WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia super jest ten samolot.
Skali ja w pierwszej ciąży cwiczylam prawie codziennie 30 min z Angelika Piórko takie delikatne zestawy glownie jakies przysiady i cwiczenie kregoslupa i nóg. Teraz totalnie nic nie robie nawet nie spaceruje gdzie w poprzedniej codziennie 5 kilometrów robiłam.
W 35 tygodniu pilam napar z lisci malin bralam wiesiolka i robilam masaz krocza do tego cwiczylam oddychanie. A teraz aż sie boje nie pamietam jak to sie oddychalo. Ale chwilowo nie mam siły od ponad miesiąca chora.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPędze do was z nowina
Jestem happy mom!
Syn mi zrobił prezent na imieniny!
Szkoda tylko że nie miał kto mi zrobić zdjęcia:-(
Nieszkodzi w głowie zostanie
Drogie cioteczki Robert cały czas na córki zajęciach chodził na nóżkach a ja go trzymałem za rączki szłam za nim pokonywal świetnie schody Góra dół i też na czworaka zasuwal a jak się zmeczyl pokierowal do wózka wszedł zjadł z apetytem cały słoiczek kaszki hipp.
Wypad udany.
Denerwowalo mnie tylko to że lewa stopa kierował do środka przez co czasami but na buta wszedł.
Jak ja się cieszę!
No to idę ich kąpaćkamciaelcia, AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Dariah
Śliczna wróźka Zosieńka.
AJrin
Oj bidulko, mam nadzieję że szybko wyleczysz oko.
Żabka
Robert piękny prezent zrobił mamie, teraz na pewno będzie chodził coraz więcej.
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
U nas noc ok, sen spokojny do 7:30. Jedzenie też nawet ok, tylko oczywiście zagadywanie. Spacer zaliczony ale było dzisiaj chłodno. Drzemka teź ładnie bo ponad 2h. Tylko mnie od wczoraj boli brzuch, tak twardnieje i czasem kłuje więc dużo leżę, wtedy jest lepiej.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia a masz jakies sensowne info? Jakie szczepionki? My na bank listopad sie szczepilismy po naszym weselu pierwsza dawka 6 w 1.
-
Zabka gratki dla Roberta ale powiem Ci pierwsze co przeczytalam ze bedziesz mamą haha i juz mialam gratulowac Henia
A mam takie pytanie byłaś z Robertem u ortopedy albo fizjoterapeury? Wiesz pierwsze poczatki moze koslawic stopy ale jak cos Ciebie niepokoi to lepiej sprawdzić.
Marta mnie też bruch twardnial na przelomnie 1 1i 2 trymestry dawal sie ostro.we znaki potem ale to po miesiacu przeszło. Bierz magnez nie zaszkodzi ja sie obylam bez nospy.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka,
Ja tez myślałam ze będziesz mama !!!! Heheh
Gratulacje dla Robercika !!! A rak się martwiłas ! Po prostu potrzebowała czasu!
Jaka niespodzianka dla mamusi
A co do stopki to Ajrin ma racje, weź go na jeden seans do fizjożabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Skopiowane z WP:
O jakie preparaty chodzi? Euvax B, Engerix B, Bexsero, Clodivac, Boostrix, Typhim VI, Verorab. Stosuje się je przeciwko wirusowemu zapaleniu wątroby typu B, meningokokom, pneumokokom, tężcowi, gruźlicy, wściekliźnie, ospie wietrznej.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyW tv gadają od rana o tych szczepionkach.
Znowu szukają zadymy.
Ajrin on w bucie kozaku tak stawiał jak szedł.
Na boso już nie.
Zobaczę przy następnej okazji jak będzie szedł może tak teraz za pierwszym razem mu wyszło bo się uczył?
Oczywiście że jak będzie tak robił to pójdę.
Chciałam w domu na boso z nim pochodzić to krzyczy że nie chce -
ajrin
tylko z netu, DGP odkryło afere, a dokładnie jacyś zaniepokojeni rodzice spowodowali kontrole
ogólnie chodzi o przechowywanie-u nas nie było w październiku pradu po huraganie,częśc punktów aplikowała te szczepionki choć powinny być utylizowane
ale to nie wszedzie w PL były takie awarie prądu...ja wtedy swoje zapasy insuliny musiałam wyrzucić a i kupić mi nową było ciężko (apteki utylizowały)
czyli chodzi o taki pewniak w postaci awarii pradu przez ostatnie huragany
bo, wiadomo, ze zawsze gdzies pojedynczo moga oszukiwać z tym przechowywaniem (od produkcji do aplikacji), tu było to masowe...może i na plus u mnie malutkie miasto i malutka lodówka w przychodni, ale na szczęscie szczepienie wczesniej niż te wiatry nieszczęsne
po nazwach z netu sa to szczepionki, których my nie braliśmy
ale dopisane jest "m.in" więc ani nazw nie podają, ani tych miejsc konkretnych, by nie było większej afery
choc moim zdaniem-jeśli prokuratura tym sie zajmuje-powinni upublicznić -
nick nieaktualny
-
Zabko
Gratulacje dla Roberta!
Skali
Nie zamartwiaj się, będzie dobrze, wszystkie tu w to wierzymy.
Kamcia
Jak ja ci zazdroszczę tych chipsów. Oj nawet nie wiesz jak. Ja ciągle na diecie a tyje chyba już kurwa z powietrza. Stres, stres i jeszcze raz stres.
Dariah
Ja też nic nie wiedziałam o szczepionkach
Ale ja to jednak zacofana jestem.
Marta
Super, że Antoś troszkę zjadł i spał ładnie. Za mało nam go tu pokazujesz, stanowczo za mało a taki z niego przystojny, młody chłopak.
Ajrin
A jak tam u was? Jak wyprawka? Wszystko już skompletowane?
Ja jutro mam wolne, pojutrze też. W skrócie powiem tylko, że idę jutro do lekarza i na badania. No i to tyle.
Martwić się nie będę, bo przecież złego licho nie bierze.
Ach i Amelka jutro ma balik. Będzie królewna Śnieżka.
Wyglądała zajebiście z mundurze policjanta, ale niestety był zajętyżabka04 lubi tę wiadomość
-
Super z tymi balami macie stroje boskie
Poprosimy o fotki kolejne ksiezniczki/królewny -
A co do wyprawki kopnelam sie w tylek i w zeszłym tygodniu zamowilam większość takich rzeczy jak smoczki butelki nowe reczniki. No i do szpitala podklady i takie tam zostaly jakies kosmetyki i leki ale to nie pilne apteka blisko otwarta 7 dni w tygodniu.
Musze poprac i poprasowac couszki spakowac torbe do szpitala. Ba nawet prezent dla starszaka kupiony.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Magnezu ani nospy nie biorę ale chyba magnez muszę kupić bo mam w domu tylko taki do rozpuszczania a nie w tabletkach. A pamiętam, że pod koniec ciąży z Antosem twardniał mi brzuch i lekarz zalecił właśnie magnez.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 22:16
kamciaelcia, Skali89, AJrin, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość