WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My już w domku
Ale wszystko poszło bardzo sprawnie
Jednak malutki marudzacy i wracalismy-nie zasnął ani w wózku ani w aucie. Czyli drzemka,2 h pozniej niż zwykle
W lab 5min-weszłam bez kolejki(to czekamy na wyniki)
Potem castorama-ograniczylismy sie tylko do zakupu męża(popsuł jedna rzecz w pracy i taniej samemu naprawić niż płacić za serwis do drzwi garażowych
Zjechalam do centrum i zaplacilam resztę za usg
Fryzjer ekspres. Poprzednio mały był cierpliwy. Dziś pełen fryz w 3minuty z poplakiwaniem (ale byl śpiący)
Potem weszliśmy do sklepu z akcesoriami dla dzieci i kupiliśmy prezent gwiazdkowy dla Piotrusia (farmę grającą) oraz obejrzałam na żywo(a nawet przymierzylam do naszego stelaża) jedną z gondoli firmy Jane i swietnie wygląda. Jest mniejsza ale nie malutka (ps nawet inne wydawaly sie male w porownaniu do naszej od camarelo)
Wypad udany, sprawnie wszystko poszło
Teraz sypie śniegSkali89, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
My dziś pospalismy do 9
Rano miałam nerwy jeszcze zalałam szymka spiworem bo suszyl się na grzejniki a wylalam wodę co stał na parapecie i to była kora dębu więc musiałam od nowa prac
Ale już jest lepiej byłam na mieście teraz mamy gości bo moja babcia miała wczoraj imienini
Dokucza mi kość ogobowa ? Czy co ból między posladkami promieniuje do nogi
-
Kamcia to sporo ogarneliscie
My jeszcze z Igim nie byliśmy u fryzjera.
Może niebawem warto sie wybrac
My dziś mamy gości wiec sprzatanie i gotowanie. Nawet pieklismy pierniczki ale większość upieczemy jutro.
-
Jak ten mój Piotruś tak biegał po galerii taki malutki i chudziutki się wydawal
Kupiłam w końcu 3pojemniki na pamiątkibiały, różowy, szary
Dla każdego z moich dzieciaczkow
Schowam tam wszystko co warte zachowania i podaruje na osiemnastkę
Emilki zachowamy dla siebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 15:01
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Skali
Brzmi jak rwa kulszowa. Ponoć "się zdarza" w ciąży. Mi dokuczała od pierwszych tygodni aż do samego końcaaż mi mogą cała dretwiala
a ból dupy, że szok
więc wspolczuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 15:59
-
My właśnie wróciliśmy z godzinnego spaceru
Śnieżek tak leciutko proszyposzłyśmy zobaczyć lampki i pobiegać
Dziś zaliczylyscie drugi spacer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 19:33
Dariah, kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
W ogóle to Amelia strasznie wygodna się zrobila.
Jeszcze jakiś czas temu to wszędzie sama po nóżkach. Potrafiła przejść prawie 2km sama a teraz tylko na rączki albo do wózka chce. Kilkaset metrów sama a potem na ręce. No chyba, że ja coś zainteresuje, wtedy biega jak szalona. Chociaż po zabawie znów chce za ręce i tak idę z nią do domu jak wielbłąd. -
U nas chodzi za rączkę, bardzo dużo za rączkę. Raczej nie lubi sama no chyba, że właśnie gdzieś na placu czy rynku biega to wtedy sama
-
Kamcia
Przynajmniej możesz chleb swobodnie nieść
Mela jak nie na ręce to wyje by jej siatki dać do ręki. Oczywiście w grę nie wchodzi jedna mniejsza i lzejszs dla niej. Ona musi mieć wszystkie no i histeria, krzyk i w ogóle Sajgon i Meksyk razem hahakamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie od rana coś kluje.
Niby pod zebrami, niby pod sercem.
Nie wiem co to.
Rano z córką zrobiliśmy babeczki dr etcera potem obiad i poszliśmy na spacer.
Padło śniegiem
Pojechałam z jkmi do pepco kupiłam córce piżame bo się jej spodobała i dwie pary rajtuz grubych (bo mikołaj kupił za małe tzn firma sklamala z rozmiarem) a Robertowi wzięłam dwa bodziaki na długi rękaw.
Potem szukałam szczoteczki sonicznej ale nie było
Jutro może o Auchan zachacze może będzie a jak nie to allegro mi zostaje choć nic ciekawego nie było.
Liczę że ja polubi Robert.
Wysłałam lotto
Kamcia co za fryz pięknie
Natka ona się wydaje taka duża.
Skali mnie też bolało przy Robercie ale przeszło i tego ci życzę.
Wiesz to się rozchodzi, uciska ma prawo bolec.
Kiedy masz giną może mu powiedz.
Zazdraszczam pozytywnie że dzieci wasze już chodzą baaaa biegają!
Idę pisać bajeczki z córką bo dyktuje robi opowieści.
Robertowi zaraz kolacje.
Do potem.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i przyszły wyniki.
Insulina 13,6
Glukoza 89
Co daje home IR 3,3
Więc jest IO ale mała.
Nie wiadomo też jak wszystko się zachowuje po 1h i po 2h.
Fsh do lh wyszło 1,7
Nie pamiętam czy to ok ale chyba tak z tego co mi świta stosunek musi być min 1.
Dhea-s 294 nie ma norm:-(
Czekam na cynk jeszcze i będę pisać e-mail do trychologa.
-
nick nieaktualnyKamcia
Te ostatnie to hormony.
Jak się starasz o dziecko i nie wychodzi to się je robi.
Te dwa się dzieli przez siebie i wychodzi jakiś wynik.
Głównie się patrzy na nie bo są mega potrzebne w zajsciu w ciążę.
Ps są lepsze teraz niż w 2015 kiedy to się przebadalam jak ronilam
Edition mogą mówić też o pcos przypomniało mi sięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 19:22
-
nick nieaktualny