WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta magnez czy nospe możesz wziąć lepiej żeby brzuch nie twardnial
Żabka super wiadomości teraz już z każdym dniem będzie lepiej
My jutro idziemy na konsultacje z tej poradni psychologiczno logopedycznej
Pisałam ze Szymonem dwa razy sam wstał ? Wiem że pewnie u was to już pół roku no ale my jak zwykle do tyłu Ale nadrabiamy za to jak biega ? Lepiej mu idzie bieganie niż chodzenie :pżabka04 lubi tę wiadomość
-
Ale do mamy podobienstwo widać najbardziwj oczy
Ja biore magnez jak mi sie przypomni tak naprawdę co któryś dzień albo jak czuje łydki przy przeciaganiu się rano.
Twardnienia przeszly chyba ze totalnie sie zapomne i brykam z Igim w sensie za duzo hopsa hopsa biegania przytulanek w górze.
Nie oszczędzam się u nas dwa pietra i non stop z nim latam często szybciej.mi na rękach. No i Igi pomocnik wszytko musi on wiec ostatnio jak podlewam kwiaty to on musi trzymac butelke ja go na rekach i tak on podlewa
-
Kurcze a jak jest z ta nospa ilet mozna bo slyszalam sprzeczne opinie nawet badania ze obniza napiecie. Ja po 35 tygodniu mam totalnie zrezygnowac z magnezu i zero nospy nawet teraz nie kazał brać ze względu na zbytnie wyciszanie akcji. No ale ja dotrwalam do 43 tygodnia i pewnie jwszcze by troche to trwało. W poprzedniej ciazy ani magnezu ani noapy nie bralam.
-
Antoś niebieskie oczy i blond włoski ma zdecydowanie po mnie więc chyba bardziej podobny do mnie. Ale usteczka i podobno minki robi takie jak mąż jak był mały, tak mówią teściowie. Więc ma trochę po mnie i trochę po mężu. Jak podrośnie to pewnie będzie bardziej widać podobieństwo do kogoś z nas.
Jeżeli chodzi o szczepienia to aż sama zajrzałam w książeczkę Antosia i sprawdziłam że miał mmr ale w listopadzie, a na tej liście nie było priorix więc Skali myślę że nasze dzieci są bezpieczne.
-
Ajrin ja biorę 3*1 nospa forte od ponad 4 tygodni nawet dluzej noi 3*2 asmag forte Ale tak naprawdę ten tabletkoey to jest o dupe rozbić ten szpitalny to czuć różnicę no ale dozylbie litra dzielnie roztworu to jest coś
Też słyszałam o tym napięciu Ale jest tyle bzdur cc też powoduje problemy w wcale tak nie jest
Jak byłam w szpitalu to przy twadnienu brzucha nospa i magnez zestaw standard Ale jak mi raz brzuch spinalo to dostałam nospe domiesniowo w zastrzyku i też myślę że to taka prawdziwa nospa
Ja dziś miałam okropna noc raz ze wypilam herbatę przed snem i byłam sikac chyba 1
0 razy dwa bolał mnie brzuch jak na okres miałam jakieś klucia ale w końcu przeszło już się bałam ze się zaczyna
A do tego Szymek się rzucał ten nos mu dokucza może teraz odespie
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Robert spał w nocy pobudki na picie standard.
Za to ja nie mogłam usnal przez drapanie w gardle.
Wstałam i kaput
Rozłożyło mnie na maksa.
Jutro spróbuję do lekarza się zarejestrować najwyżej pojadę.
Marta nareszcie!
Jakie ciacho z niego.
A jaki poważny na zdjęciu hihi
Bardzo ładny Antos
Nospe 3x2 magnez 2x1 tak ja brałam chyba że aspargin (magnez i potas) 3x2.
Wiecie te info o tym napięciu mięśniowych przez coś to aż mi się wierzyć nie chce.
Dla mnie to bzdura jakoś mi się wierzyć nie chce.
Tyle kobiet bierze i co u wszystkich stwierdzono dzieci słabe napięcie?
Skali daj znać po wizycie.
Brawo dla szymka!
Skali jak biega?
Edition: wczoraj Robert na boso po domu za rączki biegał po chacie.
Nóżki stawiał prosto.
Wydaje mi się że to wina kozaków.
Ajrin kurcze to się nabiegasz po tej chacieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 07:40
-
Ja już siedzę u diabetologa. Droga dobra. Ale ta wczesna pobudka nie dla mnie. Noc dobra. Piotrek się nie budził. Ale miał dwa większe poruszenia które mnie zbudzily. Jednak jedno wykorzystalam na siusiu a drugie na siusiu i tabletkę. Nie śpią już. Ciekawe... jaka różnica od czwartku- wtedy jechalam i dojechalam w ciemnosciach. Dziś trasa zza dnia
-
Zabko
Jak Robercik ruszyl to już tylko bedziesz za nim biegać. Ja nadal twierdzę że gołe stopy najlepsze. I najbezpieczniejsze bo w sumie przy nauce chodzenia nawet tak upadków nie zaliczalismy. A Piotrek dlugo po pierwszych krokach nie chciał ich robicw butach jakichkolwiek -
U nas nocka bardzo dobra, jedna pobudka o 3
Już ja zaprowadziłam fo żłobka i czekam aż się auto baugrzeje i jadę do pracyhehe
Dzisiaj mam korepetycje - dawno już nie miałam dlatego jadę autem do pracy bo od razu po pracy na korepetycje
Mi tez się wydaje ze No spa i napięcie nie maja za dużo wspólnego bo ja bardzo dużo brałam nospy bo mi bardzo twardnial brzuch a Zosia miała wręcz przeciwnie - wzmożone napięciechyba ze No spa generalnie działa na napięcie a w która stronę to różnie..??
Marta,
Śliczny Antoś !!! Faktycznie na zdjęciu wyglada na dużego
Co do sCzepionek to ja już daaaaawno na nic nie szczpeilam. Miały być pneumo w grudniu ale dostała steryd na alergie i po tym kin 10 tyg trzeba czekać do szczepienia
A mmr myśle ze dopiero na jesień zaszczepie albo latem jak będzie sezon nie chorobowy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Żabka Szymek jak idzie to zdarza mu się wywrócić zachwiac ale z bieganiem nie ma problemu
Kurde u nas minus 6 a musimy jechać wózkiem bo mój tato wziok auto z fotelikiem tzn po mnie przyjedzie m ale busem
Dobrze że mamy mega ciepły kombinezon wczoraj zamówiłam ze smyka na 92 na przyszły rok myślę z trafię z rozmiarem bo smyk ma większą a teraz mamy 80/86 zależy co
-
nick nieaktualnyKamcia cieszę się że dojechalas.
Skali ja myślałam że Szymek nie chodzi i tak myślę nie chodzi a biega?
Czytałam post twój trzy razy tłumaczyłem sobie ze chora jestem i jakaś nie dorobiona skoro źle czytam
Za rok skali to min 110-116.
Jaki kolor wzielas? Może dla poli się przyda -
Ja brałam nospe od transferu czyli praktycznie od samego poczęcia i przez całą ciążę. Nie zauważyłam, by moje dziecko miało problem z napięciem.
A refluks, kołki itd to zupelnie inna historia. -
nick nieaktualnyElcia89 wrote:A nie uwazacie ze nospa powoduje u dzieci refluks wymioty i problem z jedzeniem?? Bo ja bralam i moj mial taki problem. Do tej pory sie meczymy. Ktoras tez po nospie miala podobny problem?
Nie mamy takiego problemu.
Przy córce i synu brałam nospe. -
Poranne przygotowania do balu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7df46d3860c3.jpg
Ach... To pierwsza samodzielna impreza mojej córki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/275def55d12b.jpgkamciaelcia, żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość