X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie na to jak zwykle brakuje motywacji, a ciuszki dziecięce ładnie w kosteczkę poskładane :D

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dalej nie mam objawów.. To jest jedna z najgorszych infekcji czyli taka bezobajwów. Dopiero po posiewach wyszło.

Upławy dopiero pojawiły się po grzybku który był spowodowany pierwszym antybiotykiem. A tak zero.
    I jak sie nazywa to badanie co Ci to wykrylo?

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie na to jak zwykle brakuje motywacji, a ciuszki dziecięce ładnie w kosteczkę poskładane :D

My mamy tego po prostu więcej. ;)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie by się przydało zrobić porządek w szafie i schować wszystkie rzeczy w które się nie mieszczę :/
    Mi tez:)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie by się przydało zrobić porządek w szafie i schować wszystkie rzeczy w które się nie mieszczę :/

ja się dzisiaj za to zabrałam i mam to już za sobą :) ogólnie nie mieszczę się już w żadną koszulę, więc pozostały same t-shirty :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    I jak sie nazywa to badanie co Ci to wykrylo?
    posiew z pochwy

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Troszkę minęło. Ale za to wrócił masakryczny ból głowy, aż do zwymiotowania. Uciekam spać jeśli mi sie uda :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mi zabrał chipsy a miałam ochotę... chlip chlip... ;(

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam spać ostatnio znowu mam brak apetytu jestem do tyłu 2kg od początku ciąży trochę mnie to martwi:/ ale staram się jeść każdy posiłek :)

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Mąż mi zabrał chipsy a miałam ochotę... chlip chlip... ;(
    u nas w domu to ja zjadam chipsy męża :P ale ostatnio kupił sobie zielona cebulkę, więc chyba się nie skuszę :P

ja uciekam spać! spokojnej nocy :)

Ania91 lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porządek w szafie jakiś miesiąc temu zrobiłam i pól rzeczy odpadlo na ten rok. Co do chipsów to mój mąż właśnie kończy 2 paczkę bo na mecz patrzy:P ale odkąd jestem w ciąży chipsy kompletnie mnie odrzucaja

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie mam chipsów zadowalam się pomidorem i kwaszonym! :D

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pisze ze szpitala :(
    Dzisiaj cały dzień miałam takie wodniste, dosłownie woda upławy. Ale około 21 to było tego sporo. Całe majtki mokre :(
    Boje sie czy to mogą byc te wody płodowe :(
    Teraz zrobili mi tylko badanie ginekologiczne, nawet nie było usg :(
    Wszystko bedzie robione dopiero jutro... Oby sie okazało ze to tylko infekcja. Ale lecialaby "czysta" woda? Prosze trzymajcie kciuki. Ja z 3-4 tygodnie temu miałam robiona czystość pochwy i wyszło mi 2B, gin powiedziała ze ok... Prosze trzymajcie kciuki zeby to nie były te wody :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek Trzymam kciuki mocno i odezwij się jak będziesz wiedziała już coś więcej. Trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i wtedy musi tak być :)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Izunia ma racje, trzeba byc dobrej mysli, dobrze ze jestes pod opieka specjalistow teraz:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 23:22

Pysiaczek89, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba trzymam kciuki za wyniki.

Gratuluję udanych wizyt i pięknych brzuszków :)

Angela współczuję tej "coli". Mam nadzieję, że niedługo wyleczysz to paskudztwo.

Mycha też mam wizytę w poniedziałek :)

Ewelina słodka córcia :)

Tak na dobranoc pochwalę się :) Wracając ze spaceru dzisiaj weszłam do ciuchów, gdzie kupiłam sobie spodnie ciążowe z H&M i sukienkę z rękawem 3/4 przed kolano. Szkoda, że czarna bo mam zamiar ją ubrać na ślub znajomych ale nie opina brzuszka i dobrze się w niej czuje. Ślub tylko cywilny i obiad bez wesela to może i czarna sukienka przejdzie i do niej srebrna biżuteria.

Powodzenia na jutrzejszych badaniach i wizytach. Liczę na same pozytywne relacje.
    Dobranoc

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    posiew z pochwy
    Mi robil raz jakis posiew na chlamydie i mialam ujemny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 00:03

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek i jak u Ciebie? Trzymaj kciuki!
    Ewelina córcia sama słodycz, do schrupania :-)
    Behemotka super pomysł miałaś i miło, że tak wszyscy zareagowali :-)
    Oczywiście gratuluję udanych wizyt i powodzenia na następnych.
    Ja wstaje, przed praca muszę oddać mocz do badania i zajechac do biedry zobaczyć co tam dają dla tych maluchów, miłego dnia!
    Ps. Mi robili cytologie w 7tc wyszła 2, powiedziała lekarka ze ok, a teraz czystość pochwy 2tyg temu i odebrałam wyniki, niby 1 stopien i nieliczne bakterie, ale czasami coś tam mnie pieczę, zobaczymy co zrobi z tym lekarka na wizycie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 05:41

Behemottka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, Pysiaczku - trzymam kciuki, zeby to było nic groźnego. Na pewno i Ty i maluszek jesteście zdrowi. Zaraz sie za Was pomodlę. Trzymaj sie dzielnie i daj nam znać co i jak jutro.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, idę spac. Dzisiaj spałam bite dwie godziny po południu i znowu padam. Sophia miała racje - powinnam spac wiecej w nocy. Wiec idę.

Aha, małż mój wymyślił, ze jutro pojedziemy do Indian Wells, bo w piątek Radwańska wygrywa(!) z Sereną Williams, oczywiście. Więc jedziemy kibicować, no bo bedzie nasza tenisistka wygrywać. :D Tylko, ze ma byc straszny upał... Uff

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 06:26

Skali89, mmargol, martta, Sophia lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ