WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChciałam wam pokazać foto jak Robert słodko się wtulil we mnie i bajkę ogląda ale wstał po czym szczelil uśmiech do ciotek :
Skali lez ból dziwny ale nie przyjemny.
Dariah dobrze ze juz w domu.
Natka o matko
Wyślij męża po jakiś gripex mnie postawił na nogi tylko kaszel mam okropny prawie płuca wypluje.
ZdrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 13:08
AJrin, Skali89, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O losie Natka to Ciebie rozlozylo bierz cos i myk pod kołdrę.
Żabka przystojniacha
Ile ząbków już widać
Dariah też slyszalam że nie powinno sie inhalowac za dlugo bo to.przynosi odwrotny skutek. Tzn Igi ma przerwy ale nie dlugie max tydzien z reguły kilka dni. Ale potem katsr powraca a potem pojawia sie kaszel i znowu inhalacje.
Igo to już serio sam siada nawet bierze ampulke nalewa sam wlaczy i sie inhaluje serio on wszystko nasladuje.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Mam sterydy i baterie innych leków. Zabrałam polopiryneS na to i leżę. D idzie na nockę. Więc trzymajcie kciuki by Amelka w miarę spala.
Umówiliśmy się, że D wróci rano, ogarnie core i odprowadzi do żłobka.
Ja leżę.
Mam dwa dni wolnego, nie chce L4.
Kurcze, dawno mnie tak nie rozłożyło. Mam wrażenie, że słyszę zza szklanki i wszystko dzieje się w spowolnionym tempie. Szok.
Zabko
To prawda, inhalacje sterydem trzeba dawać tylko kilka dni bo dłużej będzie odwrotny skutek. Oklepywanie i KONIECZNIE po inhalacji dać wodę do picia bo mikrogranulki osadzają się na zębach i je niszczą.
A ty jak się czujesz?
Przepraszam, że się nie odniose do resztysiły czytać nie mam nawet.
-
A Roberto cudowny
Kamcia
Śliczny awatarek!
Dariah
Zosia piękna wróżka.
Skali, Ajrin
Dotrwacie do terminu, jeszcze będziecie chciały by już było po
Marta
Cudowny ten twój chłopak
-
Życzę wszystkim zdrówka . I małym i dużym.
Robercik przecudny a usmiech na pewno szczery
Piotrek zdrowy. Adidasy na mrozie mu nie straszne. Gorzej z humorem. Nawet mąż wymieklmój stały tekst na dziś:krzycz głośniej bo nie wszyscy sasiedzi słyszą
viburcol i apap. Choć dla mnie to zły dzien a nie zęby. Ale wolę dac niż żałować że nie dałam
-
nick nieaktualnyNatka mnie gripex postawił na nogi przed południem, cholinex kupiłam ten silny czerwony jem go jak cukierki tak mnie gardło boli i syrop jakiś kupiłam jak wracałam z przedszkola.
Kaszel mam okropny aż mnie cały przełyku boli i klata.
Nic się nie odrywa to najgorsze.
Trzymam kciuki za przespana noc.
Kamcia tule cie wytrzymaj jeszcze chwila i pójdzie spać.
Zazdraszczam pozytywnie Robert się wyspałem więc ciekawe o której usnie.
Dobrze zrobiłaś że dałaś.
Ja kupiłam apap wreszcie.
U mnie lawina chorób idzie córka pokasluje a mąż narzeka na gardło:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 19:42
-
Natka ja sie serio zdziwie jeśli urodze przed terminem.
Ja serio robie.co.robilam z Igim podnosze bawimy sie podrzucam go krecimy sie skaczemy jest.mi ciężej wiec zdecydowanie mniej ale czesto sie zapominam.
Jak sie uderzy biore na ręce dzos kaszke robilam z nim na rękach.
Nawet ostatnio ciotka mnie opierdzielila że nie powinnam tak za nim biegać tylko ganiac M. Bo jak bylismy na imprezie Igi oczywsicie sobie chodził a w peewnym momemcie bach i ucieka na schody wiec ja szybko biegiem.do schodow od stolu i po niego.
A dziś mi tak fiknal w wannie jeny nigdy tak nie zrobił siedzial bawil.sie i przechylil sie w tył dal nura ale wody tyle ze nic by sie ni stało gdyby w panice ze.lezy na plecach nie zaczął sie obkrecac. Ja siedziałam obok przy wannie ręką sie z nim bawiąc w wannie jak sie zerwalam by go łapać to serio az brzuchem na wannie wyladowalam.
Zabka to.widze ze i u was po gorm jak u nas. Zdrówka dla was.
Mnie szefowa nastraszyla ze jwst ponoc nawrot krztusca więc jesli nas bedzie kaszel męczył koniecznie mam naciskac na diagnoze pod tym kątem. -
Kamcia wiem ale ja ciagle zapominam się. Teraz jestem chora wiec brak sił i brzuch rośnie więc coraz ciężej więc automatycznie coraz mniej wariujemy.
No ale cały dzień w domu z chorym Igim czasem zmusza do wiekszego noszenia.
Dodam że bedac w pracy to serio odpoczywalam -
Ajrin daj sobie na wstrzymanie bo serio się to może różnie skończyć mi lekarz powiedział że mam myśleć o dziecku w brzuchu bo jemu tylko ja mogę pomóc a synkowi jest więcej osób najgorsze jest to że pewne rzeczy objawów nie dają np szyjka a to druga ciąża wiec jest już inne narażenie a,jeszcze,trochę przed tobą także matka wrzuć na luz
-
Spokojnie za tydzien mam kontrole szyjki.
Staram się ale serio w pracy bardziej sie oszczedzam.
Oby wyzdrowiec bo to mnie martwi najbardziej szczególnie że kaszel sie nasila. -
Ajrin, Natka, Żabka
Zdrówka dla Was, ale Was rozłożyło dziewczyny. Odpoczywajcie i kurujcie się.
Żabka
Śliczny uśmiech Roberta.
Dzisiaj Antoś mało spał w nocy, obudził się o 6:40 już wyspany. Ale za to lepiej jadł. Mąż go zabrał na spacer więc później szybko usnął na drzemkę i spał 2h. Po południu coś marudził, nic mu nie pasowało, rozrzucał ubranka a ja chciałam trochę porządek zrobić. Teraz śpi ale nie dawno coś płakał przez sen, chyba sen albo zęby bo szykują się do wyjścia górne trójki.
Udało nam się kupić szczepionkę 5w1 więc Antoś będzie miał 4 dawkę tą samą szczepionką co pierwsze 3.Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Noc w miarę, Amelka ładnie spala, tym razem to ja ją budziłam (napadami kaszlu) a nie ona mnie.
Obudziłam się, D wydelegował Amelke do żłobka.
Kaszel mam wstrętny, duszący, prowadzący do wymiotów.
Temperatura spadła do 38,1. Więc jest ciut lepiej.
Zrobiłam sobie legowisko na kanapie jak za ciążowych czasówczeka na mnie gorąca herbata, kanapki i paczek. Jeden, na więcej się nie odwaze
Pogodnego dnia wam życzę dziewczeta! -
U nas nocka średnia. Co prawda znów się raz tylko obudziła ale kaszlala co jakiś czas - suchy kaszel. Dałam coś nagrało, było lepiej. Zobaczymy.
Katar nie leci. Nos suchy,
Za sucho w mieszkaniu? Za wilgotno - bo wczoraj pranie wisiało? Nie wiem
Ajrin,
Oczywiście ze to musi być trudne aby pamiętać j się kontrolować ale uważam ze na ten czas Igi musi niestety iść trochę na bok bo najważniejszy jest teraz Kostek - tak jak najważniejszy był Igi gdy byłaś z nim w ciąży. To ze jest już pierwsze dziecko nie znaczy ze drugie ma mieć gorzej lub ma się o nie dbać mniej niż o pierwszetakie moje zdanie
Domyślam się ze jak byłaś w ciąży z Igus to na siebie bardzo uważałaś wie myśle ze tak samo powinno być terazi tak jak mówi Skali - Igim mogą się inne osoby zająć a ciąży za Ciebie nikt nie donosi
Ale to moje podejście do sprawy
Żabka,
Piękny Robercik !! Ale się zmienił !!!!! Jaki już chłopieci ten uśmiech ❤️❤️
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka,
Kuruj się i odpoczywaj na kanapie ! A co !! Należy Ci się
No właśnie dzisiaj tłusty czwartek !!! Mam nadzieje ze firma kupi paczki bo ja nie kupialm dla mojej ekipy !no nic najwyżej wyskoczę w ciągu dnia
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyU nas nocka ok.
Spalam jak zabita ale to przez prochy bo się nafaszerowalam na noc z mężem co by go nie rozłożyło.
Zawiozl córkę do przedszkola więc muszę ją odebrać pójdę szybciej po nią ona pójdzie na zajęcia plastyczne a my z Robercikiem sobie pochodzimy będziemy ćwiczyć.
Robert wstał po 8:00.
Zjadł śniadanie dałam leki ile krzyku było....
On mnie już jak widzi z lekami czy strzykawka to ucieka
Wczoraj wieczorem zrobił sam dwa kroczki bez trzymanki chciał dojść do drzwi bo lubi się bawić otwierać i zamykać i poszedł.
Jeszcze chwila i pochwalimy się naszymi wyczynami
Muszę chatę ogarnąć bo zarastam kurzem ale to jak Robert pójdzie spać "o ile pójdzie" jak wrócę z przedszkola to odkurze.
Natka kuruj się.
Mam taki sam kaszel tyle że dziś już mokry coś tam zaczęło się odrywac dzięki syropowi "dexa pini".
Ważne że Amelka w żłobku to odpoczniesz polezysz bo przy dziecku się nie da.
Bardzo się cieszę że córka wyczuwa że jesteś chora i dała spać mamusi.
Dariah oby was nic nie zlapalo.
Luty to najgorszy MC co do chorób u dzieci i dorosłych.
Obserwuj może gdzieś tam się coś stało i tak odreagowala?
Trzymam kciuki żeby was nic nie wzięło.
A paczki pewnie oni kupią i nie będziesz musiała wyskakiwac
Marta super ze lepiej.
Fajnie ze mąż wyszedł na spacer.
No to raczej trójki bo u nas podobnie plus choroba.
Super ze szczepionkę udało się kupić.