Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, zgodnie z obietnicą ;-) mój kochany skarb...
    beb763a173c98eabmed.jpg

Wszystko u nas idealnie :-) 50 min trwała wizyta dokładnie wszystko pobadał i wszystko idealnie :-)

nick nieaktualny, Anulka01, martta, nick nieaktualny, Pauka, nick nieaktualny, mmargol, Strazaczka1990, nick nieaktualny, nick nieaktualny, claudiuszek, A_n_k_a_80, nick nieaktualny, Ania91, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Behemottka, Pysiaczek89, Bratek, Gumcia, stardust87, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:48

• martta Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia super maluch.
    Ja dopiero wróciłam do domu, padam na twarz, ale chociaż taki pożytek, ze ooprawki nowych okularów wybrane :-) dzisiaj rano się zalamalam, bo nie dopielam sie w koszule, ani w cyckach ani w brzuchu :-\ ehhh, u mnie juz prawie 4kg na plusie, a nie jem dużo więcej i tez glodna często jestem. Ehhhh
    Mąż chory i marudny, grrr, nic gorszego od chorego chlopa :-(

Lusia_M, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale płeć jeszcze nieznana ;-) tak sprytnie się ustawiał panu doktorowi, że za nic w świecie nie szło uchwycić :-P

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta, on teraz walczy o przeżycie, musisz wybaczyć :)

martta, nick nieaktualny, mmargol, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    martta, on teraz walczy o przeżycie, musisz wybaczyć :)
    Hahahaha! Strzał w dziesiątkę foxik! :-)
    Ja nie wiem jak oni maja byc tą silniejsza płcią....

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko nie mów że ma podwyższoną temperaturę, mój przy ostatnim przeziębieniu miał lekko 37 st i musiałam przed nim to ukrywać żeby nie cierpiał bardziej ;)

nick nieaktualny, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

martta, nick nieaktualny, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, tu mierzenie temperatury jest jak za karę, wiec jak nie ma potrzeby to nie jest mierzona w ogóle. Ja nie wiem co by było jakby mieli miec okres co miesiąc albo urodzić dziecko :-)
    Dzięki agatia, trochę specjalnie późno wróciłam do domu, żeby nie siedzieć w zarazkach i nie wkurzac się na to marudzenie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:30

agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Lusia super maluch.
    Ja dopiero wróciłam do domu, padam na twarz, ale chociaż taki pożytek, ze ooprawki nowych okularów wybrane :-) dzisiaj rano się zalamalam, bo nie dopielam sie w koszule, ani w cyckach ani w brzuchu :-\ ehhh, u mnie juz prawie 4kg na plusie, a nie jem dużo więcej i tez glodna często jestem. Ehhhh
    Mąż chory i marudny, grrr, nic gorszego od chorego chlopa :-(

Ja się załamuje tak codziennie, w nic się nie mieszczę... o spodniach to już nie wspomnę, a dookoła wszyscy się dziwią bo to za wcześnie na aż takie tycie, a mi brzuch już tak wystaje tydzień temu myślałam, że to wzdęcia... ale ten brzuch wzdęty do jest ale wieczorami gdy już jest gigantyczny... a przytyłam już też równo 4kg

martta lubi tę wiadomość

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lusia ! Maluszek piękny mi tam wygląda na maluszkę jest tu jakas motylkowata delikatnosc i gracja.Tak wygladala moja coreczka. Teraz mam chlopka.jak.nic kanciastoporty taki.

Agatia zestawienie z pappy dLo 1;8000 z hakiem.wiem ze mozecie sadzic ze.jestem pogrzana ale czuje niepewnosc i wewnetrzny niepokój
    I. Ten chlopiec z ZD jak wyszlam z 1 szego usg i ta moja mysle ze szacun ja bym nie dala rady.Lekarz sam mowi to ze w normie to jir znaczy ze na mur beton. Ja poprostu wiem moze to glupie dla niektorycj jak zabawa w boga albo sklep ze czekam na zdrowe dziecko. W przypadku chorego nie zaniose go do przychodni i nie poloze na stoliku Panie mowił Pan ze 2.5 to norma i co?

Lusia_M lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia lubię, bo dobrze wiedzieć że nie jestem sama :-)

o148p07w5riqasy7.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    tylko nie mów że ma podwyższoną temperaturę, mój przy ostatnim przeziębieniu miał lekko 37 st i musiałam przed nim to ukrywać żeby nie cierpiał bardziej ;)
    Skąd ja to znam...Mój Slawek jest mocno zbudowany twardy.Ale jak chory to gorzej jak dziecko...jeczy w nocy .Masakra

Wysłany: 15 marca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusieńko piękny maluszek. <3

Wysłany: 15 marca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę się opedzic od lodów...Spać nie mogę to wsuwam pipi ;D oglądając jakiś chory film który lubi mój S

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Behemottka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia śliczny maluch :)

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Ktoś tu kiedyś wstawiał ubranko odnośnie SW

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0353393002.html

:D
    ja już miałam w koszyku ten komplecik i zapomniałam o nim całkowicie- myślę, że to będzie mój kolejny zakup dl Stasia ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewniaczka 2 wrote:
    lusia ! Maluszek piękny mi tam wygląda na maluszkę jest tu jakas motylkowata delikatnosc i gracja.Tak wygladala moja coreczka. Teraz mam chlopka.jak.nic kanciastoporty taki.

Agatia zestawienie z pappy dLo 1;8000 z hakiem.wiem ze mozecie sadzic ze.jestem pogrzana ale czuje niepewnosc i wewnetrzny niepokój
    I. Ten chlopiec z ZD jak wyszlam z 1 szego usg i ta moja mysle ze szacun ja bym nie dala rady.Lekarz sam mowi to ze w normie to jir znaczy ze na mur beton. Ja poprostu wiem moze to glupie dla niektorycj jak zabawa w boga albo sklep ze czekam na zdrowe dziecko. W przypadku chorego nie zaniose go do przychodni i nie poloze na stoliku Panie mowił Pan ze 2.5 to norma i co?

Jak czujesz ze jest coś nie tak to po prostu zrób te dodatkowe badania i tyle. Siebie uspokoisz a w nas przestaniesz wzbudzać niepokój.

nick nieaktualny, agatia, nick nieaktualny, Pysiaczek89, maluutka90, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Jak czujesz ze jest coś nie tak to po prostu zrób te dodatkowe badania i tyle. Siebie uspokoisz a w nas przestaniesz wzbudzać niepokój.
    Dziekuje że to napisałaś.. bo jak ja to czytam to aż mnie ciary przeszły.. nawet nie wiem co napisać. Moje nt wyszło 2.1 a test pappa nie lepsze.. ale lekarz powiedział że ryzyka nie ma. Nie doszukuje. Co ma być to będzie.

kamciaelcia, agatia, Anulka01, bbeczka91 lubią tę wiadomość

‹‹ ‹ 389 390 391 392 393 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ