WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin
Dziękuję za odpowiedź, cieszę się że u Was i znajomych tak dobrze się sprawdza. My myślimy właśnie o tym ze względu że byłby na lata, można go postawić poziomo i pionowo i że można dokupić pojemniki szuflady czy coś się chce, jest po prostu bardzo funkcjonalny. Zresztą to ikea więc ma być funkcjonalnie. Obecnie mamy szafę i komodę i super nam się sprawdzają i też na lata.
-
nick nieaktualnyKamcia szkoda:-(
Ale samo się znajdzie czyt napatoczy się sam.
Natka ja ci współczuję kochana.
Mam nadzieję że się położyć jak mąż wstanie.
Fajnie by było jakby zabrał mała gdzieś z domu do rodziców poszedł czy jakiś basen z kulkami?
Dzięki za pomysły.
Ja już po obiedzie.
Robert śpi od 13.
Siedzimy jednak w domu.
Ja leżę nie robię nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 13:34
-
Nie podpalamy, mąż "taaaaki zmeeeeczoooony". A niech go szlag.
Za to upiekliśmy z Amelka chleb
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb126b66fb0f.jpgżabka04, AJrin, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Jak sobie pomyślę ile w ciągu tego tygodnia spałam a ile zrobiłam to też się zastanawiam skąd ja siły mam.
Amelia też kładła tak stopę. Skorygowany to buciki. Poprostu kupiłam jej bamboszki do domu ze sztywnym zapietkuem, sztywna podeszwa (Renbutowe) i tak chodziła.
Teraz chodzi ładnie, stopę stawia prawidłowo.
Oczywiście skonsultujcie to z lekarzem ale trzymam kciuki by u was było tak samo jak u nas!
Kamcia
Piekłam chleb bo ten mój jełop mąż nie zgłosił, że chleba nie ma a do pracy idzie.
Ja jem razowca więc mi to wsio ryba. A że ja jestem tą kochana, naiwna żona to piekłam. Amelka ale mruczała jak kromeczke dostaładla tych pomruków z zachwytu było warto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 18:24
-
nick nieaktualnyNatka mamy kapcie nawet renbuta ale jak Robertowi założę to siada i jeczy jak by ktoś mu kamienie do nóg przywiazal.
Ja jestem pewna ze tak układa nogę bo się uczy?
Porostu chciałam się upewnić aż nim zacznę biegać po lekarzach.
On nie chce się nawet puścić i stać, nawet pod pachy nie pójdzie najwidoczniej potrzeba mu czasu.
Pewnie pachnialo w domu chlebem.
A Amelke już widzę jak wcina chlebek z apetytem
Ja nie umiem tzn nigdy nie pieklam wolę sklepowy -
Piotrek najpierw poszedł a dopiero później zaczął po prostu stać w miejscu
No i nigdy nie byl prowadzony-pod pachy, za ręce, za rękę
Pierwszy raz udalo się w piątek
Ale jak puścił rękę męża i poszedł sam to już ręki nie podał. Zmęczony usiadł na tyłkuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 18:46
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Witajcie po intensywnym weekendzie.
Właśnie wróciliśmy os moich rodzicówniestety dla mnie weekend średnio udamy bo wczoraj od 16 do 2 w nocy latałam do kibelka... dół i góra..
Albo jakaś jelitówką albo czym się zatrulamdzisiaj już jest dobrze - oczyścić mam żołądek wywrócony itd ale już nie latam
Tak wiec nocka przez to średnia, Zosia tez słabo spała wiec dzisiaj mam nadzieje ze się wcześnie położymy !!
Kamcia,
To jakiś pechowy tydzień bo nam w tym tygodniu ktoś na parkingu zbił reflektor cofającsuper... i tez zero informacji ani nic !! Chamstwo !!! D tez ma zamiar przejść się po parkingu
Skali,
Wow !! Super !!! Będzie Pola !! Gratulacjenajważniejsze ze zdrowe
Żabka,
No faceci to są na prawdę debile...czasami brak sił na nich! Pewnie, wracaj do pracy a Roberta do żłobka i mąż wtedy zobaczy jak mu się skończą piękne czasy !
Natka,
Współczuje kiepskich nocyod dawna Cię podziwiam Kochana..nienaiwny jak Ty funkcjonujesz ... dobrze ze masz wolne teraz to może trochę sobie odpoczniesz... mam nadzieje
Ajrin,
To u nas z kolei jest odwrotnie tylko mama i mama j czasami to nawet do toalety ne mogę iść..i krzyk i pisk i płacz i tylko mama j mama ..mój D bardzo pomaga ale Zośka bardzo często go odrzuca i chce do mnie...cyc..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka ,
O Matulu ale bym zjadła taki domowy chlebek !!! Kiedyś takie piekłam i nie kupowałam wcale gleba ale ...to było kiedyś hehe
Ale ten zapach...ten ciepły chlebek z masełkiem ..
czekam jadę do Ciebie !!!
Żabka,
U nas Zosia tak nie stawiała stopek ale jeśli Robercik jeszcze nie chodzi to mlze nie jest gotowy. Jak będzie gotowy żeby samemu pójść to pójdzie bez trzymania pod paszki itdi pewnie jak zacznie chodzić to stopki się ładnie ułożą
Aczkolwiek jak chodziliśmy do fizjoterapeuty to jak byliśmy na etapie stawania (nie chodzenia) to patrzał specjalnie jak układa stopki.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Zosieńka u dziadków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 17:16
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah.
Dam Robertowi czas tzn do czasu chodzenia samemu.
Jak będzie źle stawiał to pójdę gdzieś z nim.
Stawiam że tak stawia bo ćwiczy nogę uczy się.
Co mnie cieszy bo u natki Amelka tak stawiała jestem spokojniejsza.
Jak dobrze ze juz ci przeszło.
To musiało być zatrucie.
Co do pracy mogłabym wrócić do swojej ale wtedy niani muszę szukać a tu może być problem bo ja nie potrzebuje jej cały czas więc nie zarobi kokosow.
Nie chce wracać w teren podpierdzielaczy ja tam nie pasuje.
Na jakąś chwilę tak ale to skończyc się może źle.
Dlatego będę szukać innej pracy.
Ale jak to facet zaczął dziś jakieś podchody robić.
Plany na przyszłość czyt rozmawiać.
Jak ja bym go pizla!
Już mu to dziś powiedziałam że muszę go mocniej walnąć hihi
Brak słów na tych co z jednej partii są
Nie natka?
Dziś tak myślałam że nasi mężowie daleko nie odbiegają od siebie -
nick nieaktualny
-
Dariah
Cudowna Zosia
A na chlebek zapraszam, a co! Dziewczyny, zostawiajcie chłopów i zapraszam do mnie na ciepły, świeży chlebja i tak w nocy nie śpię to będę was zabawiać hihi