WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie że miałam dziś ocenę anatomii jak na polowkowych?? I tak lekarz nawet policzyl. Narazie tak na szybko bo zaraz będzie ten chlopak na odrabianie lekcji
Ogólnie wszystko wygląda prawidlowoAJrin, Natka-matka wariatka :), Dariah, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Skali
Wyzal się kochana. Od tego tu jesteśmy by słuchać.
Ja też bym padaczki dostała.
U nas też porządki ale bez przesady.
W moim domu rodzinnym też była charowa z początku że sprzątaniem a potem z gotowaniem. No i rodzina i gosvie- przecież trzeba skakać i obsługiwać zatem święta to nic z odpoczynku nie pamiętam.
Teraz sama nie sprzątam, D mi pomaga ale też nie robimy wiele więcej co zwykle.
I w święta D też pomaga podgrzać czy gości obsłużyć, bo każdy z nas ma święta i chce odpocząć.
Zabka
Hmmm... Nie wywoluj wilka z lasu lepiejchociaż z twoim szczęściem to bym lepiej zajrzała czy czasem.jakies lotto się do ciebie nie uśmiechnęło?
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Kamcia to super
gratulacje
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Zacznę od początku
"A tu się schował skurczybyk"
Słowa lekarza
A mianowicie chodzi o krwiaka. Od razu mówiłam o co chodzi, że szpital, plamienie, test podwojny, nifty...
Stąd mnie obejrzal i na pierwszy rzut oka wszystko w porządku. Ale szperal szperal i znalazł. Krwiak podkosmowkowy "śmieszny" bo długi a cienki (3,2 x 0,8 cm). Na przeciw łożyska, a więc daleko, niczemu nie zagraża, mam się nie martwić, ewidentnie już zakrzepina (gęste), jest a więc plamic mogę nadal
Mają nowy sprzęt. Jakiś naj naj nowszy. Az ten lekarz miał frajdę z robienia tego usg więc tak sobie w spokoju, dlugo w dyskusji badalismy dzidzie. Bo i dziwo ladnie się pokazala. Stąd zrobiona pełna anatomia ale i tak polowkowe będzie(tyle że już taniej). Nieprawidłowości nie stwierdzil. Nawet w serduszku krew się nie mieszala...(nie mowilam że echo zrobie prywatnie)
I się usmial bo mówił że gdyby nie wiedział że chłopak to dziś jajek nie widział na tyle aby to potwierdzić
Patryk wazy jakieś 170 g
Brzuszek i główka okraglutkie (o tydzień większe)
Hihi
Ułożenie glowkowePiotrusia glowkowo ulozonego nigdy na usg nie zlapalismy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7032ccaa863.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/838f77741622.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60e0ab169019.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 16:45
żabka04, Dariah, marta258, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka kurcze nie pomyślałam bo hym wysłała.
Teraz już w domu siedzę.
Ale szczerze zerknelam na kolekture w sklepie bo ja mijalam.
Kamcia super gratki.
Patryk posłuchał.
I cieszę się że sprawca całego zamieszania się odnalazł.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kamcia no to wiadomo już skad krwawienie d9brze ze nie zagraza
super fotki i fajnie ze poopowiadal co nie co.
-
Kamcia,
Bardzo udana wizyta widzę ! Super
Same wspaniałe wieści - Patryczek zdrowy a i źródło problemów i zmartwień znalezione !
Piękne zdjęcia !
Pamietam jak byliśmy na usg pierwszego trymestru chyba w 11 czy 12 tyg i nam na 3dzrlbili zjecie Zosi! Jejku jakie fajne ! Taka malutka buła a już widać było wszystko, raczki nóżki główkę nosek, wszystkorewelacyjny sprzęt miał i na orawde fajnie to było wida mimo ze tak wczesna ciąż a;)
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
Super wieści że synek zdrowy. A Piotruś ma piękne włoski.
Żabka
Całe szczęście że mąż wrócił cały i zdrowy.
U nas dzisiaj byli teście, dużo bawili się z Antosiem więc mogłam troszkę poleżeć i odpocząć. Antoś grzeczny, nawet wszystko zjadł, tylko kolację trochę długo ale za to miał problem z uśnięciem i padł dopiero o 21.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to ładnie Amelka się naladowala
Ja dałam viburcol, i zęby nasmarowalam dentinoxem.
Mój Robert się zrazil do mycia zębów szczoteczka z pasta.
Jak ja widzi to ucieka.
A jak chce coś w dziobie mu zrobić to się wygina do tyłu.
Licze dziś na spokojna długa noc:-)
Bez pobudek
Też macie takie problemy przy myciu zębów?
Ja walczę żeby zatrzymać próchnicę ale czy mi się to uda?
Przyszły kolejne wyniki.
Homocysteina 6,6 nie mam podanych norm więc nie wiem jak się odnieść do tego.
Magnez, wapń, potas ok.
Żelazo niskie bo 61 norma do 145
Ferretyna 40 norma 150
Więc raczej nie przyswajam żelaza.
Czekam jeszcze na hormony, cynk, insulina.
Chyba spi
-
nick nieaktualny
-
Zabka u nas byla awersja ale przeszlo po niespelna 2 tygodniach ale ostatnie dwa dni krótko myje zęby dłużej nie chxe wiec tez nad ta soniczna sie zastanawiam
Skoro żelazo niskie to sporo moze tłumaczyć daj znać jahk reszta wynikow.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Szynek dalej nie chce myć staram się ta silikonowa ale ciężko jest
Byliśmy na ćwiczeniach ładnie sobie radził będę musiała kupić mu sandałki po domu na trzy rzepy bo zaczyna lewą stopę odcinać te co na te palce za ciasno
Później pojechaliśmy do prababci tam był cyrk istny ciotki itp zjadł kolację i wróciliśmy
M dał mu Prince polo jak dzioba otwierał pierwszy raz chciał bo tak to go nie interesują słodycze więc byłam w szoku
Trochę mi nerwy puściły ale dziś chyba było apogeum
M jutro idzie do roboty ech
Kamcia to super ze sie wyjasnilo skąd krwiak przynajmniej mniej nerwów No i wszystko dobrze
Żabka może musi być na receptę i dodatkowo Wit c i na czczo a ty wiesz że nie możesz brać razem z eutyroxem ? Bo się nie tolerują te dwa leki minimum 2 h przerwy
Resztę zapomniałam :p
-
nick nieaktualnyStarszak śpi.
Hura!
Skali nie wiem!!!!!!
Dzięki że mi powiedziałaś bo bym pewnie brała.
Ja rozważam opcje zastrzyków z żelaza ale nie wiem czy rodzinny wypisze i jak to ogarnąć jeszcze mówisz że nie wolno z tym hirmonem
Kupiłam dziś Wit c lewoskretna w tabletkach 1x1 też na czczo ja brać? Czy bez różnicy?
Idę do łóżka swojego:-)
Do jutra.
Dariah lubi tę wiadomość
-
soniczną kupiłam jakiś czas temu w biedronce, kosztowała 18 zł, nie inwestowałam w drogą bo nie wiedziałam, czy mały polubi, czy nie będziesię bał brzeczenia...ale z czasem ta sie stała lepsza od zwykłej
no i za długo on nie ma cierpliwości
na koniec dostaje szczoteczkę by samemu umyć
no i w kapieli, a zatem tata kapie więc tata pilnuje -
Witamy sie u nas noc średnia tragedi nie bylo ale wolanie o smoczek 3 razy czego od kilku nocy już nie było.
No i uczymy sie zasypiac bez butli wiec jest wieczorna walka ale udaje sie coraz szybciej. Ale wczoraj M usypial Igi spal a jak zaczepam robić ciasto sie przebudzil i mały dramat. Musialam pójść zmienicM bo Igi sie uspokaja jak mu spiweam i trzymam raczke. No i tak siedzialam z 20 min z reka na brzuchu bo co podnioslam to krzykdopiero po chwili wpadłam żeby zamiast reki położyć maskotke i zadziałało
Dariah lubi tę wiadomość