta już nie trzymam rygorystycznie podjadam.
Ostatnio co była biegunka to raczej zatrucie.
A tak nie mam biegunki.
Leków też nie biorę z tydzień.
Ja zrobię obiadek zjemy i pojedziemy dzisiaj do dziadków męża.
Miłego dniaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ja też nie śpię szyma zjadł i śpi m też śpi Ale już to kręci bo codziennie wstaje po 6 to przyzwyczajony
Trzeba będzie wstać bo co tu robić leżeć się nie chce :p dobrze że sobie wczoraj włosy umylsm bo wiatr wieje to by mnie przewialo Ale termometr pokazuje 5 stopni to może nie będzie tak źle
-
My dziś pospalybysmy do 9:00!!!
Wooow ale się wyspalamMela co prawda obudziła się koło 6:00 ale zabrałam ja do łóżka i udało nam się dostać jeszcze
Poszłyśmy na malutki spacerek koło południa a teraz rozrabiamy w domu.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Też rano zaliczyliśmy spacer z myślą że popołudniu może być jeszcze gorsza pogoda. Poszliśmy na cmentarz a później Piotruś pobiegal pod ratuszem
nawet na czterech zaliczył mokrą ziemię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 07:40
Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Amelki pierwsza pizza, ha.... Nawet samodzielnie robiona bo z takim zaangażowaniem mi pomagała
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3692ad774f9b.jpg
Ponoć "mniam, mniam"kamciaelcia, Dariah, żabka04, Skali89, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Bo ona znów taki szczuplaczek się zrobiła po tych 2tyg niejedzenia w żłobku.
Teraz nadrabiamykamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Pojęcia nie mam bo dawno jej nie ważyłam.
Chyba jutro powiem D by się z nią wybrał do przychodni i zważył.
Ja czuję jak ja noszę, że jest szczuplejsza. No i spodnie wszystkie w pasie są za luźnewięc to, że spadła z wagi to widać gołym okiem
-
Witajcie
U nas nocka dobra - 2 pobudki
Dzień deszczowo pochmurny, byliśmy na spacerze i zaczęło padać... Eh
Chcieliśmy jeszcze iść na cmentarz za ciemności ale jak będzie padać to na pewno nie pójdziemy
Natka,
Poszukiwania narazie przystopowali bo możliwe ze już znaleźliśmyale czekamy na zmodyfikowany plan bo chcieliśmy coś zmienić na pietrze ale czekamy już chyba ze 3 tygodnie? Albo dłużej
ale daje nam to czas na szukanie jeszcze w razie jelsi coś innego się znajdzie
Piękna Mela !! Ciocia tez jest dumna ze tak ładne je w żłobkumówiłam !!
hihi
Kamcia,
Jaki przystojniak z Piotrusia !!! Jak pienie chodzijejku nie powiedziałabym ze ma roczek !!
Przy mojej Calineczce na pewno nie
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
A u nas Szymek już spi bo dziś spał tylko dwa razy po pół godzinki w aucie
U nas tak wiało ze masakra śpiwór do Fukushima bo za krótki Ale jakoś daliśmy radę
Byliśmy u teściów był 7 letni syn brata,m babcia karmiła go plackiem bo biedak niekadek to nie potrafi sam jeść żenada no ale cóż
A teraz może pojedziemy na cmentarz choć ja już w pizamie leżę no ale dopiero 7 godzina
-
U nas Zosia właśnie zasnęła wiec ze spaceru nocnego na cmentarz nici
a do tego zimno cimno
hehe
U nas tez tylko jedna drzemka godzinna wiec padła już09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas też drzemka troszkę krotsza bo 1,5 h ale nie wstał jakoś wyspany. Mam nadzieję że szybko padnie. Teraz piję butlę.
Powiedziałam mężowi że jestem bardziej zmęczona tym dniem niż całymi 2 tyg samej...Piotrek tak od niego wymysza że uszy bolą. Piotrek yyyy a ja na męża krzyczę. Sam widzi że czego mama nie da to do taty trzeba lecieć. Złapać za nogę i yyyyyy. Pogoda też wpływa na malutkiego(sama wiem jak się czuję), ale bez przesady -
Kamcia,
synus wie do kogo iść po to co chcedzieciaki to bardzo inteligentne bestie
hihi
A wlansie ! Mówiłam Wam ze postanowiliśmy z D wziąć ślub 11.05.2018?
Narazie mamy tylko zarezerwowana sale i tylemusimy iść w weekend do księdza i się dogadać i zapytać czy da radę itd...a jak niw to do tego co chrzcił Zosię
No i potem reszta załatwiania