WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja musze zrobić posiew moczu z czyms tam jakoś tak.By wiedzieli co to za bakteria i jaki antybiotyk.Mnie nie pieczę ale co sikne usiade to zaraz pełny pęcherz.Urosept nie pomaga.W nocy najgorzej bo Budze się co h z pełnym pęcherzem.mychakruszyna wrote:Ja mam wrażenie ze odkąd zaczęłam brać urosept to jest gorzej bo czuje od czasu do czasu pieczenie i bol nerek. Jutro idę do rodzinnego po skierowanie na mocz co na pn będę juz miała wynik i w razie czego można będzie działać cos.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 19:56
-
Ulfenstein wrote:Ale musisz tez wiedzieć, ze doświadczenie mam żadne

Prowadziłam wózek siostry to bym ciemiężny i bardzo nieprzyjazny.
Ale ona sama mowi ze to po chyba 4 czy 5 dzieci.
Wiec grzecznie odmówiliśmy, bo to tez nie o to chodzi zeby brać byle chłam, bo za darmo. Moj to jeszcze moze byłby chętny, bo sknera, ale to głownie moja wygoda ma być i sie nie zgodzę na półśrodki.
A na Peg perego sie zgodzę
Pytałam ich czy dostrzegają jakies wady w tym pegu, coś co im sie po dwójce dzieci rzuciło, ze mogłoby być lepiej. Ale mówili ze nie. Składanie na guzik. Gondola z funkcja bujawki. Wszystko chodzi jak w zegarku.
Widziałam jak facet składał jedną ręką
To na pewno przydatne. A tej bujawki rzeczywiście używają? Bo właśnie UPPA nie ma, a Peg ma i nie wiem na ile to istotne.

-
nick nieaktualny
-
Rozmawiam z mężem:
- Kochanie, będziemy teraz mieli wydatki, to będą punkty na karty kredytowe:)
- Tak, tak, wiem.
- Na przykład na wózek pójdzie 800..
- No właśnie, na wózek 400...
mmargol, Strazaczka1990, Pauka, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyStrażaczka, po mnie też widać w piersiach no i trochę w brzuszku jednak

Macioszczyczka
Ja znam ten ból, cały ubiegły rok byłam na diecie, schudłam 13 kg, jak zeszłam poniżej 60 kg byłam przeszczęśliwa
A teraz nie mogę się doczekać, jak przeskoczę 60. Jak to się człowiekowi wszystko odmienia.
Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Ja z 67 przez pół roku na 50kg schudlam .Cwiczylam z Chodakowska i ładnie wszystko zeszło.Urodze to po miesiącu jak lekarz pozwoli zaczne ćwiczyćviolett wrote:Strażaczka, po mnie też widać w piersiach no i trochę w brzuszku jednak

Macioszczyczka
Ja znam ten ból, cały ubiegły rok byłam na diecie, schudłam 13 kg, jak zeszłam poniżej 60 kg byłam przeszczęśliwa
A teraz nie mogę się doczekać, jak przeskoczę 60. Jak to się człowiekowi wszystko odmienia.
mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:Behemottka, niezły ten Twój facet hihi, ale żeby aż tak na połowę? może ucho mu się przytkało

Strazaczka1990, u mnie na usg w 13t0d próbował dopochwowo, ale nie dało rady i przez brzuch wszystko robił
No bo u mnie wózki się normalnie kształtują w granicach $250-$500, więc to raczej ja niezła

-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:przez brzuch, przy dziewczynach, które mają problem z nadwagą robią dopochwowo

Niee prawda
Ja mam za dużo + kg i mi robili przez brzuch. To zależy jakie dziecko już duże jest.
mmargol, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
aaaa to zmienia postać rzeczyBehemottka wrote:No bo u mnie wózki się normalnie kształtują w granicach $250-$500, więc to raczej ja niezła

nie orientuję się w tamtych cenach. To w takim razie on w górnej granicy kwotę podał nawet
oj całkiem niezła Ty, niezła
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Mój to stwierdził że z jednej strony cora będzie ssala a z drugiej On hahahaŻabcia_ wrote:Co do zmory na ustach mam galaretke aloesowa z Forevera (nie wiem, dostalam, ponoc dobre nawet na rozstepy i inne).
Co do cyckow... Nie dolujcie mnie, bo mi na moich mimo smarowania i tak juz porobily sie nitki rozstepow, na szczescie nie w czesci dekoltowej... Moj mowi, ze cycusie jego nigdy nie beda za duze i ze musi sie nacieszyc zanim sie male przyssie
Żabcia_, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:przez brzuch, przy dziewczynach, które mają problem z nadwagą robią dopochwowo

A niekoniecznie bo ja jestem chudzielcem i miałam najpierw przez brzuch a potem dowcipnie bo Pani doktor nie mogła dziecka dobrze pomierzyć. Więc to zależy od mamuśki w dużej mierze:)
Mmargol zapisałam się na tego bezpiecznego malucha, namówiłaś mnie:P I na te drugie warsztaty też się zapisałam, ale się wyedukuje:D
mmargol lubi tę wiadomość

-
faktycznie coś w tym jest, u mnie lekarz jak próbował dopochwowo to mówił, że słabo widać bo za duże jest tylko mu to cos glupio zabrzmialo bo jak to za duze jak to okruszek maly jestAngela89 wrote:Niee prawda
Ja mam za dużo + kg i mi robili przez brzuch. To zależy jakie dziecko już duże jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 20:18
-
Przy córce nie, bo ryczała w tymBehemottka wrote:Widziałam jak facet składał jedną ręką
To na pewno przydatne. A tej bujawki rzeczywiście używają? Bo właśnie UPPA nie ma, a Peg ma i nie wiem na ile to istotne.
Ale młody lubi, wiec jak go chcą uspokoić to korzystają. Przy nas na przykład we wspomnianej knajpie. Grymasił i kwekal, zrobili z gondoli bujawki i pół godziny wytrzymał
Behemottka lubi tę wiadomość