WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mychakruszyna wrote:Ja mam wrażenie ze odkąd zaczęłam brać urosept to jest gorzej bo czuje od czasu do czasu pieczenie i bol nerek. Jutro idę do rodzinnego po skierowanie na mocz co na pn będę juz miała wynik i w razie czego można będzie działać cos.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 19:56
-
Ulfenstein wrote:Ale musisz tez wiedzieć, ze doświadczenie mam żadne
Prowadziłam wózek siostry to bym ciemiężny i bardzo nieprzyjazny.
Ale ona sama mowi ze to po chyba 4 czy 5 dzieci.
Wiec grzecznie odmówiliśmy, bo to tez nie o to chodzi zeby brać byle chłam, bo za darmo. Moj to jeszcze moze byłby chętny, bo sknera, ale to głownie moja wygoda ma być i sie nie zgodzę na półśrodki.
A na Peg perego sie zgodzę
Pytałam ich czy dostrzegają jakies wady w tym pegu, coś co im sie po dwójce dzieci rzuciło, ze mogłoby być lepiej. Ale mówili ze nie. Składanie na guzik. Gondola z funkcja bujawki. Wszystko chodzi jak w zegarku.
Widziałam jak facet składał jedną rękąTo na pewno przydatne. A tej bujawki rzeczywiście używają? Bo właśnie UPPA nie ma, a Peg ma i nie wiem na ile to istotne.
-
nick nieaktualny
-
Rozmawiam z mężem:
- Kochanie, będziemy teraz mieli wydatki, to będą punkty na karty kredytowe:)
- Tak, tak, wiem.
- Na przykład na wózek pójdzie 800..
- No właśnie, na wózek 400...
mmargol, Strazaczka1990, Pauka, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczka, po mnie też widać w piersiach no i trochę w brzuszku jednak
MacioszczyczkaJa znam ten ból, cały ubiegły rok byłam na diecie, schudłam 13 kg, jak zeszłam poniżej 60 kg byłam przeszczęśliwa
A teraz nie mogę się doczekać, jak przeskoczę 60. Jak to się człowiekowi wszystko odmienia.
Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość
-
violett wrote:Strażaczka, po mnie też widać w piersiach no i trochę w brzuszku jednak
MacioszczyczkaJa znam ten ból, cały ubiegły rok byłam na diecie, schudłam 13 kg, jak zeszłam poniżej 60 kg byłam przeszczęśliwa
A teraz nie mogę się doczekać, jak przeskoczę 60. Jak to się człowiekowi wszystko odmienia.
mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:Behemottka, niezły ten Twój facet hihi, ale żeby aż tak na połowę? może ucho mu się przytkało
Strazaczka1990, u mnie na usg w 13t0d próbował dopochwowo, ale nie dało rady i przez brzuch wszystko robił
No bo u mnie wózki się normalnie kształtują w granicach $250-$500, więc to raczej ja niezła -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:przez brzuch, przy dziewczynach, które mają problem z nadwagą robią dopochwowo
Niee prawdaJa mam za dużo + kg i mi robili przez brzuch. To zależy jakie dziecko już duże jest.
mmargol, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:No bo u mnie wózki się normalnie kształtują w granicach $250-$500, więc to raczej ja niezła
nie orientuję się w tamtych cenach. To w takim razie on w górnej granicy kwotę podał nawet
oj całkiem niezła Ty, niezła
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Żabcia_ wrote:Co do zmory na ustach mam galaretke aloesowa z Forevera (nie wiem, dostalam, ponoc dobre nawet na rozstepy i inne).
Co do cyckow... Nie dolujcie mnie, bo mi na moich mimo smarowania i tak juz porobily sie nitki rozstepow, na szczescie nie w czesci dekoltowej... Moj mowi, ze cycusie jego nigdy nie beda za duze i ze musi sie nacieszyc zanim sie male przyssieŻabcia_, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:przez brzuch, przy dziewczynach, które mają problem z nadwagą robią dopochwowo
A niekoniecznie bo ja jestem chudzielcem i miałam najpierw przez brzuch a potem dowcipnie bo Pani doktor nie mogła dziecka dobrze pomierzyć. Więc to zależy od mamuśki w dużej mierze:)
Mmargol zapisałam się na tego bezpiecznego malucha, namówiłaś mnie:P I na te drugie warsztaty też się zapisałam, ale się wyedukuje:Dmmargol lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Niee prawda
Ja mam za dużo + kg i mi robili przez brzuch. To zależy jakie dziecko już duże jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 20:18
-
Behemottka wrote:Widziałam jak facet składał jedną ręką
To na pewno przydatne. A tej bujawki rzeczywiście używają? Bo właśnie UPPA nie ma, a Peg ma i nie wiem na ile to istotne.
Ale młody lubi, wiec jak go chcą uspokoić to korzystają. Przy nas na przykład we wspomnianej knajpie. Grymasił i kwekal, zrobili z gondoli bujawki i pół godziny wytrzymałBehemottka lubi tę wiadomość