WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciotka sie ucieszyła
ale smiała sie ze wiedzieli
opowiedziałam o "przygodach" wiec zrozumiała nasze ociaganie sie z info
tesciowa powoli sie orientowała o co chodzi, jednak wszyscy dojrzeli napis "bede starszym bratem "
no i standardowe pytanie-który to miesiac
no i ciocia sama od razu mówiła ze z upragniona córka sie nie udało
wiesci sie rozchodza
szwagierki chyba jeszcze nie wiedza, bo z jedna pisze o arce (jest od niej) ale nie o ciazy
dużo na święta nie robię, ale sledzie bez umiaru będąi dwie sałatki
zakupy zakończone
dwie rzeczy brakują, ale nawet w niedziele sklepy otwartęi o dziwo mało ludzi w marketach
byłam w lidlu
lupilu soft 6 są, premium 6 nie mażabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
dzisiaj zaczynam 2 tyg urlopu!! Yes !!
Że złych wiadomości Zosia ma dzisiaj temperaturęjuż w nocy miała jak się obudziła koło 5, daliśmy paracetamol i zeszła i rano nie miała i humor miała super. Ale koło południa znów miała 38...
Kataru brak - troszeczkę wody jej leci Ale nie duzo.
Nie wiem...zeby ? Dziisja jak D jej myl żeby to jak myl u góry to się mocno skrzywila i zaplakala...
Może znów jej coś tam idzie?
Zrobiła dziś i wczoraj wodnita kupę...
Mam nadzieję że to żeby bo nie mam pomysłu co jej może być. Żadnych innych symptomów brak.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Witam sie nie odzywalam sie bo u nas w nocy kolo.4 dramat i placz nie dalo.sie uspokoić a butli nie chcial.dostal przeciwbólowe i zasnął w pinionie noszylony na rekach M. Rano okazalo sie co bylo tego powodem wiec pedem do lekarza a tam 28 dzieci w kolejce.
Niestety chyba zapalenie cewki moczowej albo i pecherza czekamy na wyniki moczy bo dopiero o 18 udalo sie złapać.
Na dokladke gardlo czerwone nos zatkany a uszy już plyn sie zbiera wiec ogolnie dostalismy cala mase lekow lacznie 280 wydalam w aptece i bedzieny walczyć.
Walka z lapaniem siuskow byla mega masakra jakas. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bylismy rano u pediatry i ona twierdzi ze to zapaleni cewki dla pewności mocz plus masci na siusiaka i okłady.
-
Ja rano w pieluszcze siusiak opuchniety glowka znacznie wieksza niz reszta i cala czerwona a Igi plakal i sie probowal tam łapać.
-
nick nieaktualny