WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej. Ja się nie odzywałam parę dni, ale mam nadzieję, ze wkrótce będę mogła Was mieć na bieżąco, bo po Świętach idę do gin prosić o zwolnienie. Mam już dość, nie dość, że zasypiam na biurku, brzuch mam spięty od 8 h siedzenia i stresu to jeszcze kochanany kierownik nakręcił tak, że zarobię połowę tego co zwykle, chyba, że pójdę na zwolnienie to uratuję zasiłek.
Mam nadzieję, że mi da, ale już przeżywam po nocach:/
A poza tym zaczęliśmy remont pokoju dziecięcego:) wczoraj kupiliśmy słodką tapetę na jedną ścianę i widziałam firanki we wzorki w Leroy Merlin:)A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek, trzymaj sie tam, bedzie dobrze, zobaczysz, tego Wam życzę z całego serca!
Ja po wczorajszych wrażeniach u ginekologa myslalam ze dzis sobie pospie a obudziłam sie razem z malzem o 6.40...a zawsze tak lubiłam sobie pospać
No trudno, planowałam odpocząć dzis, ale chyba jednak wyruszę na shopping na fali dobrego humoru po wizycie
Miłego dnia!Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Dziewczyny, idę spac. Dzisiaj spałam bite dwie godziny po południu i znowu padam. Sophia miała racje - powinnam spac wiecej w nocy. Wiec idę.
Aha, małż mój wymyślił, ze jutro pojedziemy do Indian Wells, bo w piątek Radwańska wygrywa(!) z Sereną Williams, oczywiście. Więc jedziemy kibicować, no bo bedzie nasza tenisistka wygrywać.Tylko, ze ma byc straszny upał... Uff
Ale Ci zazdroszczę!!! ja jestem fanką tenisa:) też będę oglądać ale na necie:(
Witam się już w 15 tygodniu:)
A co do wczorajszych warsztatów... to nie byłam:( jestem załamana. Miałam wyjść wcześniej o 16:00, ale o 10:00 Prezes zadzwonił, że zapomniał mi powiedzieć że jest narada i żebym była;/ a do tego ja chodzę na sporotwo do pracy i mąż przez całe miasto musiał mi wieźć ciuchy żebym nie wyglądała jak kopciuch. Skończyło się o 17:30 także było już za późno. Do tego byłam ledwo żywa. Najgorsze jest to, że za 2 tygodnie mam szkolenie w Warszawie i muszę się z nieg wymigać, bo nie dam rady siedziec 9 h i słuchac, jeszcze o rzeczach które mnie nie dotyczą bezpośrednio.
aaa znalazłam na olx wózek, który mi się podoba, po Świętach będę ogladąć bo kobitka ma przywieźć gondole, super się złożyło bo też w Krk mieszka. Prosiłm ją, żeby nie sprzedała nikomu innemu. Cieszę się, bo zaczyna się pojawiać na olx ten model więc mam nadziję, że się uda mi go zakupić
Miłego dnia, trzymam kciuki za wizyty i za Pysiaczka:)Pysiaczek89, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja nie wiem jaki to dokładnie posiew ale na infekcje i grzyby. Musiała byś dr spytać.
Pysiaczek nie sprawdzili Ci paskiem takim specjalnym czy to wody?
Jeden drugiego sie zapytał czy sprawdził pH a ten odpowiedział ze nie maja paskówahhhh Matka Polka w Łodzi
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnywody mają specyficzny zapach no i jak lecą to za zwyczaj ja się wstaje. No i leci ich na prawdę sporo. Przynajmniej u mnie tak było ja po nocy jak wstawalam miałam wrażenie że nie trzymam moczu bo cała piżama była mokra . A jak odeszły mi całkowicie to byłam mokra aż do kolan. Pysiaczka mam nadzieję że założą Ci wkładkę specjalną albo paskami będą sprawdzać no i poziom wód będą sprawdzać. Cieszę się ze podeszli przynajmniej do tego profesjonalnie. U mnie tego niestety wtedy nie było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się
Pysiaczku trzymam kciuki będzie wszystko ok. Masz opiekę i najważniejsze, szkoda że bez sprzętu ( powiedz żeby poszli kupić te paski)
Żałosne szpital i takie jaja.
Będzie dobrze zobaczysz dawaj tu znać i szybko z tamtąd uciekaj do domku:-))
Ja rezygnuje z zakupów dzisiejszych biedronkowych.
Szkoda tak bardzo mi się podobają te kocyki ale córką uparcie twierdzi że odda swoje, mamy i nie muszę tracić pieniędzy wrrr ma rację.
Po drugie nie wiemy kto mieszka w brzuszku więc nie wiem co jakie kupić.
Czyba na razie muszę się skupić na jedzenie co jeść a czego nie hihi a na zakupy dla dzidzi przyjdzie czas:-)
Miłego dnia i udanych wizyt:-)Pysiaczek89, mmargol, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysiaczek trzymam kciuki!
Malutka92 wrote:Witam sie z samego ranaostatnio nie mialam kiedy napisac,choc nadrabialam codziennie forum
wynalazlam fajny produkt,a mianowicie Syberyjskie Czarne Mydło Babci Agafii
teraz poszukuje zielarskiego sklepu gdzie kupie to cudo
Slyszalyscie moze o tym mydelku?
Może w Tesco, jest stoisko z takimi naturalnymi rzeczami i jest taki sklep na Sławniku, kiedyś tam kupowałam przez internet takie specyfiki, ale musiałabym znaleźć nazwę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 08:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja poszlam przed pracą do biedronki ale u mnie jeszcze nie ma ciuszkow mają opóźnienie, były ręczniki i n i i kocyki ale nie wiedziałam jaki kupić, ubralam sobie za ciepłą kurtkę i teraz w autobusie padam z goroca bo oczywiście ogrzewanie na full chodzi
-
nick nieaktualnyCzyżby zaczęła II trymestr???? Dopiero się skaplam hahahha
Suuuuper!
Rosnij bąbelku Rosnij!!!!!
Słuchajcie od dwóch dni mam nalot dwóch gołębi upatrzyl sobie podłogę na balkonie gruchaja w nieboglosy.
Patrzyłam na tą podłogę ale tam nic nie ma nie wiem o co chodzi.
No nic zajmuje się teraz obiadkiem a po obiedzie podejdę po arbuza do biedronki.
Ale wczoraj mi się trafił słodziutki.
Jutro na badania muszę się wybrać bo w poniedziałek wizyta u diabetologa a we wtorek endokrynolog.
A do gina miałam się umówić już dzwonie:-)Behemottka, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość