WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Macioszczyczka wrote:Ja mam GIGA CYCE:P
.Przyszlam do domu a mój Slawek mówi tak"Kochanie...kuwa ją w jedną miskę głowę władze" i sie smieje .poplakalam się i wyszłam z pokoju takie fochy miałam .A On na to "przecież ja się Cieszę że mam takie piersiatka"
-
Angela89 wrote:A ja się zamartwiam czy 3 antybiotykiem nie zaszkodzimy synkowi
No ale lekarz chyba wie co robi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 19:42
-
Macioszczyczka wrote:Ja mam GIGA CYCE:P
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Ja się dowiem ile na plusie w czwartek.
Jak tam wasze dzidzie? Kopią???
ja od kilku dni czuje smyranie w brzuchujakby ktos mnie od wewnatrz łaskotał.
A wczoraj w pracy było tyle emocji u mnie i złość i radość i mój dziedzic po prostu szalał (jeżeli to mizianie to on)
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A ja się zamartwiam czy 3 antybiotykiem nie zaszkodzimy synkowi
No ale lekarz chyba wie co robi..
jestes mądra i odpowiedzialna matka
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Ja się dowiem ile na plusie w czwartek.
Jak tam wasze dzidzie? Kopią???
Tobie kopie?
U mnie nie kopie. Wczoraj słuchaliśmy serduszka i wyjątkowo głośno biło. To chyba dlatego, że małemu było ciasno obok spaghetti, drożdżówki, koktajlu i kawałka sera....mmargol, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Ja się dowiem ile na plusie w czwartek.
Jak tam wasze dzidzie? Kopią??? -
Behemottka wrote:Czyli znasz markę? coś możesz o niej powiedzieć? Tu u mnie jest ewidentnie mniej popularna niż druga opcja. Jak z awaryjnością tych wózków?
U brata mojego faceta maja. Teraz dzieciak z listopada jeździ, a spacerówkę jeszcze maja po starszej córce. I bardzo sobie chwała. Dali mi poprowadzić i to po brukowanej bydgoskiej starówce - szedł leciutko.
Wygodnie odczepilismy gondole i złożyliśmy wózek przed wyjściem do knajpy.
Duży kosz na dole, wygodna torba, dobry hamulec. Wózek zwrotny i w miarę lekki.
Oni bardzo zadowoleni.
No i fotelik podobno spełniający jakies super normy - nie czytałam, powtarzam po nich
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Ja też się boje.Biorę euthytox ,urosept,ten folik mama.I wiem że na grzybka dostane antybiotyk i na pęcherz.A jak prosilam na mdłości coś bo ciągle zwracam to mi ginka powiedziała że to nie zbyt dobry pomysł bo maluch dużo dźwiga już tych leków..Ale lekarz wie najlepiej i nie zaszkodzi dzidzi
Ja oprocz tego że antybiotków, to dha, witaminy dla kobiet w ciąży i trivagin zwariować można. No ale jak trzeba to trzeba. -
Ulfenstein wrote:U brata mojego faceta maja. Teraz dzieciak z listopada jeździ, a spacerówkę jeszcze maja po starszej córce. I bardzo sobie chwała. Dali mi poprowadzić i to po brukowanej bydgoskiej starówce - szedł leciutko.
Wygodnie odczepilismy gondole i złożyliśmy wózek przed wyjściem do knajpy.
Duży kosz na dole, wygodna torba, dobry hamulec. Wózek zwrotny i w miarę lekki.
Oni bardzo zadowoleni.
No i fotelik podobno spełniający jakies super normy - nie czytałam, powtarzam po nich
Super! Teraz muszę męża szykować na wydatek. -
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Super! Teraz muszę męża szykować na wydatek.
Ale musisz tez wiedzieć, ze doświadczenie mam żadne
Prowadziłam wózek siostry to bym ciemiężny i bardzo nieprzyjazny.
Ale ona sama mowi ze to po chyba 4 czy 5 dzieci.
Wiec grzecznie odmówiliśmy, bo to tez nie o to chodzi zeby brać byle chłam, bo za darmo. Moj to jeszcze moze byłby chętny, bo sknera, ale to głownie moja wygoda ma być i sie nie zgodzę na półśrodki.
A na Peg perego sie zgodzę
Pytałam ich czy dostrzegają jakies wady w tym pegu, coś co im sie po dwójce dzieci rzuciło, ze mogłoby być lepiej. Ale mówili ze nie. Składanie na guzik. Gondola z funkcja bujawki. Wszystko chodzi jak w zegarku. -
A ja miałam ambitne C (czyli B za małe, a w C luz), a teraz mam pewnie już ambitne D. Jeszcze poczekam z wymianą, a potem chyba będę kupować w wersji budżet, a pod koniec ciąży to już takie do karmienia.
Pytanie do doświadczonych - czy rozmiar karmiących piersi jest mniej więcej równy rozmiarowi pod koniec ciąży?mysza0406 lubi tę wiadomość