WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali mi podeslala wstawiam wieksze wieczorem usunę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 19:53
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Usunelam to zdjęcie bo nic nie widać wkleilam trzeci link Ale wzięłam wytnij może dlatego error ? Następnym razem może będę mieć więcej cierpliwość
U pani logopedy jak na pierwszy raz ok mówi że,jest tak szybki ze widocznie mu mowa nie potrzeba chciała sprawdzić buzie Ale nie dał dała kilka ćwiczenia np posmarować Warge dolna miodem żeby oblizal potem niżej żeby zobaczyc jak język wygląda dziś nam się to nie udało drugie to np 4 karty zwierzątka i żeby dał np krowke bo niby w bajkach pokazuje Ale dac już nie zawsze i najważniejsze ze jak wyciąga rękę to żeby mówił daj nie odpuszcza
-
Skali fajne ćwiczenia w sensie sprytne
U nas z mową znowu jest zacofanie ale Igi późno będzie mówił on naprawde manualnie rozwinięty -
nick nieaktualnySkali nawet bym nie pomyślała że tak badanie wygląda u tak małego dziecka.
Ważne że jest ok.
Ja umieram
A tak na poważnie chce mi się mega spać ale nie mogę bo sama jestem z dziećmi:-(
Macie rację dziewczyny Robert coraz bardziej odwazniejszy świadomie chce ruszyć nogami ale sie waha a potem kruczek dwa i na tylek.
Najważniejsze że są postępy bo ja już siwialam i rozmyslalam co tu z nim robić. -
Natka
Piękny strój Amelki, super wygląda na karnawał.
Skali
Śliczny blondasek z Szymonka.
Żabka
Robert zaczyna od 2 kroczków jak każde dziecko a nie długo będzie biegał a Ty za nim.
Jeżeli chodzi o wzrost Antosia to po ubrankach obstawiam 80 cm, może juź przekroczył bo niektóre ubranka w tym rozmiarze musiałam odłożyć bo za małe, głównie pajace i niektóre body i to chyba przez długie nogi. Ale bluzki nadal dobre, niektóre nawet 74 ale to dlatego że jest szczupły.
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Zdrówka kochanie!
Ja byłam u lekarza. Mam zmienione leki, też sterydy, też wziewy ale inne.
Mam je brać najmniej 7dni a najlepiej 10.
Do tego jeszcze masa innych leków. No i nie podoba mu się to co się dzieje, że wyniki morfologii kiepskie, że żelazo znów spadlo. Morfologia kiepskie bo przeziebiona jestem to się nie ma co spodziewać, że będzie ok.
Zrobiłam też dziś badanie TSH i wyszło 0,644 więc u mnie ok. Natomiast poziom Wit D 25OH wynik 14także czeka mnie na pewno suplementacja.
Ja myślę, że na ten stan jaki jest ma wpływ wiele czynników: od za niskiego poziomu Wit D przez permanentne zmęczenie i stres.
Kazał mi też pochłaniać dużo magnezu, to ma uzbroić mój organizm i chociaż z tej pozycji walczyć ze stresem. No i mam luzować, a ja nie potrafię, bo w pracy chce zrobić coś idealnie, tak jak powinno być a nie na odpieprz i po łebkach. Do tego dochodzi stres związany z chęcią posiadania dziecka, co wiem, że mnie wykańcza. No takie przyziemne, domowe sprawy, jak każdy.
No i to tyle. Pacjent póki co zyjetak szybko ZUS mnie na tamten świat nie pozwoli wysłać, bo ktoś pracować musi
-
Zdrowka Zabka oby nic poważnego masakra z tymi chorobami. U mnie na szczęście póki co beak gorączki kaszel znikomy za to gardlo mam ochote sobie wydrapac.
Natka a jak u Ciebie wizyta u lekarza?
-
Natka to zdrówka dla Ciebie.
Słabo z tym stresem a jeszcze gorzej z pragnieniem niezaspokojonym.
Wiem, ze bardzo pragniesz rodzeństwa dla Amelki ale ona jest waszym cudem i bede trzymać za kolejny cud kciuki.
Niestety znam w otoczeniu aż 2 przypadki z rodziny i dwa z pracy którym i nawet jeden sie nie udał. Słabe to pocieszenie ale wierzę że jak odpuscisz dasz czas to sie uda. -
Witajcie pocałuj dniu
Skali,
Nie zdążyłam zobaczyć Szymonka ;( ehhh
Na pewno piękny chłopak !!
Natka,
Super Amelkapiękna dziewczynka !!!
Na pewno się super bawiła na baliku
Kuruj się kochana..
Wiem ze nie łatwo pozbyć się stresua za rodzeństwo dla Amelki trzymam bardzo mocno kciuki !!!! Na pewno się uda
Ajrin,
U nas ostatnio w poczekalni Zosia stanęła przy miarZe ale w butach i miała 75tak wiec tego....
Ale spodnie nosi na 80-86za to górę na 74 w porywach 80 ale to tylko Pepco itd co są małe
Żabka,
Spij dobrze, odpocznij !!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Moj Elfik na baliku w żłobku
Podobało jej się choć potrzebowała czasu żeby zaakceptować hałas i dużo dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 08:26
AJrin, Skali89, Natka-matka wariatka :), marta258, kamciaelcia lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Daria postaram się dodać jak mi cierpliwość dopiszę
piękna Zosia z Szymkiem dobralivy się idealnie i wagowo i wzrostowi .
Żabka kuruj się
Ja leżę brzuch boli pewnie znowu pol nocy nie będę spać Ale może nie
Szymek ładnie oddycha to może spokojnie przespi
Ajrin mam nadzieję że u was lepiej Natka za was trzymam kciuki kuruj się najważniejsze głowa przy staraniach a nie da się nie myślęc
-
Żabka, Natka
Kurujcie się, duźo zdrówka dla Was i najmniej stresu.
Dariah
Zosia jak zawsze Calineczka.
Antoś dzisiaj usnął juź o 19:30 bo rano wcześnie pobudka, drzemka też krótka i wieczorem juź marudził. Więc go wcześniej wykąpaliśmy, zjadł kaszkę a jak tylko wylądował w łóżeczku to od razu zanurkował w poduchę i zasnął. My po kolacji i filmie więc też się kładę spać. Dobranoc.