WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPewniaczka 2 wrote:Hek dziewczyny mam pytanie wynik NiFTy czy Harmowny to kolejna statystyka tak?
Ja wrocilam od lekarza papa wyszla zajebista ale nie ma co skakac ppd sufot bo to nie ma realnego przelozenia serio nie wiem po co to robilam i po co to jest ... To jak robic laske w gumie...
Nie pisze zeby stradzyc nt 2.2 to tez nie powod do podskokow ani do kopania grobu tylko do refleksji. Mam skierowanie do poradni genetycznej bo jak lekarz powoedzial: nie odmawoa nogdy a widzi moj nieppkój a tam napewno pogadanka z genetykiem ale raczej nie moge na noc woecej licYc.
Teraz juz rozkminiam nifty lub amnio prywatnie maz sie bpi ryzyka poronienia. Hmmm ale nofty to kolejne numerki ktorym noe ufam grrrr... Jak wyglada taki wynik opos?
Pierwsze slysze zeby NT 2.2mm bylo powodem do refleksji. Chyba, ze Twoje CRL to 45 mm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:54
Angela89, kamciaelcia, agatia, Behemottka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewniaczka 2 wrote:lusia ! Maluszek piękny mi tam wygląda na maluszkę jest tu jakas motylkowata delikatnosc i gracja.Tak wygladala moja coreczka. Teraz mam chlopka.jak.nic kanciastoporty taki.
Agatia zestawienie z pappy dLo 1;8000 z hakiem.wiem ze mozecie sadzic ze.jestem pogrzana ale czuje niepewnosc i wewnetrzny niepokój
I. Ten chlopiec z ZD jak wyszlam z 1 szego usg i ta moja mysle ze szacun ja bym nie dala rady.Lekarz sam mowi to ze w normie to jir znaczy ze na mur beton. Ja poprostu wiem moze to glupie dla niektorycj jak zabawa w boga albo sklep ze czekam na zdrowe dziecko. W przypadku chorego nie zaniose go do przychodni i nie poloze na stoliku Panie mowił Pan ze 2.5 to norma i co?
Sorry, ale nie wierze, ze lekarz Ci powiedzial , ze przy 1:8000 jest duze ryzyko. Nie wierze.
Duze ryzyko w Polsce jest powyzej 1:300, 1:299 i nizej. W UK 1:150...
Grrrr, nie bede sie odzywac bo bede niemila wiec sie zamkne.Angela89, Anulka01, Strazaczka1990, agatia, Behemottka, Bee85, Sabina lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Dziekuje że to napisałaś.. bo jak ja to czytam to aż mnie ciary przeszły.. nawet nie wiem co napisać. Moje nt wyszło 2.1 a test pappa nie lepsze.. ale lekarz powiedział że ryzyka nie ma. Nie doszukuje. Co ma być to będzie.
Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Dziekuje że to napisałaś.. bo jak ja to czytam to aż mnie ciary przeszły.. nawet nie wiem co napisać. Moje nt wyszło 2.1 a test pappa nie lepsze.. ale lekarz powiedział że ryzyka nie ma. Nie doszukuje. Co ma być to będzie.
Angela masz zdrowe dziecko !!!Angela89, Strazaczka1990, Behemottka, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Angela moja powiedziała dokładnie to samo:) piękna, zdrowa ciąża i tego sie trzymamy. Wszystkie pomiary są prawidłowe wiec po co sie zamartwiać?
Wiesz co mnie zaszokowało, przecież u Pewniaczki nie ma żadnego ryzyka. Ja mam wyliczone 1;370a ale ufam usg.. I tak jak pisałam co ma być to będzie.bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Jak ja to czytam( a ciężko to się czyta) To normalnie mi tu trollem jedzie..
No oczywiscie. I ta ma pewnie 13 lat biorac pod uwage sposob formulowania wypowiedzi. Albo nie chodzila na lekcje polskiego...
kamciaelcia, Angela89, Anulka01, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgorzalka wrote:No oczywiscie. I ta ma pewnie 13 lat biorac pod uwage sposob formulowania wypowiedzi. Albo nie chodzila na lekcje polskiego...
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:Zmieniajac temat - odwazylam sie zerknac na wozki...
Mam 1 wstepnie juz nawet wybrany i mam pytanie: czy ktoras z Was ma jakies doswiadczenie z marka Cybex?Tak wiem nie pomogłam
Ale powiem że teraz Cybex wypuscił foteliki z możliwością rozłożenia do leżenia
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaseczki nie przejmujcie się na zapas! Same sobie fundujecie stres czasami.
U nas USG wyszło dobrze, lekarz powiedział, że ok. To ok. Nie drąże dalej.
Może brzmie jak wyrodna matka, ale wrzućcie na luz. MUSI BYĆ DOBRZE.
Kocham swwoje dzieci jak mało kto, ale żyje przekonaniem, że zamartianie się to modlitwa o to czego baaaardzo nie chcemy. I przyciągamy takie myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 22:14
Strazaczka1990, mmargol, Behemottka, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość