X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ja mam wrażenie ze odkąd zaczęłam brać urosept to jest gorzej bo czuje od czasu do czasu pieczenie i bol nerek. Jutro idę do rodzinnego po skierowanie na mocz co na pn będę juz miała wynik i w razie czego można będzie działać cos.
    Ja musze zrobić posiew moczu z czyms tam jakoś tak.By wiedzieli co to za bakteria i jaki antybiotyk.Mnie nie pieczę ale co sikne usiade to zaraz pełny pęcherz.Urosept nie pomaga.W nocy najgorzej bo Budze się co h z pełnym pęcherzem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 19:56

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Ale musisz tez wiedzieć, ze doświadczenie mam żadne :)
    Prowadziłam wózek siostry to bym ciemiężny i bardzo nieprzyjazny.
    Ale ona sama mowi ze to po chyba 4 czy 5 dzieci.
    Wiec grzecznie odmówiliśmy, bo to tez nie o to chodzi zeby brać byle chłam, bo za darmo. Moj to jeszcze moze byłby chętny, bo sknera, ale to głownie moja wygoda ma być i sie nie zgodzę na półśrodki.
    A na Peg perego sie zgodzę :)

Pytałam ich czy dostrzegają jakies wady w tym pegu, coś co im sie po dwójce dzieci rzuciło, ze mogłoby być lepiej. Ale mówili ze nie. Składanie na guzik. Gondola z funkcja bujawki. Wszystko chodzi jak w zegarku.

Widziałam jak facet składał jedną ręką :) To na pewno przydatne. A tej bujawki rzeczywiście używają? Bo właśnie UPPA nie ma, a Peg ma i nie wiem na ile to istotne.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:

Pytanie do doświadczonych - czy rozmiar karmiących piersi jest mniej więcej równy rozmiarowi pod koniec ciąży?

Mi dużo się nie zwiększyły. Ale ja mam spory biust mimo wszystko

Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiam z mężem:

- Kochanie, będziemy teraz mieli wydatki, to będą punkty na karty kredytowe:)
    - Tak, tak, wiem.
    - Na przykład na wózek pójdzie 800..
    - No właśnie, na wózek 400...

mmargol, Strazaczka1990, Pauka, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka, po mnie też widać w piersiach no i trochę w brzuszku jednak :)

Macioszczyczka :D Ja znam ten ból, cały ubiegły rok byłam na diecie, schudłam 13 kg, jak zeszłam poniżej 60 kg byłam przeszczęśliwa :D A teraz nie mogę się doczekać, jak przeskoczę 60. Jak to się człowiekowi wszystko odmienia.

Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

Wysłany: 15 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a powiedzcie mi czy prenatalne robią dopochwowo? Czy już przez brzuch

Wysłany: 15 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Strażaczka, po mnie też widać w piersiach no i trochę w brzuszku jednak :)

Macioszczyczka :D Ja znam ten ból, cały ubiegły rok byłam na diecie, schudłam 13 kg, jak zeszłam poniżej 60 kg byłam przeszczęśliwa :D A teraz nie mogę się doczekać, jak przeskoczę 60. Jak to się człowiekowi wszystko odmienia.
    Ja z 67 przez pół roku na 50kg schudlam .Cwiczylam z Chodakowska i ładnie wszystko zeszło.Urodze to po miesiącu jak lekarz pozwoli zaczne ćwiczyć

mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:46

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Dziewczyny a powiedzcie mi czy prenatalne robią dopochwowo? Czy już przez brzuch
    przez brzuch, przy dziewczynach, które mają problem z nadwagą robią dopochwowo :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka, niezły ten Twój facet hihi, ale żeby aż tak na połowę? może ucho mu się przytkało ;)

Strazaczka1990, u mnie na usg w 13t0d próbował dopochwowo, ale nie dało rady i przez brzuch wszystko robił :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Brzusznie. U mnie z pełnym pęcherzem, ale ewidentnie w PL nie :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:

Przez brzuch, ale ostatnio po prenatalanych zaglądał (mierzył szyjkę) dopochwowo

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Behemottka, niezły ten Twój facet hihi, ale żeby aż tak na połowę? może ucho mu się przytkało ;)

Strazaczka1990, u mnie na usg w 13t0d próbował dopochwowo, ale nie dało rady i przez brzuch wszystko robił :)

No bo u mnie wózki się normalnie kształtują w granicach $250-$500, więc to raczej ja niezła ;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    przez brzuch, przy dziewczynach, które mają problem z nadwagą robią dopochwowo :)

Niee prawda :P Ja mam za dużo + kg i mi robili przez brzuch. To zależy jakie dziecko już duże jest.

mmargol, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    No bo u mnie wózki się normalnie kształtują w granicach $250-$500, więc to raczej ja niezła ;)
    aaaa to zmienia postać rzeczy :D nie orientuję się w tamtych cenach. To w takim razie on w górnej granicy kwotę podał nawet ;) oj całkiem niezła Ty, niezła :)

Behemottka lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png

Wysłany: 15 marca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Co do zmory na ustach mam galaretke aloesowa z Forevera (nie wiem, dostalam, ponoc dobre nawet na rozstepy i inne).

Co do cyckow... Nie dolujcie mnie, bo mi na moich mimo smarowania i tak juz porobily sie nitki rozstepow, na szczescie nie w czesci dekoltowej... Moj mowi, ze cycusie jego nigdy nie beda za duze i ze musi sie nacieszyc zanim sie male przyssie :D
    Mój to stwierdził że z jednej strony cora będzie ssala a z drugiej On hahaha

Żabcia_, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Niee prawda :P Ja mam za dużo + kg i mi robili przez brzuch. To zależy jakie dziecko już duże jest.
    no nie przesadzaj, bo wrzucasz zdjęcia co chwilę i jakoś nie widać :P

• Broszka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

A niekoniecznie bo ja jestem chudzielcem i miałam najpierw przez brzuch a potem dowcipnie bo Pani doktor nie mogła dziecka dobrze pomierzyć. Więc to zależy od mamuśki w dużej mierze:)

Mmargol zapisałam się na tego bezpiecznego malucha, namówiłaś mnie:P I na te drugie warsztaty też się zapisałam, ale się wyedukuje:D

mmargol lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    faktycznie coś w tym jest, u mnie lekarz jak próbował dopochwowo to mówił, że słabo widać bo za duże jest tylko mu to cos glupio zabrzmialo bo jak to za duze jak to okruszek maly jest ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 20:18

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Widziałam jak facet składał jedną ręką :) To na pewno przydatne. A tej bujawki rzeczywiście używają? Bo właśnie UPPA nie ma, a Peg ma i nie wiem na ile to istotne.
    Przy córce nie, bo ryczała w tym ;)
    Ale młody lubi, wiec jak go chcą uspokoić to korzystają. Przy nas na przykład we wspomnianej knajpie. Grymasił i kwekal, zrobili z gondoli bujawki i pół godziny wytrzymał ;)

Behemottka lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 387 388 389 390 391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ