Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    y.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:47

mmargol, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja mam GIGA CYCE:P
    Ja jak się nago zobaczylam w lustrze to się zlapalam za głowę...Kupilam biustonosz w rozmiarze 75K .Co przymierzylam to z miseczki się wylewalo :O .Przyszlam do domu a mój Slawek mówi tak"Kochanie...kuwa ją w jedną miskę głowę władze" i sie smieje .poplakalam się i wyszłam z pokoju takie fochy miałam .A On na to "przecież ja się Cieszę że mam takie piersiatka"

Wysłany: 15 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ja się zamartwiam czy 3 antybiotykiem nie zaszkodzimy synkowi :( No ale lekarz chyba wie co robi.. :(
    Ja też się boje.Biorę euthytox ,urosept,ten folik mama.I wiem że na grzybka dostane antybiotyk i na pęcherz.A jak prosilam na mdłości coś bo ciągle zwracam to mi ginka powiedziała że to nie zbyt dobry pomysł bo maluch dużo dźwiga już tych leków..Ale lekarz wie najlepiej i nie zaszkodzi dzidzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 19:42

• mmargol Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    ja tez!! czas pomyslec o nowym cyckonoszu bo zaraz cyc bedzie sie wylewal, a mam 75G, i juz mi sie w bluzkach nie podoba, glowka jak makowka jak w lustr patrze! oby wiecej juz nie roslyyy

martta lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Nie rozumiem jednego. Dlaczego wy się obżeracie i chudniecie, a ja tyję????!
    No i ja sie przyłączam do tego pytania!!! Normalnie niesprawiedliwe;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja się dowiem ile na plusie w czwartek.

Jak tam wasze dzidzie? Kopią???

ja od kilku dni czuje smyranie w brzuchu :) jakby ktos mnie od wewnatrz łaskotał. :)
    A wczoraj w pracy było tyle emocji u mnie i złość i radość i mój dziedzic po prostu szalał (jeżeli to mizianie to on :) )

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ja się zamartwiam czy 3 antybiotykiem nie zaszkodzimy synkowi :( No ale lekarz chyba wie co robi.. :(
    Myślę że jesteś w dobrych rękach. Gorsza jest infekcja, w dodatku nieleczona niż leczona. Nic się nie martw. Robisz wszystko jak należy :) jestes mądra i odpowiedzialna matka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:

mi urosły o 2 rozmiary, ale ja miałam B to teraz mam D więc delikatnie :)

Mój mąż to chodził po domu i cały czas gadał: "Żono jakie masz wielkie cycki", ale całe szczęście już mu przeszło :)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:

Tobie kopie?
    U mnie nie kopie. Wczoraj słuchaliśmy serduszka i wyjątkowo głośno biło. To chyba dlatego, że małemu było ciasno obok spaghetti, drożdżówki, koktajlu i kawałka sera....

mmargol, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:

ja od 2 dni czuje takie dziwne cos czego nie bylo nigdy, ale nie jestem pewna czy TO jest TO, wydaje mi sie za szybko jak na 1 ciaze i sprowadzam sie na ziemie ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ulfenstein Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Czyli znasz markę? coś możesz o niej powiedzieć? Tu u mnie jest ewidentnie mniej popularna niż druga opcja. Jak z awaryjnością tych wózków?

U brata mojego faceta maja. Teraz dzieciak z listopada jeździ, a spacerówkę jeszcze maja po starszej córce. I bardzo sobie chwała. Dali mi poprowadzić i to po brukowanej bydgoskiej starówce - szedł leciutko.
    Wygodnie odczepilismy gondole i złożyliśmy wózek przed wyjściem do knajpy.
    Duży kosz na dole, wygodna torba, dobry hamulec. Wózek zwrotny i w miarę lekki.
    Oni bardzo zadowoleni.
    No i fotelik podobno spełniający jakies super normy - nie czytałam, powtarzam po nich

Behemottka lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrażenie ze odkąd zaczęłam brać urosept to jest gorzej bo czuje od czasu do czasu pieczenie i bol nerek. Jutro idę do rodzinnego po skierowanie na mocz co na pn będę juz miała wynik i w razie czego można będzie działać cos.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Ja też się boje.Biorę euthytox ,urosept,ten folik mama.I wiem że na grzybka dostane antybiotyk i na pęcherz.A jak prosilam na mdłości coś bo ciągle zwracam to mi ginka powiedziała że to nie zbyt dobry pomysł bo maluch dużo dźwiga już tych leków..Ale lekarz wie najlepiej i nie zaszkodzi dzidzi

Ja oprocz tego że antybiotków, to dha, witaminy dla kobiet w ciąży i trivagin zwariować można. No ale jak trzeba to trzeba.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A moze antybiogram powinnaś zrobic?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    U brata mojego faceta maja. Teraz dzieciak z listopada jeździ, a spacerówkę jeszcze maja po starszej córce. I bardzo sobie chwała. Dali mi poprowadzić i to po brukowanej bydgoskiej starówce - szedł leciutko.
    Wygodnie odczepilismy gondole i złożyliśmy wózek przed wyjściem do knajpy.
    Duży kosz na dole, wygodna torba, dobry hamulec. Wózek zwrotny i w miarę lekki.
    Oni bardzo zadowoleni.
    No i fotelik podobno spełniający jakies super normy - nie czytałam, powtarzam po nich

Super! Teraz muszę męża szykować na wydatek.

mhsvi09kgjfp1f6i.png

Wysłany: 15 marca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    mi urosły o 2 rozmiary, ale ja miałam B to teraz mam D więc delikatnie :)

Mój mąż to chodził po domu i cały czas gadał: "Żono jakie masz wielkie cycki", ale całe szczęście już mu przeszło :)
    Ja sprzed ciąży miałam 75DD

Wysłany: 15 marca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jem swoją zupke chińska :D pomidorowa do tego soczysta gruszka :D mmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    A moze antybiogram powinnaś zrobic?

Kochana to z antybiogramem..

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Super! Teraz muszę męża szykować na wydatek.

Ale musisz tez wiedzieć, ze doświadczenie mam żadne :)
    Prowadziłam wózek siostry to bym ciemiężny i bardzo nieprzyjazny.
    Ale ona sama mowi ze to po chyba 4 czy 5 dzieci.
    Wiec grzecznie odmówiliśmy, bo to tez nie o to chodzi zeby brać byle chłam, bo za darmo. Moj to jeszcze moze byłby chętny, bo sknera, ale to głownie moja wygoda ma być i sie nie zgodzę na półśrodki.
    A na Peg perego sie zgodzę :)

Pytałam ich czy dostrzegają jakies wady w tym pegu, coś co im sie po dwójce dzieci rzuciło, ze mogłoby być lepiej. Ale mówili ze nie. Składanie na guzik. Gondola z funkcja bujawki. Wszystko chodzi jak w zegarku.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam ambitne C (czyli B za małe, a w C luz), a teraz mam pewnie już ambitne D. Jeszcze poczekam z wymianą, a potem chyba będę kupować w wersji budżet, a pod koniec ciąży to już takie do karmienia.

Pytanie do doświadczonych - czy rozmiar karmiących piersi jest mniej więcej równy rozmiarowi pod koniec ciąży?

mysza0406 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ