WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
wizyta szybko, troszkę za szybko, po wyjsciu zorientowałam sie, ze mam za malo pasków na recepcie
jestem pierwszym przypadkiem w karierze lekarki, który odstawił insuline i ma tak dobre cukry, oczywiście insulina w pogotowiu ma być
mam więcej jeść, ale mówiłam jej, ze jem do granic mojej psychiki, głodna nie jestem a ketonów nie mam (a badam je codziennie)
więc mam jeść na co tylko mam ochotę
ale ja tak jemhihi
nastepna wizyte ustawiłam jaczyli rano diabetolog i pedze do ginekologa-ale to 1.marca
mąz juz dojechał
i udało mie się dogadać z zamówionymi roletami-bo zamówiłam 2 kolory, do Piotrusia i Patryka
i te do Patryka dopiero za 2 tyg, więc sami zaproponowali najfajniejsza opcję-wyslą te brazowe (a te są pilne) a grafitowe później na swój koszt -
nick nieaktualnyNatka fiu fiu.
No ty się przyzwyczaj do takich imprez bez ciebie hihi
Bardzo ładna księżniczka.
Kamcia bardzo miło że strony firmy.
Ważne że da radę.
Jedź jedz i się nie przejmuj skoro cukry ok.
To co cukrzyca cie opuściła?
Powiedz ze tak?
To coś Ci powiem hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabko mi chodziło ze jak chodzi to się czasem chwieje ale biega sprawnie
Co do kombinezony to myślę że będzie dobry np z 5 10 15 kurtka na 86 jest mu po kolana teraz Szymonek jest bardzo drobny body z Lidla 74/80 są na niego dobra a czasem za szerokie a jak coś to sprzedam Ale aż 110 ? M crzesniak ma 7 lat i nosi 116 122 a mały nie jest
-
Hej ja dziś ledwo zipie byl juz u mnie.lekarz do konca tygodnia na zwolnieniu jakos nie mam siły.
Co do nospy to widze ze znowu zament sieja to akurat u mnie na forum.
Skali petwnie masz racje te tabletkowe to slabizna.
Natka śliczna krolewna a skąd strój wzieliscie?
Co do rozmiarow ja tez obstawiam ze nasze spodnie smykowe beda za rak jeszcze dobre a rajstopy 92 to na bank.
W porownaniu do H&M gdzie mamy 80 to naprawde spora różnica. Ale Igi ma obecnie 80 cm do wielkich nie należy.
Ajak wzrostowo wasze maluchy?
Zabka teraz to on z dnia na.dzien bedzie o te kilka kroczkow wiecej a za tydzien biegaj matka i ganiaj
-
Hej ja dziś ledwo zipie byl juz u mnie.lekarz do konca tygodnia na zwolnieniu jakos nie mam siły.
Co do nospy to widze ze znowu zament sieja to akurat u mnie na forum.
Skali petwnie masz racje te tabletkowe to slabizna.
Natka śliczna krolewna a skąd strój wzieliscie?
Co do rozmiarow ja tez obstawiam ze nasze spodnie smykowe beda za rak jeszcze dobre a rajstopy 92 to na bank.
W porownaniu do H&M gdzie mamy 80 to naprawde spora różnica. Ale Igi ma obecnie 80 cm do wielkich nie należy.
Ajak wzrostowo wasze maluchy?
Zabka teraz to on z dnia na.dzien bedzie o te kilka kroczkow wiecej a za tydzien biegaj matka i ganiaj
-
nick nieaktualnyJestem wróciłam z przymusowego spaceru zaliczyłem tortille hmmm ale lepszy kebab przy okazji kupiłam Robertowi jedzenia i odebrałam córkę.
W przedszkolu epidemia chorób.
W gr córki było ich aż 8!
Skali jak klikam na zdjęcie to error.
Powiększając zdjęcie rozmazane jest.
Czy dodając zdjęcie do posta skopiowałas trzeci link?
No widzisz jednak jestem chora bo nie zatrybilam.