WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Masz szczęście że zero dolegliwości ciążowych.
W ciąźy z Antosiem nie miałam żadnych dolegliwości, nawet brzuch mnie nie bolał, tylko pod sam koniec puchły mi stopy jak były upały ponad 30 stopni. A teraz zmęczenie, mdłości, bardziej wyczulony węch i smak, przez to wstręt do niektórych rzeczy. Tylko dobrze że wymiotów nie mam bo to chyba byłoby najgorsze.

-
Kamcis ciesz się bo ja naprawdę początku tej ciąży dobrze nie wspominam ponad trzy miesiące czułam się jak na prawdziwym kacu i to po dobrej imprezie
Marta może też dziewczynka będzie one dają w kość
Mnie właśnie męczy zgaga i byłam w wc bo dziś latam co chwila chyba przez ten magnez a dodatkowo na noc aplikowalam hemorol bo wiecie co mi zostało z ciąży z szybkiej
Do tego głowa mnie pobolewa
A te lupilu to chyba są inne pieluchy niż zyski ja też czekam na promocja bo Many ostatnio paczkę
Dziś,mieliśmy rehabilitację szynek poceiczyl okazało się że po nowym roku nasza kolej na fundusz Ale trzeba nowe skierowanie i prawie byśmy nie mieli Ale w końcu mamy raz w tygodniu Ale liczę ze będzie lepiej do tego czasu
U nas choinka w wigilię w tym roku chyba w sobotę ubierzrmy zawsze wycinalisjy z ogrodu Ale w tym roku kupimy bo nie ma kto wyciąć bo to takie duże świerki ze czubek był choinka
W poniedziałek będzie wypłata z Zusu jupi -)

-
cieszę się, cięszę z braku okropnych dolegliwości ciązowych
ale zawsze coś mnie dopada w ciązy
więc pieknie nie jest hihi np cukrzyca
w pierwszej na koniec też podpuchłam
w drugiej już nie-może dzieki diecie? może dzieki pokrzywie?
u nas noc srednia
takie samo dziwno przebudzenie jak wczoraj czy przedwczoraj (jakieś popłakiwanie/stekanie przez sen)ale dzis troszkę dłużej, jedno ale na dwie raty czyli za drugim razem ja do malutkiego usiadłam i trzymałam za raczkę poki nie przestał chlipać przez sen
lupilu6 dało radę
nie obudził się zasikany
dupka sucha
ale te lupilu wyglądają jak żurki...nie wiem jak te z kanalikami -
Jest i u nas

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cb6f65b662f.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de7324cd8980.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/728677999acf.jpg
Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
U nas też choinka ubrana. Zrobiliśmy to wczoraj w nocy.
Rano jak kosmitka wstała to aż ja wryło w ziemię
Zaniemówiła (co w jej wypadku jest dziwne) i pokazując paluszkiem w choinkę wpatrywała się jak urzeczona
Piękny to był widok
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2c675e7af5d.jpg
kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Pies się choinka nieinteresujące a kosmitce daje szansę
Cudenka!! Co za śliczności!! Aż się wzruszyłam tymi bombkami :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 14:35
-
nick nieaktualny
-
Hejka my dzis zabiegany poranek i dzien. Rano przyjechala do nas bratowa i dziadkowie. Potem do kolezanki na coroczne dekorowanie piernikow dopiero wróciliśmy a Igi dal nam tak popalić, ze masakra.
W nocy budzil sie 11 razy w dzien spal tyljo godzine nie chce jeac marudzi steka jeczy moze zęby. Mam nadzieję, że chociaż jutro bedzie lepszy dzien.
Bylam też w biedrze 4 paki pieluch zakupione i dwa mleka i fajne lampki kupiłam takie małe gwiazki na baterie ale tyle radości mam z tych lampek jak dziecko
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dziś byliśmy na big zakupach straciłam 680zł i tak naprawdę jeszcze muszę dokupić a to sama spożywka i parę sztuk chemii.
Ale Robert był grzeczny to najważniejsze.
Wróciliśmy do domu i mile nas zaskoczył.
Robert puścił się mnie stał dość długo bił brawo cieszył się parę razy kucnal i się wyprostowal znowu bił brawo i usiadł.
Mama jest dumna z synka:-)
Teraz mamy seans filmowy oglądamy elze na Polsacie
Ajrin współczujęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 19:55
Natka-matka wariatka :), AJrin, kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
Za to usypianie dzis Igusia trwało 5 minut
jako przytulanka dziś była zmiotka 
Ciekawe co wymyśli jutro mój cyrkant. Wczoraj srubokret ostatnio bańki
-
Zabka ja wlasnie we wtorek chce wiekszezakupy ogarnacna swieta. Co by w sobote tylko dokupic mięsa chleb i miec z głowy.
My robimy u siebie wigilię wiec teoche tego potrzeba. Za to mamy już wszystkie prezenty kupione. -
nick nieaktualnyTo musze cie zmartwic będą tłumy ludzi.
Dziś był ogrom ale zagadalam że szwagierka i mi naszykowala mięsa więc nie stałam w kolejkach długich kolejkach.
Ja muszę kupić tylko Robertowi coś i nie wiem dalej co.
Ale plan jest taki że córkę w poniedziałek zostawimy na zajęciach gimnastycznych i podjedziemy do galerii do smyka bo będzie blisko.
Mam problem bo córka zostaje w domu zaczyna kaszlec więc nie mam jak kupić coś Robertowi.
Jutro maz mówi że podjedziemy po resztę zakupów.
Ja wigilię mam u siebie będziemy sami nie będę nic wielkiego robić bo kto to będzie jadł.
W pierwszy dzień świąt jedziemy do teściów więc jeszcze walowke dostaniemy.
Ja kupiłam dużo mięsa różnego i pomrozilam wyszło ok 300zł no i za resztę trochę chemii to co się kończy i do lodówki i wyszło tyle kasy.
Masakra.
Fajnie ważne że Igi usnal tak szybko a ty możesz odpocząć.
Mój ogląda elze wpatrzony jak w obrazek i nie zamierza iść spać
-
I nas dziś jedzeniowy strajk Szymek mało co zjadł na szczęście zjadł butlę na noc
Za to ja się objadlam u teściowej jak prpsiak naprawdę nadrobilam wszystko co ze mnie wyszło i teraz mi niedobrze a jeszcze mi się wiejska odbija
U mnie święta ogarnia mamą mnie nie dopuszcza takze ja tylko piernika jutro upiekę ciasto już 5 tygodniu się kisi także ja czekam na przyszły rok wtedy będę u siebie
Jutro idziemy na urodziny m chrzesniaka do sali zabaw może Szymek zechce chodzić choć wątpię w to
Ja,jeszcze muszę 2 prezenty kupić Ale to w poniedziałek jak dostane wypłatę
Musimy ogarnąć cześć prac z budowy z kasy na życie bo nie zdążyliśmy wypłacić transzy i jest kicha Ale po wypłacie sobie odbijeny

-
nick nieaktualnySkali hihi ważne że z apetytem pojadlas.
My właśnie dostaliśmy zaproszenie na wigilię do szwagierki maz i córka chcą jechać także jedziemy mała zmiana planów.
Trzeba prezenty dokupić w takim razie i muszę się dogadać że szwagierka co zrobić do jedzenia co by sama nie robiła.
Ale się cieszę
Właśnie z nią pisze i Roberta usypiam
Ja uciekam
Dobrej nocki cioteczki -
Kamcia, Natka
Piękne choinki. My też już mamy ubrana ale taką malutką 45 cm.
AJrin
Współczuję nocki. Może to rzeczywiście zęby jak jeszcze apetyt słaby. U nas też pobudki i gorsze jedzenie i obstawiam właśnie zęby.
Żabka
No rzeczywiście spore zakupy ale przynajmniej macie teraz zapas. A wigilia u szwagierki fajny pomysł, później nie będzie mieć sprzątania i zmywania.
My na wigilie idziemy do moich rodziców a w poniedziałek do siostry męża więc nam tez odpadnie sporo roboty.
Skali
Super że mama zajmie się świętami, dla Ciebie to lepiej bo w ciąźy przy garach to teź nie fajnie.

-
My na zakupy jedziemy jutro.
Dziś były urodziny M. Także byli goście i zamieszanie jak to bywa.
Ogólnie przeżyłam, chociaż były chwilę, że miałam ochotę uciec do łazienki i się rozbeczec. Ale to inny temat i żal w ogóle było poruszać. Było, minęło.
W tym roku wigilia u nas. Jedyne 16osob.
Mam takie nastawienie do tego, że już mi się nie chce...
Jeszcze te zakupy jutro, ale nie było kiedy wcześniej jechać. No nic, utkniemy w kolejkach. Może ktoś się zlituje jak Mela scenę zrobi co ostatnio jest w jej stylu.
Ach...i Amelia dzisiaj zjadła szarlotkę, taka z cynamonem. Zajadała się jak by to jakaś Ambrozja była
Coś w tym jednak być musiało, bo zeszły dwie blachy. No i usłyszałam, że na tą szarlotkę wszyscy czekali
miło się zrobiło
szczególnie, że ja z pieczeniem mam problemy...tzn inaczej...ciasta to mają problemy ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 22:59
-
Natka, super ze smakowała jak dzoecko zje to najlepsza pochwala dla mamy
no i jeszcze goście docenili.
Skali za rok nadrobisz a teraz odpoczywaj i korzystaj.
U nas na wigilię będzie 12 osób plus 2 dzieci a na 1 dzien świat bedzie 16.
Żabka to fajnie ze zakupy odpadly ja robie jutro liste i kupie wszystko co potrzeba we wtorek tzn wysle M on konczy o 14 moze ogarnie sprawnie zakupy bez tłumów bo zanim ja skończę to nedzie po 17.
Marta licze ze to zęby serio bo jak nie to ja osiwieje mamy tylko 4 a Igi to masakra do spania. Ja dzos nie spalam od 23:30 do 3 bo jak nie Igi to zgaga mnie dopadla albo siku albo Kostek skopal no masakra.
Od 4 ponoc co chwila Igi sie budzil a wstal 6:30.
Dostał przeciwvolowe na noc i chyba o tej 4 przestaly działać. Bo tak to pobudka o 23b30 o 1:30 a poziej od 4 non stop.

[