WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ba 15 kilo na plusie
-
AJrin, Kamcia
Śliczne brzuszki, ewidentnie widać że ciąźowe. Ale pod kurtką zawsze wyglądają na mniejsze.
U mnie też pod kurtką nie widać a w zwykłych ubraniach już brzuszek lekko wystaje.
Piotruś dostał super prezent.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Chyba na najbliźszej wizycie 12 lutego powinno być juź widać jaka płeć bo wtedy będzie równo 17 tygodni. Ale nie nastawiam się tak bardzo bo z Antosiem też nie było łatwo bo się zasłaniał i dopiero na połówkowym pokazał co ma między nóżkamikamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
Witam się po średniej nocce Igi wstawał 4 razy. Mi coś żołądek dokucza mam normalnie skręt jelit masakra
Pije herbate miętową oby pomogło.
Marta no to będziemy czekać na wieści. -
A ja szalony dzień
Wstalam przed 6
Pojechalam do diabetologa.
A tam po czasie się okazało ze lekarka przyjdzie najszybciej o 10, ja nie mogłam czekać bo inny lekarz na miejscu...
Wróciłam, zaliczyłam rossmanna, biedronke i nawet do domu nie doszłam. Już siedzę na poczekalni do ginmąż wziął wolne i szkoda tego dnia, szkoda też paliwa...ale co poradzę. Diabetolog we wtorek...u rodzinnej zostawilam zlecenie na receptę na paski. Zapisałam Piotrusia na szczepienie.
W miedzyczasie dwa telefony od kurierów. Na szczęście mąż był w domu-kurier nie dałby rady sam wnieść łóżeczkajeszcze druga paczka m.in. z przewijakiem
-
Witam się i ja.
Noc koszmarna. Napad kaszlu??? Tzn myślę, że chyba się zakrztusiła ślina bo najpierw poplakiwala i tak nagle bach kaszel. Aż jej z oczu łezki popłynęły. Masakrano ale noc nieprzespana.
W pracy taki syf, że dziś nawet przełożony mi pomagał, bo byłam bliska pierdolniecia wszystkim, pozbierania rzeczy i wyjścia. Masakra.
D był z Amelka u lekarza i okaz zdrowia, zaszczepiliśmy na 5w1.
Melka waży 11400g i mierzy 88cmAJrin lubi tę wiadomość
-
Natka super za szczepieniw wagę i wzrost!
Słabo za pracę i nockeJeszcze jutro i weekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 18:04
-
jutro w planach malowanie u Piotrusia-farby znalazły się w piwnicy, tzn malujemy jedną ścianę, te brudna
i jutro w nocy weżmiemy go z łóżeczkiem do sypialni(zeby sciany przeschły a pokój się wywietrzył)
ale się śmiejemy , że Piotrek z nami, a my z PIotrkiem sie nie wyśpimy i pewnie dla idealnej nocki starzy wyląduja na kanapie w salonie
no i w sobote wyjazd-na pewno usg oraz castorama
po powrocie w planach złożenie nowego łózeczka
bo w niedziele męża nie ma-ma słuzbe
ale za tydzień też ferie sie zaczynaja i ja nie mam korepetycji hip hip hura
troszkę cos nagdonimy
u nas bieda, nic odłozonej kasy...wypłaciłam z konta i moge robić zakupybedzie regał to i pranie zacznę
płyn do płukania lovela dzis kupiłam
(do prania dawno już kupiłam) ale przy trzecim dziecku nie martwię się o prasowanie
wtedy sie mysli, co jedynie prasować
tak, by nie prasować
-
Hej
U nad nocka dobra, budziła się chyba ze 3 razy - a to gazy ja obudziły a to się zablokawala
W pracy już lepiej chociaż sporo roboty ale to nie co poprzednio !
Do tego miałam dziś dość intensywna wymianę zdań z HR bo zapomnieli naliczyć premie i ludzie dostali po 15% mniejsza wypłatę !!! A oni ze ..zaszła pomylak, premia nie została naliczona wiec dostaną w przyszłym miesiącu!! Jak mnie to wyprowadziło z równowagi ! Mówię co ??? To są moi ludzie i nie ma opcji ze dostaną premie za miesiąc ! A ko im zapłaci rachunki, kredyty itd??! Ktoś popełnił błąd to ma to naprawić i mnie to nie obchodzi! Do poniedziałku maja mieć resztę na koncie bo w umowach jest wypłata do 5 dnia miesiąca a w pn jests 5!!
Po godzinie był mail ze w poniedziałek będą przelewy!!
Jezuuuuuu!!!
Natka,
Jaka duża Melka !!!!
My się mierzyliśmy w poczekalni u lekarza w poniedziałek i w bitach miała 75cm !!heheh
Kiedy będziesz w Poznaniu Kochana??
Kamcia,
Super ze pokoik będzie odnowiony
No tak, Piotruś już się odzwyczaił od spania z Wami a Wy od niegodobrze ze jest kanapa hehe
Marta,
Czekamy na informacje kto mieszka w brzuszku
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Skali,
Jaka już duża Pola !!! 2600 to prrawie tyle co Zośka w dniu porodu
Ciekawe fo ilu dojdzie Polapięknie rośnie !! Super
Ciocie mówią za ma siedzieć jak najdłużej !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Teoretycznie będę 7go w Poznaniu ale po 1to narazie czysta teoria bo nie wiadomo czy koleżanka z opieki wroci, po drugie to środa więc kiepsko-bedziesz w pracy a Zosia w żłobku a po 3cie mam tyle rzeczy do załatwienia m.in EKUZ, przymierzenie Meli do wózka i lekarza, że boje się czy nam czasu starczyale planuje w lutym jeszcze w weekend któryś skoczyć na Maltę i myślę, że wtedy będzie łatwiej się zgadać.
Ale ci wyjebke w pracy zrobili z tymi wypłatami. Masakra. Niepoważni, że chcieli to wypłacić w kolejnym miesiącu. Dobrze, że udało ci się to odkręcić.
Ja swoją drogą w tym roku podjęłam temat godzin pracy w naszej firmie i mooooze, ale wielkie mooooze uda się zmienić godziny pracy na 8h jak wszędzietzn min 8h bo my mamy zadaniowke trochę
-
Dariah no to.ładny sajgon brawo ty ze odkrecilas.
U nas niby 8.5 godziny pracy ale tak naprawdę nikt nie liczy dostaje sie zadania i licza sie wyniki. Projekty rozne w roznych strefach czasowych i niekiedy ludzie i po 16 robią. Na plus jest że można wyjść i przyjść o ktorej pasuje jednego dnia 6 godzin drugiego odrobisz.
Ja dziś mialam spotkanie z szefowa i uatalilysmy tzn już mnie wyganiala na zwolnienie wiec zostaly mi tak naprawde 2 tygodnie. -
Natka,
Ok rozumiem...mam nadzieje ze jak będziesz w weekend na Malcie to dasz znać
ale chętnie bym się spotkała !! I dziewczyny się poznają !!
U nas jest 8h kropka koniec. Ewentualne nagdozdiznh ale to po 15-30 min max.
W wyjątkowych bardzo sytuacjach może się przeciągnąć do 1-15h ale to raz w na pół roku, raz na rok.
Ajrin,
Pewnie dziewczyno idź na L4 już!! Zostało 9 tygodni09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Żabka a ciebie gdzie wywialo ?
Daria super z Ciebie szefowa ze tak walczysz nie jeden by umyl ręce
Ja dalej nie spakowalam torby Ale pranie już gotowe jutro będę pakować
Tak Pola niby duża Ale wiecie jest jak to z usg Sz na ip w dniu porodu miał 3200 a urodził się 2690 wiec nie ma co gdybac oby tylko nie była taka mała
U nas katar dalej Ale lejacy wodnisty wiec chyba żeby zauważyłam na pewno lewą 4 i kojarzę przed pójściem do szpitala chyba górną prawa Ale teraz jeszcze nie udało mi się sprawdzić Ale rączka cały czas w buzi
Szyma próbuję sam jeść łyżeczka zdarzy mus się wziąć coś samego z jedzenia do buzi wiec dojrzewa hehe staram się go przytulać ile mogę Ale on jest nerwus dużo tracę bo nie mogę na ręce wziąć a Tata może także jest na wygranej pozycji Ale po woli odrobiny
A tak to cisza skurczu brak tylko jakaś Elżbieta wydzielina chyba po luteinie a właśnie dziewczyny miała któraś z was luteinie do którego tc bralyscie ?