WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas...hmm....
Amelka ok, narazie odpukac przeszła jej biegunka. Teraz walczy ze sobą, bo głupia matka spać położyła a ona w sumie bawić by się chciała, no ale cóż.
Generalnie tak jak pisałam ostatnimi czasy pizgam złem.
Wkurwiają mnie klienci i te ich zdziwienie, że święta ida i że import z Portugalii czekoladek swiatecznych to na prawdę głupi pomysł i choćby skały srały szans przed świętami nie ma.
Dziś tłumaczyłam jednej takiej tepej, że święta są grudniu, no helloł. Wiedziałscie? Dla tej kobiety to było zaskoczenie. Aaaa...nawet nie będę pisać innych przykładów by się nie nakręcać.
Do tego jeszcze w sobotę D ma urodziny i przychodzą do nas znajomi. Ona w ciąży, typ przechwalajacy się. I stresuje się trochę, bo jednak myślałam, że nie ale trochę mnie uderzyło to co było w tym miesiącu i brak transferu, na który ja się tak nastawiłam.
Ech... Lipa ogólnie.
Jakoś w ogóle tych świąt mi się nie chce i tylko wyrzucam sobie, że nie rzygam tęcza, miłością i w ogóle ho, Ho, Ho.
Więc milczę co by was nie zniechęcać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 20:44
-
Kancia natka bez reakcji powiedział że dobrze że nie jest powyżej a poniżej to jakby go nie interesuje teraz teznue dał mi żadnych badań nie wiem w krk też chodziłam na fundusz Ale badania co wizytę usg co wizytę a tu prl
M wrócił byliśmy nawet na małych zakupach zostaje coraz mniej do ogarnięcia
Jutro m na wolne wiec będziemy działać

-
Hej Kochane !!!
U nas nocka dzisiaj idealna ! Jedna podbidka nawet nie wiem o której i spała do 7
Ja czekaj byłam na kolacji służbowej bo mieliśmy gościa - szefa naszego szefa hehe
Długi dzień, sporo spotkań No i ta kolacja na koniec. Zosieńka zasnęła na D. Nie obudziła się jak wróciłam
pięknie spała!
Dzisiaj w pracy znów kociokwik bo mamy jedna odlane mniej w zespole plus jedna na urlopie...plus ja sporów spotkań znów dzis miałam ehhh na koniec miałam jeszcze korepetycje....
Kupiłam w końcu Zosi nowy śpiworek do wozka i dzisiaj przyszedł - jutro rano wypróbuje
ale jest duuuuuzy i wydaje się ciepły bardzo 
Ajrin,
Wiesz coś w tym jest ze Igi musi mieć butle do zaśnięcie w nocy jak się obudzi. Pamietam jak był takie piękny czas gdy Zosia sama zasypiała (brała na 2 min kciuka - wiem wiem to nie dobre- i sama zasypiała) to w nocy jak się obudziła to kciuk i sama spala. A od kiedy to sie pozmieniało czyli zasypia na cycku to w nocy jak się obudzi to ez szuka cycka..
Wiec kozę u Igunia tak samo....
700g to już kawał dzidzi !!
Strasznie smutna historia z ta dziewczyna...w 24 tyg poronic
Żabka,
Nie wiem dlaczego Robercik tak płacze w nocy
może faktycznie jakieś ząbki ida??
Jak sytuacja na froncie chorobowym ??
Natka,
Nam nie przeszkadza ze pizgasz złem
pizgaj pizgaj ! Jeśli Tobie to trochę ulży !?
Klienci to bardzo często debile...coś o tym wiem
Rozumiem ze Ci smutno, ze liczyłas na ten transfer...
ehhhh
Ale już nie długo wszystko się uda !!!!
Kamcia,
No powiem Ci ze Twój Peter to jest Śpiący Królewicz
zazdroszczę nocek 
No i gratulacje udanej wizyty
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Witam się.
Mam nadzieję, że się wyspalyscie?
U nas noc okropna, bardzo dużo pobudek. Po 10tej przestałam liczyć. A to smokus, a to przytul mnie mamo. No i chyba idzie nam górna trójka. Także noc pewna atrakcji
Ja teraz czekam na auto do pracy i za 30min od nowa polska ludowa.
Obiecałam sobie, że nikt dziś nie wytrąci mnie z równowagi
także mam wyzwanie, wręcz niemożliwe
chociaż należę do osób bardzo cierpliwych.
Miłego dnia wam życzę kochane!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 07:40
-
Natka to dużo sił i cierpliwości

Ja za to mam po raz pierwszy ciche dni z M.
Po raz pierwszy chyba mielismy kłótnie i to przy Igim który wpadł w histerie przy usypianiu. Tak sie wscieklam ze pol nocy spac nie mogłam ten oczywiście chrapal po nich to wszystko spływa. No nic dzis planuje zrobić coś dla siebie. -
ja tez juz na nogach, malutki chyba się obudziła, na pewno się ruszał, kichał...czasem zasypia
nieeee już gada 
dzis jedna pobudka w nocy, taka niewiadoma co i dlaczego? ale spał juz później spokojnie
ajrin
mój tez zawsze i wszędzie spi jak zabity
a jak rzuci tekstem , że w nocy nie mógł spać...
-
nick nieaktualnyMy już po śniadaniu.
Nocka straszna były dwie krótkie histerie a reszta pobudek to na picie.
Spalismy do 8:00
Ja usnelam w ciuchach masakra takiego zgonu zaliczyłem że nawet nie miałam siły się przebrać.
Mój organizm się domagał raczej snu.
Wczorajszy dzień zabiegany.
Byłam na pazurkach ze szwagierka.
Pierwsza ja poszłam robić Robert grzecznie spał a pod koniec roboty się obudził.
Szwagierka go zabawiala ale nic to nie pomogło wyginal się do tyłu ryczal ahhh
Szkoda że deszcz padał non stop bo by z n spacerowala.
Potem pojechałam do ciotki babci.
Ku zaskoczeniu mojemu ciotka dała mi zupy grochowej a Roberta miałam na kolanach i jadłam.
Robert otworzył dziub i dajjjjj
I tak że mną jadł zupke ale bez grochu bo się bałem i o dziwo nic mu nie jest.
Wróciliśmy do domu po 16 późno bo korki, deszcz mokro ślisko więc się nie spieszylismy.
Potem mąż wrócił kolacja i wyglupy.
Mąż wziął Roberta za ręce (stanął na przeciwko niego) i trzymając go Robert sobie szedł!!!!!!
Jak on się cieszył a jak ja się cieszyłem i brawo mu bilam.
Jest szansa że wreszcie pójdzie przede wszystkim się odważy.
Zafarbowalam sobie wczoraj włosy wieczorem o wyglądam jako tako choć wolałabym iść do fryzjera na jakąś metamorfozę
Kamcia super ze szybko ogarnelas diablo.
Ajrin gratki piękna krzywa.
Skali jak możesz to skonsultuj ta krzywa.
Dariah tak u nas chorobska już nie ma choć córka mówi że ja gardło dziś boli.
Jest ok.
Natka życzę Ci jak najmniej takich klientów głupich ale na to nie mamy wpływu raczej.
Z drugiej strony żeby było ich jak najwięcej bo pewnie masz plany sprzedażowe i trzeba je wyrobić a z tym się wiąże pewnie premia.
Więc cierpliwości kochana.
Z transferem wiemy że ci smutno ale przyjdzie na niego czas zobaczysz uda się.
Marta a jak u was?
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Bylam w lidlu

Kupiłam 4pajace dla Piotrusia (bo 92 gorzej dostać)
Ale i dla Patrygczka body kopertowe(z myślą o lekarzach)
Teraz zurki są w promocji minus 10% więc nic ciekawego
Ale musiałam kupić szóstki bo przesikuje piatki i pantsy...ale jakis inny rodzaj. Wiecie coś o tym? Ze lidl ma inne zurki niż te fioletowe??++te szóstki sa nowe ale widzialam piątki jeszcze inne z jakimiś kanalikami????
Widzialyscie??testowalyscie??
W Rossmann kosmetyki 2+2 również zaliczone
Jedno wejście do Lidla i nas śniegiem zasypalo
synkowi się to nie podobalo
-
No wlasnie lidl zmienil na lupilu nazwe ale nie testowalam jeszcze och ostastnio przynioslam zapas z pracy pamperow. Ale powoli sie kończą i czekam na promocje jakąś.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widxe ze w biedrze prom na pieluchy i mleko to jutro podjade
Dariah lubi tę wiadomość
-
Dzień uznaje za udany.
Starały się te dekle mocno ale nikt nie zdołał wytrącić mnie z równowagi
No. Dziś po położeniu Amelki ubraliśmy choinkę. Będzie miała księżniczka niespodziankę jak rano wstanie. -
U nas ogólnie dzień udany, byli teście i pomagali przy Antosiu więc miałam łatwiej. Na szczęście był grzeczny, ładnie się bawił, tylko z jedzeniem nadal problem bo ciągle trzeba go zabawiać żeby cokolwiek zjadł. Ja też czuje się trochę lepiej, już mnie brzuch tak nie boli, tylko mam trochę mdłości i jestem bardziej zmęczona. Nawet zaliczyłam drzemkę w dzień.

[