WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka,
To widzę ze cała Europę już przerobiłas
No nic gdybys jednak chciała na UK to zapraszam
hihi
ChociAz wiem ze miałabyś trochę daleko na rondo rataje
Zosia właśnie zasnęła
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
No u nas przebitka pensji jest 4 krotna ale.mój M pracuje tylko 5 godzin od 9 do 14 więc ma marną kase. Często wypadaja nocki to wtedy robi od 2 w nocy do 6 i pozniej od 9 do 14. Ale jest wtedy na maksa padnięty bo tak naprawde to idzie spac jak kladziemy Igusia pospi kilka godzin jak wróci to nie ma sensu sie kłaść . Fajne to było na czas remontu bo mial sporo czasu aby porobić i przypilnowac robotników ale remont sie dawno skończył a mu szukanie pracy coś marnie idzie

No nic damy radę to tylko rok no i bedzie być może 500+
śmieję się bo znajac nasze szczęście zmienia i bedzie od dochodu.
-
Zabka oby nie jelitowka zdrowka.
-
nick nieaktualnyNo i nie dajechal kurier.
Ja najbardziej lubię dpd z aqsze zadzwoni umówi się etc.
A reszta to.......
Listonosza mam fajnego zawsze przyniesie na górę albo dzwoni że ma coś i będzie jutro jak mnie nie ma różnicy polecony podpisze o zostawi w skrzynce.
Nie mam z nim problemu.
Dokładnie do piątku daleko może jutro przyniesie paczkę obecne co jutro będzie wypisane na stronie bo teraz bez zmian.
Kamcia te spojrzenia dzieci są najlepsze ciekawe co powiedzą? hihi
Robert właśnie zasnął.
Ja idę się ogarniać i też spać.
Dobrej nocki. -
A ja mam taką nerwe że zaraZ mnie rozerwie
Państwo gdzie zamawialismy drzwi o bramę kazali sobie płacić za przygotowanie otworu nic jak o tym nie mówiąc gdzie m zrobiony to sam a nie 200 zł nie zapłaciłam Ale oni nie skończyli i boję się ze nie wrócą Ale zostawili jakiś piecyk wiec muszą Ale ile się odenerwoeala.Ale dobrze że ja byłam.na pomiarze i ci sami montowali I się pytałam czy mamy coś robić coś przygotowac

-
Skali kurse co za wyludzanie kasy! Dobrze że nie zaplacilas.
-
Kamcia, AJrin
My też liczymy na 500+ na drugie maleństwo i mam nadzieję że nagle nie zmienią że jednak od dochodu.
Dzisiaj Antoś lepiej jadł, tylko śniadanie było marne. Nawet był grzeczny, ładnie się bawił chociaż zabawki i ubrania rozwalał. Na dodatek były 4 okropne kupy, chyba przez to że wczoraj nic nie zrobił. Teraz niech śpi do rana.

-
Witam się po dobrej nocce jedna pobudka o 23:30
więc coś odpuściło bo Igi od 3 dni lepiej śpi więc ale katar i kaszel dalej są i to coraz gorsze niestety. Jutro chyba czeka nas kontrola dla pewności przed świętami.
-
nick nieaktualnyU nas nocka też ok standardowo w nocy pić ale nie przeszkadzało mi to.
Wstalismy o 8.
O 10 zamierzam wyjść na dwór bo wg prognozy godzinowej ma nie padać.
Ogólnie pogoda brzydka.
Co do 500+ nic nie mowicie.
Ja planuje mieć te pieniądze na żłobek dla Roberta.
Jeśli wejdzie próg dochodowy to raczej na pewno będę szukać pracy.
Co do pracy wczoraj rozmyslalam gdybym znalazła pracę w godz 8-16 to potrzebowałbym nianie tylko na jeden tydzień w MC-u i to raptem na 2-3h.
Chyba stawkę dam 20zl/h! Bo kogo ja znajdę? Ahhhh
Ajrin idź na kontrolę wiesz jak to dyżury na święta kiepsko a po co się denerwować.
Oby było ok.
U mnie też ok.
Marta nie strasz hahah
Mój Robert też wczoraj nie robił
Skali hamstwo i jak być ok do takich ludzi ale tak jest ja to takich kojarzę z mechanikiem samochodowym tam zawsze na coś naciągaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 09:14
-
Skali
No jacy pazerni ci ludzie. Bardzo dobrze, że nie zapłaciłaś.
Kamcia
Ach, jak ja ci zazdroszczę tych nocek
Zabka
No to fakt, gdyby udało ci się znaleźć pracę w tych godzinach to byłoby super
Ale nic się nie martw, nasz rząd was z 500plys nie zawiedzie
spokojnie 
Odwołają jak ja urodzę a to tak szybko nie nadtapi
Ajrin
U was nocka też ładnie
no to super, wysypiskiem się dziewczyny 
Marta
Te kupy to mogą faktycznie być przez to, że dzień wcześniej było ich mniej.
Albo żeby?
U nas jednak to nie trójki idą a czwórki. Trójki ani nie ruszyły.
Katar i kaszel pełną parą, do tego żeby i dziś status snu to 3h. Więc dwa razy tyle co wczoraj
Czy moje dziecko kiedyś będzie spać całą noc? Zaczynam wątpić. -
Ja dziś mam kontrole u Gina niebawem będę się zbierać bo mam na 14:15 a jeszcze wyniki muszę odebrać osobiście w innej placówce.
-
Dziś akurat montoeali napęd do bramy bo wczueaj nie zdążyli i byli inni fachowcy akurat nasz kolega okazało się że w tej firmie to częste praktyki i mówi żeby nic nie płacić i ja nie zamierzam na szczescue wszystko zamontowali kolega też posprawdzal ale cała noc się denerwowalam bo jeszcze wczoraj klamki nie było Ale na szczęście jest
A rano znowu miałam skurcze takie ze do teraz bólu mnie lydka i kustykam masakra
Ale przygód nie koniec moje l4 zaginęli tzn wysłałam poleconym i nikt nie odebrał muszę iść na pocztę zrobić przekierowanie i po świętach koleżanka zaniesie pani dyrektor będzie dopiero po nowym roku wiec kiedy kasę dostane ? Zwolnienie mam do 9 stycznia wiec super na szczęście te 7 dni jest ok bo ja sama pisze datę dostarczenia a dyrektorka tylko podbija i to potem na nich jest ze tyle trzymają

-
nick nieaktualnyNatka z tym 500+ to oni nie zlikiduja bo ludzie ich zjedzą.
Mogą tylko pozmieniac w przepisać żeby uciąć i to się może skończyć tak jak dziewczyny piszą.
No znalazłam wczoraj ogłoszenie w takich właśnie godzinach ale musiałabym dojeżdżać bo to w miejscowości gdzie aktualnie pracuję ale to dla mnie nie problem.
Nawet pomyślałam żeby sąsiadki dwie mi odbierały przez ten tydzień co będzie potrzeba ale tak na dłuższą metę raczej się nie zgodzą nie wiem nawet nie pytałam tylko myślałam.
Na forum dziś widziałam że za 1h płaci się niani 15zł!
Masakra no ale cóż trzeba znaleźć ta normalna która nie wykiwa jeszcze.
Współczuję nocek.
Ja to jak zombi bym chodziła.
Gratki dla Amelki za zabki bo za noc to nu nu nu ale jak sie pokazały ząbki to może lżej już będzie?
Tego wam życzę bo ileż można?
Ajrin daj znać jak tam po wizycie.
Skali ile tego magnezu jesz może za mało?
Ty muisz odpoczywać organizm ci mówi.
Kamcia może będzie w lepszym humorze jak wstanie?
Ja wróciłam.
Kolejki straszne.
Zakupy q aucie zostawiłam mąż zabierze.
Wstawiłem obiad.
Zmoknelismy bo mezawka pada.
Robert odmówił obiad spać też nie chcę.
Puściłem lotto trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 12:43
-
Ja po wizycie wszystko ok wyniki wszystkie super szyjka też dluga twarda i zamknieta samopoczucie prócz przeziebienia też ok. Po wizycie zawitalam do rosmana i Tigera kupic sobie coś na rozpuste lampki plus cos na makijaż świąteczny.
19 mam sie zapisac na usg 3 trymestru bo pozniej jedzie na ferie na 2 tygodnie gin.
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258 lubią tę wiadomość

[
czynnik męski