X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, 35% ciazy za mną. Suwaczek mi jednak działa :)

bbeczka91 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj cierpie na bezsennosc jakas masakra nie spie od 1,5h :/ potem sie przespie, mam plan po euthyroxie zjesc sniadanie i isc do biedry tej wiekszej zeby obadac te oferte :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja się nie odzywałam parę dni, ale mam nadzieję, ze wkrótce będę mogła Was mieć na bieżąco, bo po Świętach idę do gin prosić o zwolnienie. Mam już dość, nie dość, że zasypiam na biurku, brzuch mam spięty od 8 h siedzenia i stresu to jeszcze kochanany kierownik nakręcił tak, że zarobię połowę tego co zwykle, chyba, że pójdę na zwolnienie to uratuję zasiłek.
    Mam nadzieję, że mi da, ale już przeżywam po nocach:/

A poza tym zaczęliśmy remont pokoju dziecięcego:) wczoraj kupiliśmy słodką tapetę na jedną ścianę i widziałam firanki we wzorki w Leroy Merlin:)

A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Mi robil raz jakis posiew na chlamydie i mialam ujemny.
    Ja nie wiem jaki to dokładnie posiew ale na infekcje i grzyby. Musiała byś dr spytać.
    Pysiaczek nie sprawdzili Ci paskiem takim specjalnym czy to wody?

• Pauka Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek, trzymaj sie tam, bedzie dobrze, zobaczysz, tego Wam życzę z całego serca!
    Ja po wczorajszych wrażeniach u ginekologa myslalam ze dzis sobie pospie a obudziłam sie razem z malzem o 6.40...a zawsze tak lubiłam sobie pospać :)
    No trudno, planowałam odpocząć dzis, ale chyba jednak wyruszę na shopping na fali dobrego humoru po wizycie :)
    Miłego dnia!

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Dziewczyny, idę spac. Dzisiaj spałam bite dwie godziny po południu i znowu padam. Sophia miała racje - powinnam spac wiecej w nocy. Wiec idę.

Aha, małż mój wymyślił, ze jutro pojedziemy do Indian Wells, bo w piątek Radwańska wygrywa(!) z Sereną Williams, oczywiście. Więc jedziemy kibicować, no bo bedzie nasza tenisistka wygrywać. :D Tylko, ze ma byc straszny upał... Uff

Ale Ci zazdroszczę!!! ja jestem fanką tenisa:) też będę oglądać ale na necie:(

Witam się już w 15 tygodniu:)
    A co do wczorajszych warsztatów... to nie byłam:( jestem załamana. Miałam wyjść wcześniej o 16:00, ale o 10:00 Prezes zadzwonił, że zapomniał mi powiedzieć że jest narada i żebym była;/ a do tego ja chodzę na sporotwo do pracy i mąż przez całe miasto musiał mi wieźć ciuchy żebym nie wyglądała jak kopciuch. Skończyło się o 17:30 także było już za późno. Do tego byłam ledwo żywa. Najgorsze jest to, że za 2 tygodnie mam szkolenie w Warszawie i muszę się z nieg wymigać, bo nie dam rady siedziec 9 h i słuchac, jeszcze o rzeczach które mnie nie dotyczą bezpośrednio.

aaa znalazłam na olx wózek, który mi się podoba, po Świętach będę ogladąć bo kobitka ma przywieźć gondole, super się złożyło bo też w Krk mieszka. Prosiłm ją, żeby nie sprzedała nikomu innemu. Cieszę się, bo zaczyna się pojawiać na olx ten model więc mam nadziję, że się uda mi go zakupić

Miłego dnia, trzymam kciuki za wizyty i za Pysiaczka:):):)

Pysiaczek89, Behemottka lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja nie wiem jaki to dokładnie posiew ale na infekcje i grzyby. Musiała byś dr spytać.
    Pysiaczek nie sprawdzili Ci paskiem takim specjalnym czy to wody?
    Wlasnie nie sprawdzili :/
    Jeden drugiego sie zapytał czy sprawdził pH a ten odpowiedział ze nie maja pasków :/ ahhhh Matka Polka w Łodzi

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wody mają specyficzny zapach no i jak lecą to za zwyczaj ja się wstaje. No i leci ich na prawdę sporo. Przynajmniej u mnie tak było ja po nocy jak wstawalam miałam wrażenie że nie trzymam moczu bo cała piżama była mokra . A jak odeszły mi całkowicie to byłam mokra aż do kolan. Pysiaczka mam nadzieję że założą Ci wkładkę specjalną albo paskami będą sprawdzać no i poziom wód będą sprawdzać. Cieszę się ze podeszli przynajmniej do tego profesjonalnie. U mnie tego niestety wtedy nie było

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Jeden drugiego sie zapytał czy sprawdził pH a ten odpowiedział ze nie maja pasków :/ ahhhh Matka Polka w Łodzi
    Ja pierdziele :/ dlatego ja już te paski sama mam w domu

• mmargol Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku trzymam kciuki za dobre wiesci! Musi byc dobrze :)

Witam się w 17 tygodniu ciąży :)

A_n_k_a_80, Pysiaczek89, Angela89, martta, bbeczka91, violett, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek - powodzenia! Bedzie dobrze!

Dzień dobry dziewczyny :) znowu słonecznie, a mi sie chce spać :/

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Dziwny ten szpital?¿

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :-)
    Pysiaczku trzymam kciuki będzie wszystko ok. Masz opiekę i najważniejsze, szkoda że bez sprzętu ( powiedz żeby poszli kupić te paski) :-)
    Żałosne szpital i takie jaja.
    Będzie dobrze zobaczysz dawaj tu znać i szybko z tamtąd uciekaj do domku:-))

Ja rezygnuje z zakupów dzisiejszych biedronkowych.
    Szkoda tak bardzo mi się podobają te kocyki ale córką uparcie twierdzi że odda swoje, mamy i nie muszę tracić pieniędzy wrrr ma rację.
    Po drugie nie wiemy kto mieszka w brzuszku więc nie wiem co jakie kupić.
    Czyba na razie muszę się skupić na jedzenie co jeść a czego nie hihi a na zakupy dla dzidzi przyjdzie czas:-)
    Miłego dnia i udanych wizyt:-)

Pysiaczek89, mmargol, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:27

A_n_k_a_80, Magdziulla, mmargol, Angela89, martta, Sabina, bbeczka91, violett, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek trzymam kciuki!

Malutka92 wrote:
    Witam sie z samego rana :-) ostatnio nie mialam kiedy napisac,choc nadrabialam codziennie forum :-) wynalazlam fajny produkt,a mianowicie Syberyjskie Czarne Mydło Babci Agafii :-) teraz poszukuje zielarskiego sklepu gdzie kupie to cudo :-) Slyszalyscie moze o tym mydelku?

Może w Tesco, jest stoisko z takimi naturalnymi rzeczami i jest taki sklep na Sławniku, kiedyś tam kupowałam przez internet takie specyfiki, ale musiałabym znaleźć nazwę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 08:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela, gdzie takie paski kupiłaś? Bo w ciąży z synkiem szukałam, ale niestety bezowocnie.
    sklep medyczny podam Ci linka jak będę na komputerze. To są ph z zakresem do 14 bo wody są zasadowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet zwykłe do 7 powinny pokazać że coś się dzieje. Takie można dostać nawet w rosmanie.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poszlam przed pracą do biedronki ale u mnie jeszcze nie ma ciuszkow mają opóźnienie, były ręczniki i n i i kocyki ale nie wiedziałam jaki kupić, ubralam sobie za ciepłą kurtkę i teraz w autobusie padam z goroca bo oczywiście ogrzewanie na full chodzi

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyżby zaczęła II trymestr???? Dopiero się skaplam hahahha
    Suuuuper!
    Rosnij bąbelku Rosnij!!!!!:-)

Słuchajcie od dwóch dni mam nalot dwóch gołębi upatrzyl sobie podłogę na balkonie gruchaja w nieboglosy.
    Patrzyłam na tą podłogę ale tam nic nie ma nie wiem o co chodzi.
    No nic zajmuje się teraz obiadkiem a po obiedzie podejdę po arbuza do biedronki.
    Ale wczoraj mi się trafił słodziutki.
    Jutro na badania muszę się wybrać bo w poniedziałek wizyta u diabetologa a we wtorek endokrynolog.
    A do gina miałam się umówić już dzwonie:-)

Behemottka, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

‹‹ 404 405 406 407 408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ