WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Dalej nie mam objawów.. To jest jedna z najgorszych infekcji czyli taka bezobajwów. Dopiero po posiewach wyszło.
Upławy dopiero pojawiły się po grzybku który był spowodowany pierwszym antybiotykiem. A tak zero.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pisze ze szpitala
Dzisiaj cały dzień miałam takie wodniste, dosłownie woda upławy. Ale około 21 to było tego sporo. Całe majtki mokre
Boje sie czy to mogą byc te wody płodowe
Teraz zrobili mi tylko badanie ginekologiczne, nawet nie było usg
Wszystko bedzie robione dopiero jutro... Oby sie okazało ze to tylko infekcja. Ale lecialaby "czysta" woda? Prosze trzymajcie kciuki. Ja z 3-4 tygodnie temu miałam robiona czystość pochwy i wyszło mi 2B, gin powiedziała ze ok... Prosze trzymajcie kciuki zeby to nie były te wodyMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Izunia ma racje, trzeba byc dobrej mysli, dobrze ze jestes pod opieka specjalistow teraz:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 23:22
Pysiaczek89, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dzierzba trzymam kciuki za wyniki.
Gratuluję udanych wizyt i pięknych brzuszków
Angela współczuję tej "coli". Mam nadzieję, że niedługo wyleczysz to paskudztwo.
Mycha też mam wizytę w poniedziałek
Ewelina słodka córcia
Tak na dobranoc pochwalę sięWracając ze spaceru dzisiaj weszłam do ciuchów, gdzie kupiłam sobie spodnie ciążowe z H&M i sukienkę z rękawem 3/4 przed kolano. Szkoda, że czarna bo mam zamiar ją ubrać na ślub znajomych ale nie opina brzuszka i dobrze się w niej czuje. Ślub tylko cywilny i obiad bez wesela to może i czarna sukienka przejdzie i do niej srebrna biżuteria.
Powodzenia na jutrzejszych badaniach i wizytach. Liczę na same pozytywne relacje.
Dobranoc -
Pysiaczek i jak u Ciebie? Trzymaj kciuki!
Ewelina córcia sama słodycz, do schrupania
Behemotka super pomysł miałaś i miło, że tak wszyscy zareagowali
Oczywiście gratuluję udanych wizyt i powodzenia na następnych.
Ja wstaje, przed praca muszę oddać mocz do badania i zajechac do biedry zobaczyć co tam dają dla tych maluchów, miłego dnia!
Ps. Mi robili cytologie w 7tc wyszła 2, powiedziała lekarka ze ok, a teraz czystość pochwy 2tyg temu i odebrałam wyniki, niby 1 stopien i nieliczne bakterie, ale czasami coś tam mnie pieczę, zobaczymy co zrobi z tym lekarka na wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 05:41
Behemottka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, idę spac. Dzisiaj spałam bite dwie godziny po południu i znowu padam. Sophia miała racje - powinnam spac wiecej w nocy. Wiec idę.
Aha, małż mój wymyślił, ze jutro pojedziemy do Indian Wells, bo w piątek Radwańska wygrywa(!) z Sereną Williams, oczywiście. Więc jedziemy kibicować, no bo bedzie nasza tenisistka wygrywać.Tylko, ze ma byc straszny upał... Uff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 06:26
Skali89, mmargol, martta, Sophia lubią tę wiadomość