WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas nocka też w miare 3 pobudki raz na smoka raz mleko a raz zimno i mama musiała przykryć bo sie cały odkopał.
Ja dziś w pracy zmianiałam nazwisko na nowe bo przecierz wyszłam za mąż prawie rok temuw zwiazku z tym nic a nic mi totalnie nie działało haha . Dwie godziny walczyli mi z kampem a teraz ja walcze z systemami aby wszystko pozmieniać jakaś masakra.
Zabka nie wiem czy pociesze ale kilka dzieciaczkow na forum fb tez jeszcze nie chodzi myślę, że to kwestia naprawdę indywidualna. Są takie co ruszyły majac 10 miesiecy a sa i takie co rusza blizej 18.
Marta ja miewam takie nocki ze Igi śpi a ja nie mogę coż poradzić relaksuj sie przy kawce.
Kamcia, Natka ja też na diecie poki co mniej rygorystycznej bo tylko bez słodyczy i z ograniczeniem pieczywa chociaż jeść nadal jem tylko mniej. Nie chce przytyć jak poprzednio.
Natka dzieki za inspiracje sałatkowa aż chyba wieczorem sobie zrobieNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciliśmy.
Ale zimno!!!! Brrr
Plan zrealizowany.
Jak poszłam po córkę jakieś 15min szybciej mąż siedział z Robertem w aucie i gaworzyli
Dał radę jak się chce to się potrafi.
Ja robię kolacje i biorę się zaraz za śpiwór.
Natka co to za inspiracja salatkowa?
Poproszę
Ajrin Tak uspokoilas dziękuję -
Zabka
Inspiracją to ta propozycja sałatki że strony wcześniej
Ja ją często sobie robię, oczywiście pilnuje gramatury itd ale lubię ją bardzożabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka widzę dzięki:-)
Skali lenie straszne lenie z tych naszych chłopaków:-(
Skończyłam ten śpiwór do wózka przerobić.
Robert przegina na maksa.
Zachowuje się jak kura która ma upatrzona grzadke i musi musi usiąść bo sraczki dostanie!
Szłam z nim na nogach.
Potem poszłam kolacje robić płacz gdzie matka?!!!!
Potem dałam mu ogórka duży kawał żeby trzymał sobie i skubal żebym ja mogła zjeść z nim na dywanie!
Zadlawil się ogórkiem!
Ja pitole
-
U nas nocka bardzo dobra - Zośka pięknie spała (1 pobudka) ale za to ja się kręciłam, jeszcze trochę mnie brzuch bolał i byłam cała mokra....maskara !! No i wieczorem chwyciło mojego D wiec tez miał niespokojna noc..
Ale w ciągu dnia już ok
Zosia w żłobki superw pracy bardzo dobrze
tak wiec udany dzień.
U nas dzisiaj rano były 4C !
Żabka, Skali
Leniuszek? Przecież Wasi chłopcy maja dopiero 13 miesięcy! Maja jeszcze czasnorma chodzenia jest do 18 miesięcy
i nie ma co się bawić w wyścigi bo nakłaniając go do chodzenia przez prowadzenie itd tylko się szkody narobi
a któregoś dnia po prądu zaczną chodzić
nie ma co natury pospieszyć
Natka ,
Cieszę się bardzo ze dzisiaj się porządnie wysłałaśnależy Ci się Kochana !!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ah i mojej mamiebudalo się dzisiaj złowić w Lidlu body, spodnie i rajtki dla Zosi
Ale body wielka 74/80 wiec jeszcze trochę poczekają bo od niedawna nosi Lidlowe 62/68 bo wcześniej buły za dużew lidlu maja bardzo duże te body wg mnie tzn wg Zosi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 20:32
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Mój to ma jakiś skok no naprawdę jeczy jak nie on książeczki wezmę jedna 10 sekund nie ta inna i tak w kółko i tylko to swoje 3eee nawet dwóch linijek nie przeczytałam bo już up inna interesuje potem leci do słonia taka fontanna puszcza melodyjne potem pileczki potem pchscz i tak w kółko ze też to te rączki nie bolą albo na stół by wchodził i co 20 sęk coś innego i serwer w końcu go dalam do kojca i siedział chwilę bo oszslec można i teraz zjadł i padł i tak lezyny i myślę czy to nie jakiś skok
Idzie nam ostatnia dolna dwójka tyle udało mi się dziś zobaczyć może jutro jakoś górę obczaje
Daria Szymek ma już 14 jaa wiem że ma czas Ale to nie zmienia faktu że jest len i udawaczWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 20:36
-
nick nieaktualnySkali wyjelas mi to z ust
Dokładnie.
Nam też się wynurza ostatnia dwójka dziś przypatrzylam się jak płakał.
Dariah ja w żadnym wypadku nie zmusza na siłę do chodzenia.
Ja zlapalam go pod pachy w sensie żeby stanął na nogi a on ugina za chiny nie ruszy.
Ja wiem ze potrzeba czasu tylko tak jakoś mi się zrobiło.
To prawda Lidl ma jakąś duża rozmiarowke ogólnie.
-
Kilka dni nie wiem czy przed szczepieniem oczywiście niecierpliwie był zawsze ślę tak nie jeczal no wczoraj to był chyba mega zmęczony bo wypił ostatni łyk butli przewrócił się na bok i spał
Ja już obudzona mały śpi zimno na zewnątrz ze masakra muszę z Jim na chwilę dziś wyjść może w południe bo dwa dni w domu siedzi
-
witam
u nas noc idealna
bez pobudki
pierwsze ta-ta usłyszałam o 7:40 ale królewicz pospał jeszcze do 8:10
przestawił się?
no i marnie śniadanie...ale niedowaga nam nie grozi hihi detoks
ale nic nie było smaczne, nawet chlebek z miodem
za to na dzień dobry wychlał 250ml rozcieńczonego soku
my w chałupie siedzimy od...ojej od wielu dni, własnie przez te wichury
ale dziś obowiązkowe wyjście, bo ani zakupów, ani nawet kwiatka na cmentarzu...mąż zdąrzył pomyć pomniki i stare powywalać -
nick nieaktualnyU nas nocka też super.
Gorzej ze mną.
W śnie uciekalam/wyprowadzalam się z moimi dziećmi od mojego byłego!
To było straszne nawet na autobus się spoznilam.
Takie głupoty że szok.
Poszlabym z chęcią dalej spać
Byłam w przedszkolu córka sobie tam siedzi i sie bawi.
Po południu ale szybciej niż zawsze zabierzemy ja z mężem i pojedziemy do mojego ojca na grób.
Przy okazji zachęcam o dwa sklepy z butami może coś kupię dla dzieci.
Kamcia zapal proszę światełko od ciotki żabki dla Emilki.
Będę wdzięczna.
U nas dalej zimno wręcz gorzej niż wczoraj
Natka jak Amelka wczoraj w zlobku?kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
U nas też nocka ok,bo tylko jedna pobudka na smoczka. Ja cały czas obstawiam skok bo znowu straszna maruda, nic mu się nie podoba, daję kostkę, klocki czy coś innego to tylko chwilę się bawi, rzuca w kąt i płacze jakby mu się nudziło.
Jeszcze tylko kurze powycieram w domu bo wczoraj nie zdążyłam i będę się szykować do koleżanki na 11:30 bo ma kolejną partię ubranek dla Antosia a ostatnio jak byłam to bym się nie zabrała ze wszystkim.
Antoś zostanie z mężem więc będę miała trochę wolnego od dziecka.
-
A my jesteśmy i mojej babci przyszliśmy na spacer Ale łeb urywa
Najlepsze ze kupiłam Szymkowiak czapkę w lufki na 86/92 taka chciałam koło domu i co jest za mała ja nie wiem co on ma za głowę hehe i muszę mu kupić no kupiłam mu w crocodtilo Ale to chciałam bardziej od święta
Nasz spiworek cienki już ledwo ledwo także zimowy będzie ok Ale jeszcze dziś wzięłam ten cienki
-
widzę, że u mnie już wiatr spokojniejszy
też planuję zamontować spiworek do crosswalka, ale to może może wieczorem-mąż musi mi przynieść wózek do domu bym to na spokojnie ogarnęła
jednak najważniejsze zakupy, okaże sie ile sil mi pozostanie (i cierpliwości)
czapę nosimy jeszcze przejsciową, ale dziś pomyslę o kurtce zimowej jeśli wyruszymy bez śpiworka -
Dziewczyny
Tak na szybko bo dziś jestem załatana ale muszę się pochwalić
Amelia dziś w żłobku zjadła miseczke rosolku, piatusia i kisiel! Woooow!
Skali89, żabka04, kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciliśmy.
Jakie korki wszędzie masakra.
Byłam na grobie ogarnelam.
Potem sklepy z butami.
Trafiłam na renbuta ale za małe większych nie było i to za 129zł!
Tak się cieszyłem że mu kupię i nic z tego.
Byłam nawet w ccc i dachmanie.
Zostają mi sklepy u nas.
Córka zrobiła sąsiadom żart.
U jednej zgarnela cukierki poszła do drugiej było super do pewnego momentu.
Zapukali jacyś chłopaki a moja córka się ich wystraszyla i zwiala do domu
Jak wam minął dzionek?
Natka super są postępy będzie lepiej:-)
-
my niedawno weszliśmy do domu-byliśmy na cmentarzu przystroić groby (mamy tu dwa-Emilkę oraz jeden z mamą, babcią i dziadkiem)
zleciało nam trochę
Piotrek się niecierpliwił, bo w summie ciemno
nic nie było ładnego do kupienia
jak nigdy!
ale też jak nigdy zwlekaliśmy na ostatnia chwilę-przez pogode oczywiście
spiworek mega się sprawdził i na pewno bedzie idealny na zimę
Piotrusiowi było rozkosznie wygodnie, a wyszliśmy w kurtce przejsciowej i bez rajstop
zakupy bieżace zrobione
wszędzie tylko kasa, kasa i kasa
skąd ją brać ?
i cóż-zaraz kapiel, mleczko i do spania
Piotrek pobawił się w swoją ulubioną zabawę-w berkajak on to lubi
aż rechocze ze śmiechu
dostał też klocki od tego chłopca z korepetycji