WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mychakruszyna wrote:Kochane znalazłam takie warsztaty http://planeta-dziecko.pl/ może jeszcze u was nie było bo ja mam 23 kwietnia w Katowicach
już się zapisuję, są i u mnie
agatia obczaj tomoże tym razem zdążysz się zarejestrować, 28 kwietnia
-
nick nieaktualnyMy mamy camarelo carera, dla mnie super i nie planuje go wymieniać. Gondola duża ( a to ważne jeżeli dziecko rodzi się w jesień) Amortyzator, koła pompowane. Tylko jest on idealny dla wysokich rodziców.
Behemottka, kamciaelcia, mmargol, inzynierka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny ja laccznie od poczatku ciazy schudlam 2,5 kg (bez wymiotowania), a nadrobilam tylko 0,5 kg czyli bilans -2 kg..hmm, jem normalnie, brzuch rosnie. Chyba moje dziecko czerpie moj tluszcz i bedzie mialo duzo faldek
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:dziewczyny ja laccznie od poczatku ciazy schudlam 2,5 kg (bez wymiotowania), a nadrobilam tylko 0,5 kg czyli bilans -2 kg..hmm, jem normalnie, brzuch rosnie. Chyba moje dziecko czerpie moj tluszcz i bedzie mialo duzo faldek
Ja jestem na minusie 4.5 kg ostatnio diabetolog oszukiwalam ile waże (dodałam 1 kg ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:A ja już mam 4,5 na plusie, co prawda raczej w brzuch poszło bo w spodnie w udach wchodzę ale i tak zaczynam się bać co będzie...i ciągle jestem głodna
Litości...
Ja mam GIGA CYCE:PSabina, alinka, Behemottka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny