X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia dopisz proszę wizytę na 1.04 :-)

Cytologia superrrr wyszła :-)

_izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Dam radę na pewno informować. Jedyna rozrywka tutaj to badanie, a tak to leżenie w łożku :/

Leż leż :) Odpoczywaj. Będzie dobrze ale wiem co czujesz, fakt ja byłam w wyższej ciąży ale u mnie takiego profesjonalnego podejścia nie było. W pierwszym szpitalu powiedzieli że to może być mikro dziurka i jak powtórzy się mam wrócić do nich, następnego dnia pojechałam do szpitala gdzie pracował mąż mojej dr i on zbagatelizował sprawe do końca.. pluje sobie w brodę że nie wróciłam tam gdzie byłam na początku. Ale najważniejsze że Ty jesteś w dobrych rękach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pochwale oficjalnym pierwszym zakupem dla Kuby :) wcześniej kupiłam mu kilka bodów ale nie wiedziałam że to będzie synek na 100% :) W c&a za jedyne 19.90 :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/638497bc3f97.jpg

mychakruszyna, Pysiaczek89, żabka04, magdallena69, claudiuszek, Ewelina.Irl, bbeczka91, Sabina, maluutka90, martta, violett, m.k.83, YvonnElizabeth, A_n_k_a_80, _izunia_, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Leż leż :) Odpoczywaj. Będzie dobrze ale wiem co czujesz, fakt ja byłam w wyższej ciąży ale u mnie takiego profesjonalnego podejścia nie było. W pierwszym szpitalu powiedzieli że to może być mikro dziurka i jak powtórzy się mam wrócić do nich, następnego dnia pojechałam do szpitala gdzie pracował mąż mojej dr i on zbagatelizował sprawe do końca.. pluje sobie w brodę że nie wróciłam tam gdzie byłam na początku. Ale najważniejsze że Ty jesteś w dobrych rękach.
    Najważniejsze ze u Ciebie wszystko dobrze sie skończyło. Oby i u mnie tak było. Tak bardzo chce tego bobaska.... Ahh trzeba pozytywnie myślec :) juz Wam nie psuje humorów moim problemem. Jakby cos sie zmieniło to napisze :)
    Powodzenia na wizytach :) :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaka strona znów była do wrzucania zdjęć bo kurde na Tel nie mam jej zapisanej a chciałam brzuchol moj pokazać

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pospiechu usunelam zdjecie wiec dodoam jeszcze raz :)
    879e235f1908400amed.jpg

Ewelina.Irl, AniaLewandowska, bbeczka91, Sabina, m.k.83, Anulka01, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Najważniejsze ze u Ciebie wszystko dobrze sie skończyło. Oby i u mnie tak było. Tak bardzo chce tego bobaska.... Ahh trzeba pozytywnie myślec :) juz Wam nie psuje humorów moim problemem. Jakby cos sie zmieniło to napisze :)
    Powodzenia na wizytach :) :)

I u Ciebie się skończy pozytywnie, pisz do nas po to tu jesteśmy aby się wspierać. Mnie moje kwietniówki mocno na duchu podnosiły. I nikomu nie psujesz humoru :)

Pysiaczek89, żabka04, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dziewczyny jaka strona znów była do wrzucania zdjęć bo kurde na Tel nie mam jej zapisanej a chciałam brzuchol moj pokazać
    ja dodaje na zapadaj.pl :)

Wysłany: 17 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:

Ja wrzucam przez fotosik.pl

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ja się pochwale oficjalnym pierwszym zakupem dla Kuby :) wcześniej kupiłam mu kilka bodów ale nie wiedziałam że to będzie synek na 100% :) W c&a za jedyne 19.90 :D

widziałam ostatnio te kombinezony, choć bardziej przypadły mi do gustu te z misiami polarnymi, ale u mnie nie było odpowiedniego rozmiaru. Z resztą nie mam pojęcia jaki nawet kupić :(

witam się dopiero teraz, bo miałam nieprzyjemną noc i powolutku dochodzę do siebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallena69 wrote:
    W pospiechu usunelam zdjecie wiec dodoam jeszcze raz :)
    879e235f1908400amed.jpg

No no brzusio już typowo ciążowy <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    widziałam ostatnio te kombinezony, choć bardziej przypadły mi do gustu te z misiami polarnymi, ale u mnie nie było odpowiedniego rozmiaru. Z resztą nie mam pojęcia jaki nawet kupić :(

witam się dopiero teraz, bo miałam nieprzyjemną noc i powolutku dochodzę do siebie :)

Co się działo w nocy ?:(

Wysłany: 17 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Ale sliczne <3 Ja moze w poniedzialek dowiem sie kto we mnie zamieszkuje i wtedy sama wpadne w zakupowy szal :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Co się działo w nocy ?:(
    miałam mdłości połączone z zaparciami, okropne combo :( na dodatek mój mąż ma stresującą sytuację w pracy i nie mógł od godz. 3:00 spać, więc i ja nie spałam, nad ranem usnęłam i odsypiałam do 8:00

pochwalę się że wczoraj wynalazłam śliczne spodenki i bluzeczkę dla dziecka i zapłaciłam 11 zł, muszę co ładniejsze rzeczy fotografować i wrzucać tutaj, bo takie cuda można znaleźć w SH że się w głowie nie mieści i za grosze :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    miałam mdłości połączone z zaparciami, okropne combo :( na dodatek mój mąż ma stresującą sytuację w pracy i nie mógł od godz. 3:00 spać, więc i ja nie spałam, nad ranem usnęłam i odsypiałam do 8:00

pochwalę się że wczoraj wynalazłam śliczne spodenki i bluzeczkę dla dziecka i zapłaciłam 11 zł, muszę co ładniejsze rzeczy fotografować i wrzucać tutaj, bo takie cuda można znaleźć w SH że się w głowie nie mieści i za grosze :)

Chwal się chwal, ja już kilka rzeczy w lumpku kupiłam, jak wypiorę to się pochwale :) A co chwalić się!!

A sytuacji nie zazdroszcze :(

Wysłany: 17 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e535e4c15a10.jpg

Ja też w SH kupiłam za 90gr piękne spodnie granatowe roz.56 a co lepsze beda ladne i na dziewczynkę i na chlopca:)

Ewelina.Irl, Malutka92, Angela89, bbeczka91, m.k.83, Anulka01, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 17 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh czemu ta fota mi bokiem wychodzi...próbowałam obrócić ja ale i tak wgrywa się bokiem:/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 17 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Jakies dziwne odglosy slysze z dolu brzucha... takie charakterystyczne "gotowanie sie wody" co to moze byc?

Maluch stepuje:P

YvonnElizabeth, Malutka92, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana . No pieknie 3 strony juz od samego rana :-D
    Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i zycze powodzenia .
    Ja uciekam robic sniadanie i sie ogarnac bo jedziemy na parade dzis w Ie Patryk Day :)
    Milego dnia . :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Chwal się chwal, ja już kilka rzeczy w lumpku kupiłam, jak wypiorę to się pochwale :) A co chwalić się!!

A sytuacji nie zazdroszcze :(
    ja na razie mam kilka ciuszków, więc jak się uzbiera więcej to wypiorę. Zastanawiam się nad tym w jaki sposób te z SH wyprać. Czy od razu w dziecięcym czy pierwszy raz w dorosłym i słyszałam o polecanym sposobie dodawania kilku kropel olejków, które działają antybakteryjnie, a pod koniec ciąży wyprać drugi raz już w proszku dla dzieci i ładnie wszystko odprasować. Jak myślicie? Macie jakieś doświadczenie z takimi ubrankami?

‹‹ 406 407 408 409 410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ