WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, zgodnie z obietnicą
mój kochany skarb...
Wszystko u nas idealnie50 min trwała wizyta dokładnie wszystko pobadał i wszystko idealnie
Angela89, Anulka01, martta, Macioszczyczka, Pauka, żabka04, mmargol, Strazaczka1990, bisacz, Sabina, claudiuszek, A_n_k_a_80, violett, Ania91, Żabcia_, AniaLewandowska, Behemottka, Pysiaczek89, Bratek, Gumcia, stardust87, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Lusia super maluch.
Ja dopiero wróciłam do domu, padam na twarz, ale chociaż taki pożytek, ze ooprawki nowych okularów wybranedzisiaj rano się zalamalam, bo nie dopielam sie w koszule, ani w cyckach ani w brzuchu
ehhh, u mnie juz prawie 4kg na plusie, a nie jem dużo więcej i tez glodna często jestem. Ehhhh
Mąż chory i marudny, grrr, nic gorszego od chorego chlopaLusia_M, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie, tu mierzenie temperatury jest jak za karę, wiec jak nie ma potrzeby to nie jest mierzona w ogóle. Ja nie wiem co by było jakby mieli miec okres co miesiąc albo urodzić dziecko
Dzięki agatia, trochę specjalnie późno wróciłam do domu, żeby nie siedzieć w zarazkach i nie wkurzac się na to marudzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:30
agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
martta wrote:Lusia super maluch.
Ja dopiero wróciłam do domu, padam na twarz, ale chociaż taki pożytek, ze ooprawki nowych okularów wybranedzisiaj rano się zalamalam, bo nie dopielam sie w koszule, ani w cyckach ani w brzuchu
ehhh, u mnie juz prawie 4kg na plusie, a nie jem dużo więcej i tez glodna często jestem. Ehhhh
Mąż chory i marudny, grrr, nic gorszego od chorego chlopa
Ja się załamuje tak codziennie, w nic się nie mieszczę... o spodniach to już nie wspomnę, a dookoła wszyscy się dziwią bo to za wcześnie na aż takie tycie, a mi brzuch już tak wystaje tydzień temu myślałam, że to wzdęcia... ale ten brzuch wzdęty do jest ale wieczorami gdy już jest gigantyczny... a przytyłam już też równo 4kgmartta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylusia ! Maluszek piękny mi tam wygląda na maluszkę jest tu jakas motylkowata delikatnosc i gracja.Tak wygladala moja coreczka. Teraz mam chlopka.jak.nic kanciastoporty taki.
Agatia zestawienie z pappy dLo 1;8000 z hakiem.wiem ze mozecie sadzic ze.jestem pogrzana ale czuje niepewnosc i wewnetrzny niepokój
I. Ten chlopiec z ZD jak wyszlam z 1 szego usg i ta moja mysle ze szacun ja bym nie dala rady.Lekarz sam mowi to ze w normie to jir znaczy ze na mur beton. Ja poprostu wiem moze to glupie dla niektorycj jak zabawa w boga albo sklep ze czekam na zdrowe dziecko. W przypadku chorego nie zaniose go do przychodni i nie poloze na stoliku Panie mowił Pan ze 2.5 to norma i co?Lusia_M lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:tylko nie mów że ma podwyższoną temperaturę, mój przy ostatnim przeziębieniu miał lekko 37 st i musiałam przed nim to ukrywać żeby nie cierpiał bardziej
-
nick nieaktualny
-
Pewniaczka 2 wrote:lusia ! Maluszek piękny mi tam wygląda na maluszkę jest tu jakas motylkowata delikatnosc i gracja.Tak wygladala moja coreczka. Teraz mam chlopka.jak.nic kanciastoporty taki.
Agatia zestawienie z pappy dLo 1;8000 z hakiem.wiem ze mozecie sadzic ze.jestem pogrzana ale czuje niepewnosc i wewnetrzny niepokój
I. Ten chlopiec z ZD jak wyszlam z 1 szego usg i ta moja mysle ze szacun ja bym nie dala rady.Lekarz sam mowi to ze w normie to jir znaczy ze na mur beton. Ja poprostu wiem moze to glupie dla niektorycj jak zabawa w boga albo sklep ze czekam na zdrowe dziecko. W przypadku chorego nie zaniose go do przychodni i nie poloze na stoliku Panie mowił Pan ze 2.5 to norma i co?
Jak czujesz ze jest coś nie tak to po prostu zrób te dodatkowe badania i tyle. Siebie uspokoisz a w nas przestaniesz wzbudzać niepokój.Angela89, agatia, Sabina, Pysiaczek89, maluutka90, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Jak czujesz ze jest coś nie tak to po prostu zrób te dodatkowe badania i tyle. Siebie uspokoisz a w nas przestaniesz wzbudzać niepokój.
kamciaelcia, agatia, Anulka01, bbeczka91 lubią tę wiadomość