X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ja mam wrażenie ze odkąd zaczęłam brać urosept to jest gorzej bo czuje od czasu do czasu pieczenie i bol nerek. Jutro idę do rodzinnego po skierowanie na mocz co na pn będę juz miała wynik i w razie czego można będzie działać cos.
    Ja musze zrobić posiew moczu z czyms tam jakoś tak.By wiedzieli co to za bakteria i jaki antybiotyk.Mnie nie pieczę ale co sikne usiade to zaraz pełny pęcherz.Urosept nie pomaga.W nocy najgorzej bo Budze się co h z pełnym pęcherzem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 19:56

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Ale musisz tez wiedzieć, ze doświadczenie mam żadne :)
    Prowadziłam wózek siostry to bym ciemiężny i bardzo nieprzyjazny.
    Ale ona sama mowi ze to po chyba 4 czy 5 dzieci.
    Wiec grzecznie odmówiliśmy, bo to tez nie o to chodzi zeby brać byle chłam, bo za darmo. Moj to jeszcze moze byłby chętny, bo sknera, ale to głownie moja wygoda ma być i sie nie zgodzę na półśrodki.
    A na Peg perego sie zgodzę :)

Pytałam ich czy dostrzegają jakies wady w tym pegu, coś co im sie po dwójce dzieci rzuciło, ze mogłoby być lepiej. Ale mówili ze nie. Składanie na guzik. Gondola z funkcja bujawki. Wszystko chodzi jak w zegarku.

Widziałam jak facet składał jedną ręką :) To na pewno przydatne. A tej bujawki rzeczywiście używają? Bo właśnie UPPA nie ma, a Peg ma i nie wiem na ile to istotne.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:

Pytanie do doświadczonych - czy rozmiar karmiących piersi jest mniej więcej równy rozmiarowi pod koniec ciąży?

Mi dużo się nie zwiększyły. Ale ja mam spory biust mimo wszystko

Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiam z mężem:

- Kochanie, będziemy teraz mieli wydatki, to będą punkty na karty kredytowe:)
    - Tak, tak, wiem.
    - Na przykład na wózek pójdzie 800..
    - No właśnie, na wózek 400...

mmargol, Strazaczka1990, Pauka, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka, po mnie też widać w piersiach no i trochę w brzuszku jednak :)

Macioszczyczka :D Ja znam ten ból, cały ubiegły rok byłam na diecie, schudłam 13 kg, jak zeszłam poniżej 60 kg byłam przeszczęśliwa :D A teraz nie mogę się doczekać, jak przeskoczę 60. Jak to się człowiekowi wszystko odmienia.

Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

Wysłany: 15 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a powiedzcie mi czy prenatalne robią dopochwowo? Czy już przez brzuch

Wysłany: 15 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Strażaczka, po mnie też widać w piersiach no i trochę w brzuszku jednak :)

Macioszczyczka :D Ja znam ten ból, cały ubiegły rok byłam na diecie, schudłam 13 kg, jak zeszłam poniżej 60 kg byłam przeszczęśliwa :D A teraz nie mogę się doczekać, jak przeskoczę 60. Jak to się człowiekowi wszystko odmienia.
    Ja z 67 przez pół roku na 50kg schudlam .Cwiczylam z Chodakowska i ładnie wszystko zeszło.Urodze to po miesiącu jak lekarz pozwoli zaczne ćwiczyć

mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:46

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Dziewczyny a powiedzcie mi czy prenatalne robią dopochwowo? Czy już przez brzuch
    przez brzuch, przy dziewczynach, które mają problem z nadwagą robią dopochwowo :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka, niezły ten Twój facet hihi, ale żeby aż tak na połowę? może ucho mu się przytkało ;)

Strazaczka1990, u mnie na usg w 13t0d próbował dopochwowo, ale nie dało rady i przez brzuch wszystko robił :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Brzusznie. U mnie z pełnym pęcherzem, ale ewidentnie w PL nie :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:

Przez brzuch, ale ostatnio po prenatalanych zaglądał (mierzył szyjkę) dopochwowo

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Behemottka, niezły ten Twój facet hihi, ale żeby aż tak na połowę? może ucho mu się przytkało ;)

Strazaczka1990, u mnie na usg w 13t0d próbował dopochwowo, ale nie dało rady i przez brzuch wszystko robił :)

No bo u mnie wózki się normalnie kształtują w granicach $250-$500, więc to raczej ja niezła ;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    przez brzuch, przy dziewczynach, które mają problem z nadwagą robią dopochwowo :)

Niee prawda :P Ja mam za dużo + kg i mi robili przez brzuch. To zależy jakie dziecko już duże jest.

mmargol, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    No bo u mnie wózki się normalnie kształtują w granicach $250-$500, więc to raczej ja niezła ;)
    aaaa to zmienia postać rzeczy :D nie orientuję się w tamtych cenach. To w takim razie on w górnej granicy kwotę podał nawet ;) oj całkiem niezła Ty, niezła :)

Behemottka lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png

Wysłany: 15 marca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Co do zmory na ustach mam galaretke aloesowa z Forevera (nie wiem, dostalam, ponoc dobre nawet na rozstepy i inne).

Co do cyckow... Nie dolujcie mnie, bo mi na moich mimo smarowania i tak juz porobily sie nitki rozstepow, na szczescie nie w czesci dekoltowej... Moj mowi, ze cycusie jego nigdy nie beda za duze i ze musi sie nacieszyc zanim sie male przyssie :D
    Mój to stwierdził że z jednej strony cora będzie ssala a z drugiej On hahaha

Żabcia_, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Niee prawda :P Ja mam za dużo + kg i mi robili przez brzuch. To zależy jakie dziecko już duże jest.
    no nie przesadzaj, bo wrzucasz zdjęcia co chwilę i jakoś nie widać :P

• Broszka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

A niekoniecznie bo ja jestem chudzielcem i miałam najpierw przez brzuch a potem dowcipnie bo Pani doktor nie mogła dziecka dobrze pomierzyć. Więc to zależy od mamuśki w dużej mierze:)

Mmargol zapisałam się na tego bezpiecznego malucha, namówiłaś mnie:P I na te drugie warsztaty też się zapisałam, ale się wyedukuje:D

mmargol lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    faktycznie coś w tym jest, u mnie lekarz jak próbował dopochwowo to mówił, że słabo widać bo za duże jest tylko mu to cos glupio zabrzmialo bo jak to za duze jak to okruszek maly jest ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 20:18

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Widziałam jak facet składał jedną ręką :) To na pewno przydatne. A tej bujawki rzeczywiście używają? Bo właśnie UPPA nie ma, a Peg ma i nie wiem na ile to istotne.
    Przy córce nie, bo ryczała w tym ;)
    Ale młody lubi, wiec jak go chcą uspokoić to korzystają. Przy nas na przykład we wspomnianej knajpie. Grymasił i kwekal, zrobili z gondoli bujawki i pół godziny wytrzymał ;)

Behemottka lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 387 388 389 390 391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ