WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Dam radę na pewno informować. Jedyna rozrywka tutaj to badanie, a tak to leżenie w łożku
Leż leżOdpoczywaj. Będzie dobrze ale wiem co czujesz, fakt ja byłam w wyższej ciąży ale u mnie takiego profesjonalnego podejścia nie było. W pierwszym szpitalu powiedzieli że to może być mikro dziurka i jak powtórzy się mam wrócić do nich, następnego dnia pojechałam do szpitala gdzie pracował mąż mojej dr i on zbagatelizował sprawe do końca.. pluje sobie w brodę że nie wróciłam tam gdzie byłam na początku. Ale najważniejsze że Ty jesteś w dobrych rękach.
-
nick nieaktualnyA ja się pochwale oficjalnym pierwszym zakupem dla Kuby
wcześniej kupiłam mu kilka bodów ale nie wiedziałam że to będzie synek na 100%
W c&a za jedyne 19.90
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/638497bc3f97.jpgmychakruszyna, Pysiaczek89, żabka04, magdallena69, claudiuszek, Ewelina.Irl, bbeczka91, Sabina, maluutka90, martta, violett, m.k.83, YvonnElizabeth, A_n_k_a_80, _izunia_, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Leż leż
Odpoczywaj. Będzie dobrze ale wiem co czujesz, fakt ja byłam w wyższej ciąży ale u mnie takiego profesjonalnego podejścia nie było. W pierwszym szpitalu powiedzieli że to może być mikro dziurka i jak powtórzy się mam wrócić do nich, następnego dnia pojechałam do szpitala gdzie pracował mąż mojej dr i on zbagatelizował sprawe do końca.. pluje sobie w brodę że nie wróciłam tam gdzie byłam na początku. Ale najważniejsze że Ty jesteś w dobrych rękach.
juz Wam nie psuje humorów moim problemem. Jakby cos sie zmieniło to napisze
Powodzenia na wizytachMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Najważniejsze ze u Ciebie wszystko dobrze sie skończyło. Oby i u mnie tak było. Tak bardzo chce tego bobaska.... Ahh trzeba pozytywnie myślec
juz Wam nie psuje humorów moim problemem. Jakby cos sie zmieniło to napisze
Powodzenia na wizytach
I u Ciebie się skończy pozytywnie, pisz do nas po to tu jesteśmy aby się wspierać. Mnie moje kwietniówki mocno na duchu podnosiły. I nikomu nie psujesz humoruPysiaczek89, żabka04, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A ja się pochwale oficjalnym pierwszym zakupem dla Kuby
W c&a za jedyne 19.90
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/638497bc3f97.jpg
witam się dopiero teraz, bo miałam nieprzyjemną noc i powolutku dochodzę do siebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:widziałam ostatnio te kombinezony, choć bardziej przypadły mi do gustu te z misiami polarnymi, ale u mnie nie było odpowiedniego rozmiaru. Z resztą nie mam pojęcia jaki nawet kupić
witam się dopiero teraz, bo miałam nieprzyjemną noc i powolutku dochodzę do siebie
Co się działo w nocy ? -
Angela89 wrote:A ja się pochwale oficjalnym pierwszym zakupem dla Kuby
W c&a za jedyne 19.90
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/638497bc3f97.jpg
Ale sliczneJa moze w poniedzialek dowiem sie kto we mnie zamieszkuje i wtedy sama wpadne w zakupowy szal
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Co się działo w nocy ?
na dodatek mój mąż ma stresującą sytuację w pracy i nie mógł od godz. 3:00 spać, więc i ja nie spałam, nad ranem usnęłam i odsypiałam do 8:00
pochwalę się że wczoraj wynalazłam śliczne spodenki i bluzeczkę dla dziecka i zapłaciłam 11 zł, muszę co ładniejsze rzeczy fotografować i wrzucać tutaj, bo takie cuda można znaleźć w SH że się w głowie nie mieści i za groszemychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:miałam mdłości połączone z zaparciami, okropne combo
na dodatek mój mąż ma stresującą sytuację w pracy i nie mógł od godz. 3:00 spać, więc i ja nie spałam, nad ranem usnęłam i odsypiałam do 8:00
pochwalę się że wczoraj wynalazłam śliczne spodenki i bluzeczkę dla dziecka i zapłaciłam 11 zł, muszę co ładniejsze rzeczy fotografować i wrzucać tutaj, bo takie cuda można znaleźć w SH że się w głowie nie mieści i za grosze
Chwal się chwal, ja już kilka rzeczy w lumpku kupiłam, jak wypiorę to się pochwaleA co chwalić się!!
A sytuacji nie zazdroszcze -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e535e4c15a10.jpg
Ja też w SH kupiłam za 90gr piękne spodnie granatowe roz.56 a co lepsze beda ladne i na dziewczynkę i na chlopca:)Ewelina.Irl, Malutka92, Angela89, bbeczka91, m.k.83, Anulka01, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Chwal się chwal, ja już kilka rzeczy w lumpku kupiłam, jak wypiorę to się pochwale
A co chwalić się!!
A sytuacji nie zazdroszcze