WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka01 wrote:Angela a masz jakiekolwiek objawy infekcji? Pytam bo moja gina do dziś jeszcze mi cyto nie zrobiła mówiąc ze jest jeszcze czas. Troszkę mnie to martwi:(
Ja też jeszcze cytologii nie miałam robionej od kiedy jestem w ciąży ani sprawdzanej czystości:/ chyba upomnę mojego gin w pn. -
Po wizycie wszystko ok. Maluch rosnie jak nalezy
niestety tak lezal, ze nie dalo sie podejrzec ci ma miedzy nogami, wstydnis maly jak nic! czulam, ze znowu tak bedzie
Kolejna wizyta 08.04 - dopisz prosze Ksosiu w wolnej chwiliżabka04, Anulka01, Ania91, Angela89, claudiuszek, AniaLewandowska, martta, A_n_k_a_80, violett, Malutka92, Pysiaczek89, _izunia_, Gumcia lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Ja też jeszcze cytologii nie miałam robionej od kiedy jestem w ciąży ani sprawdzanej czystości:/ chyba upomnę mojego gin w pn.
-
Dziewczyny u nas tez wszystko ok, tak strasznie sie bałam, a okazuje sie ze bez sensu, uffffff! Testu Pappa nie robiliśmy, na usg wszystko wyglada wzorowo
płeć moooooooze poznamy na następnej wizycie 13 kwietnia...
Musimy uzbroić sie w cierpliwość, ale moja gwiazda wygladała mi na dziewczynkę, jakis taki ładny nosek
Gratuluje Wam wszystkich dobrych wieści!!!!!Angela89, kamciaelcia, mmargol, alinka, żabka04, claudiuszek, AniaLewandowska, Sabina, Anulka01, martta, violett, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, _izunia_, Gumcia lubią tę wiadomość
-
Miałam dzisiaj wspaniały dzień w pracy. Powiedziałam wszystkim o Fasolku i zrobiłam to tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/257d84566054.jpg
W sumie jestem winna konsumpcji 36 pączków wśród moich studentów i znajomych! W/w zdjęcie to z "pokoju nauczyciela," studenci dostali większe pudło, ale rozeszło się zamim zrobiłam zdjęcie
Usłyszałam niezliczone “congratulations” i widziałam same szczere, radosne uśmiechy:) Jedna koleżanka zaczęła piszczeć, co usłyszałam będąc już w mojej klasieNo i pewna studentka się rozpłakała, więc ja z nią
Tylko zajęcia mi co chwilę przerywano;) Mam świetny humor.
Pączkowe ogłaszanie ciąży polecam każdemukamciaelcia, mmargol, alinka, Angela89, miniaturka31, Ewelina.Irl, maluutka90, żabka04, claudiuszek, Bratek, AniaLewandowska, Sabina, Anulka01, martta, Ania91, violett, bbeczka91, Malutka92, Malutka92, Pysiaczek89, _izunia_, ilona29, mysza0406, Gumcia lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy po badaniach genetycznych;) NT 1,45 czyli w normie. Nosek widoczny, serduszko ładnie bije, a nasz Maluch ma 7,6 cm! Właśnie zaczynamy 13 tydzień czyli witaj nowy trymestrze;)
Aaaaaa... Nasz maluch to prawdopodobnie Synek:))))Pauka, Angela89, alinka, żabka04, claudiuszek, Ewelina.Irl, mmargol, Bratek, AniaLewandowska, Anulka01, martta, mychakruszyna, violett, A_n_k_a_80, Behemottka, Malutka92, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
Behemottka wrote:Miałam dzisiaj wspaniały dzień w pracy. Powiedziałam wszystkim o Fasolku i zrobiłam to tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/257d84566054.jpg
W sumie jestem winna konsumpcji 36 pączków wśród moich studentów i znajomych! W/w zdjęcie to z "pokoju nauczyciela," studenci dostali większe pudło, ale rozeszło się zamim zrobiłam zdjęcie
Usłyszałam niezliczone “congratulations” i widziałam same szczere, radosne uśmiechy:) Jedna koleżanka zaczęła piszczeć, co usłyszałam będąc już w mojej klasieNo i pewna studentka się rozpłakała, więc ja z nią
Tylko zajęcia mi co chwilę przerywano;) Mam świetny humor.
Pączkowe ogłaszanie ciąży polecam każdemupoza tym wrabalabym te paczki razem z kartonem
Mi popołudnie minęło na szukaniu nowego projektu domu bo ten który złożyliśmy w urzędzie został odrzuconychcieliśmy płaski dach a musimy mię skośny więc musieliśmy na szybko znaleźć coś innego co będzie spełniało wymogi urzednikow którzy przez lata nie zrobili miejscowego planu zagospodarowania a nagle z dnia na dzień sobie ustalili
no ale co zrobić
oby ten przeszedł gładko
bo już bym chciała się przeprowadzić
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Behemottka - SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
))))
I extra, że otoczyło Cię tyyyle dobrych emocji))
Ech, a z wózkiem i fotelikiem, które kleiłam - nikt, nic?((((
No nic, najwyżej wezmę i będę się potem skarżyć ;]Behemottka lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Kochana właśnie nie wiedziałam że miałam jakąś infekcje.. escheria coli i teraz ten dr za to się wziął i jeden antybiotyk nie dał rade mimo że mam antybiogram. Zrobił kolejny posiew i niestety dalej jest. Co najgorsze nie miałam żadnych objawów. Poprzednia dr nie zrobiła mi przez cała ciąże żadnego posiewu z pipki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:Dziewczyny, czy macie czasami takie kłucia w podbrzuszu? Cholera, bo nie pamietam czy miałam tak przy mojej T.
Jakoś tak od południa, regularnie co kilkanaście minut mam takie ukłucie w okolicy dawnego wyrostka. Nie wiem czy to macica sie tak rozciąga i daje taki efekt? Ale tylko z jednej strony? Hmmmm
Mam kłucia. Raz w pachwinie, raz w podbrzuszu. Nie pamiętam czy jak byłam w ciąży z Filipem to tak było. -
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Zadnego objawu nie mialas? Powaznie zadnych uplawow?
Dalej nie mam objawów.. To jest jedna z najgorszych infekcji czyli taka bezobajwów. Dopiero po posiewach wyszło.
Upławy dopiero pojawiły się po grzybku który był spowodowany pierwszym antybiotykiem. A tak zero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 21:52
-
AniaLewandowska wrote:Dziewczyny, czy macie czasami takie kłucia w podbrzuszu? Cholera, bo nie pamietam czy miałam tak przy mojej T.
Jakoś tak od południa, regularnie co kilkanaście minut mam takie ukłucie w okolicy dawnego wyrostka. Nie wiem czy to macica sie tak rozciąga i daje taki efekt? Ale tylko z jednej strony? Hmmmm
-
nick nieaktualnyBehemotka super pomysł!
Słoneczko dzisiaj mi dało powera i pół dnia byłam na spacerze z synem. Zrobiliśmy chyba z 5 km. Jak leżałam koło małego gdy zasypiał... Padłam razem z nim. I teraz się reaktywowałam.
Kupiłam sobie dzisiaj rajstopki ciążowe. Będą pasowały mi do sukienki, którą niedawno kupiłam. Jutro się pochwalę. ;PAnia91, mychakruszyna, Behemottka, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny