X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia dopisz proszę wizytę na 1.04 :-)

Cytologia superrrr wyszła :-)

_izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Dam radę na pewno informować. Jedyna rozrywka tutaj to badanie, a tak to leżenie w łożku :/

Leż leż :) Odpoczywaj. Będzie dobrze ale wiem co czujesz, fakt ja byłam w wyższej ciąży ale u mnie takiego profesjonalnego podejścia nie było. W pierwszym szpitalu powiedzieli że to może być mikro dziurka i jak powtórzy się mam wrócić do nich, następnego dnia pojechałam do szpitala gdzie pracował mąż mojej dr i on zbagatelizował sprawe do końca.. pluje sobie w brodę że nie wróciłam tam gdzie byłam na początku. Ale najważniejsze że Ty jesteś w dobrych rękach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pochwale oficjalnym pierwszym zakupem dla Kuby :) wcześniej kupiłam mu kilka bodów ale nie wiedziałam że to będzie synek na 100% :) W c&a za jedyne 19.90 :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/638497bc3f97.jpg

mychakruszyna, Pysiaczek89, żabka04, magdallena69, claudiuszek, Ewelina.Irl, bbeczka91, Sabina, maluutka90, martta, violett, m.k.83, YvonnElizabeth, A_n_k_a_80, _izunia_, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Leż leż :) Odpoczywaj. Będzie dobrze ale wiem co czujesz, fakt ja byłam w wyższej ciąży ale u mnie takiego profesjonalnego podejścia nie było. W pierwszym szpitalu powiedzieli że to może być mikro dziurka i jak powtórzy się mam wrócić do nich, następnego dnia pojechałam do szpitala gdzie pracował mąż mojej dr i on zbagatelizował sprawe do końca.. pluje sobie w brodę że nie wróciłam tam gdzie byłam na początku. Ale najważniejsze że Ty jesteś w dobrych rękach.
    Najważniejsze ze u Ciebie wszystko dobrze sie skończyło. Oby i u mnie tak było. Tak bardzo chce tego bobaska.... Ahh trzeba pozytywnie myślec :) juz Wam nie psuje humorów moim problemem. Jakby cos sie zmieniło to napisze :)
    Powodzenia na wizytach :) :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaka strona znów była do wrzucania zdjęć bo kurde na Tel nie mam jej zapisanej a chciałam brzuchol moj pokazać

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pospiechu usunelam zdjecie wiec dodoam jeszcze raz :)
    879e235f1908400amed.jpg

Ewelina.Irl, AniaLewandowska, bbeczka91, Sabina, m.k.83, Anulka01, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Najważniejsze ze u Ciebie wszystko dobrze sie skończyło. Oby i u mnie tak było. Tak bardzo chce tego bobaska.... Ahh trzeba pozytywnie myślec :) juz Wam nie psuje humorów moim problemem. Jakby cos sie zmieniło to napisze :)
    Powodzenia na wizytach :) :)

I u Ciebie się skończy pozytywnie, pisz do nas po to tu jesteśmy aby się wspierać. Mnie moje kwietniówki mocno na duchu podnosiły. I nikomu nie psujesz humoru :)

Pysiaczek89, żabka04, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dziewczyny jaka strona znów była do wrzucania zdjęć bo kurde na Tel nie mam jej zapisanej a chciałam brzuchol moj pokazać
    ja dodaje na zapadaj.pl :)

Wysłany: 17 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:

Ja wrzucam przez fotosik.pl

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ja się pochwale oficjalnym pierwszym zakupem dla Kuby :) wcześniej kupiłam mu kilka bodów ale nie wiedziałam że to będzie synek na 100% :) W c&a za jedyne 19.90 :D

widziałam ostatnio te kombinezony, choć bardziej przypadły mi do gustu te z misiami polarnymi, ale u mnie nie było odpowiedniego rozmiaru. Z resztą nie mam pojęcia jaki nawet kupić :(

witam się dopiero teraz, bo miałam nieprzyjemną noc i powolutku dochodzę do siebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallena69 wrote:
    W pospiechu usunelam zdjecie wiec dodoam jeszcze raz :)
    879e235f1908400amed.jpg

No no brzusio już typowo ciążowy <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    widziałam ostatnio te kombinezony, choć bardziej przypadły mi do gustu te z misiami polarnymi, ale u mnie nie było odpowiedniego rozmiaru. Z resztą nie mam pojęcia jaki nawet kupić :(

witam się dopiero teraz, bo miałam nieprzyjemną noc i powolutku dochodzę do siebie :)

Co się działo w nocy ?:(

Wysłany: 17 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Ale sliczne <3 Ja moze w poniedzialek dowiem sie kto we mnie zamieszkuje i wtedy sama wpadne w zakupowy szal :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Co się działo w nocy ?:(
    miałam mdłości połączone z zaparciami, okropne combo :( na dodatek mój mąż ma stresującą sytuację w pracy i nie mógł od godz. 3:00 spać, więc i ja nie spałam, nad ranem usnęłam i odsypiałam do 8:00

pochwalę się że wczoraj wynalazłam śliczne spodenki i bluzeczkę dla dziecka i zapłaciłam 11 zł, muszę co ładniejsze rzeczy fotografować i wrzucać tutaj, bo takie cuda można znaleźć w SH że się w głowie nie mieści i za grosze :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    miałam mdłości połączone z zaparciami, okropne combo :( na dodatek mój mąż ma stresującą sytuację w pracy i nie mógł od godz. 3:00 spać, więc i ja nie spałam, nad ranem usnęłam i odsypiałam do 8:00

pochwalę się że wczoraj wynalazłam śliczne spodenki i bluzeczkę dla dziecka i zapłaciłam 11 zł, muszę co ładniejsze rzeczy fotografować i wrzucać tutaj, bo takie cuda można znaleźć w SH że się w głowie nie mieści i za grosze :)

Chwal się chwal, ja już kilka rzeczy w lumpku kupiłam, jak wypiorę to się pochwale :) A co chwalić się!!

A sytuacji nie zazdroszcze :(

Wysłany: 17 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e535e4c15a10.jpg

Ja też w SH kupiłam za 90gr piękne spodnie granatowe roz.56 a co lepsze beda ladne i na dziewczynkę i na chlopca:)

Ewelina.Irl, Malutka92, Angela89, bbeczka91, m.k.83, Anulka01, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 17 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh czemu ta fota mi bokiem wychodzi...próbowałam obrócić ja ale i tak wgrywa się bokiem:/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 17 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Jakies dziwne odglosy slysze z dolu brzucha... takie charakterystyczne "gotowanie sie wody" co to moze byc?

Maluch stepuje:P

YvonnElizabeth, Malutka92, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana . No pieknie 3 strony juz od samego rana :-D
    Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i zycze powodzenia .
    Ja uciekam robic sniadanie i sie ogarnac bo jedziemy na parade dzis w Ie Patryk Day :)
    Milego dnia . :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Chwal się chwal, ja już kilka rzeczy w lumpku kupiłam, jak wypiorę to się pochwale :) A co chwalić się!!

A sytuacji nie zazdroszcze :(
    ja na razie mam kilka ciuszków, więc jak się uzbiera więcej to wypiorę. Zastanawiam się nad tym w jaki sposób te z SH wyprać. Czy od razu w dziecięcym czy pierwszy raz w dorosłym i słyszałam o polecanym sposobie dodawania kilku kropel olejków, które działają antybakteryjnie, a pod koniec ciąży wyprać drugi raz już w proszku dla dzieci i ładnie wszystko odprasować. Jak myślicie? Macie jakieś doświadczenie z takimi ubrankami?

‹‹ 406 407 408 409 410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ