WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:wody mają specyficzny zapach no i jak lecą to za zwyczaj ja się wstaje. No i leci ich na prawdę sporo. Przynajmniej u mnie tak było ja po nocy jak wstawalam miałam wrażenie że nie trzymam moczu bo cała piżama była mokra . A jak odeszły mi całkowicie to byłam mokra aż do kolan. Pysiaczka mam nadzieję że założą Ci wkładkę specjalną albo paskami będą sprawdzać no i poziom wód będą sprawdzać. Cieszę się ze podeszli przynajmniej do tego profesjonalnie. U mnie tego niestety wtedy nie było
Zbadał mnie kolejny lekarz juz tym paskiem z kanału i kurde mowi ze mogą byc podejrzenia tych wód. Ale czytałam gdzieś ze jak ma sie infekcje to tez tak moze sie zabarwiac... Zrobili mi teraz usg i z bobasem wszystko ok. Kolejny lekarz mowi ze to chłopiecna usg ilośc wód sie zgadza... A mi ciagle sie sączy ta woda
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:A ja poszlam przed pracą do biedronki ale u mnie jeszcze nie ma ciuszkow mają opóźnienie, były ręczniki i n i i kocyki ale nie wiedziałam jaki kupić, ubralam sobie za ciepłą kurtkę i teraz w autobusie padam z goroca bo oczywiście ogrzewanie na full chodzi
Chyba musisz po pracy jeszcze zajść -
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Tzn u mnie to jest tak ze to nie leci ciurkiem tylko sie tak sączy po troszku...
Zbadał mnie kolejny lekarz juz tym paskiem z kanału i kurde mowi ze mogą byc podejrzenia tych wód. Ale czytałam gdzieś ze jak ma sie infekcje to tez tak moze sie zabarwiac... Zrobili mi teraz usg i z bobasem wszystko ok. Kolejny lekarz mowi ze to chłopiecna usg ilośc wód sie zgadza... A mi ciagle sie sączy ta woda
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela zrób fotkę opakowania jak masz albo linka daj jak to wygląda.
I co sika się na to czy jak używa hahaha
Pytam bo ja miałam dwa dni plamy na bieliźnie mokre teraz cisza.
Ale gin mówił że jest ok więc może masz rację mikro dziurka która się zasklepi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Angela zrób fotkę opakowania jak masz albo linka daj jak to wygląda.
I co sika się na to czy jak używa hahaha
Pytam bo ja miałam dwa dni plamy na bieliźnie mokre teraz cisza.
Ale gin mówił że jest ok więc może masz rację mikro dziurka która się zasklepiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 09:10
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:nie daj się zbyć, powinni Ci specjalna wkładkę dac. Jak chodzisz dziecko działa jak korek i wody nie powinny uchodzić ale to różnie bywa. Ja jak wstawalam z łóżka to leciało. Pamiętaj to może być mikro dziurka i ona się zasklepie. Powinni Ci zrobić jutro jeszcze usg aby zobaczyć czy poziom wód się zwiększył czy zmniejszył. Ph przy infekcji rośnie ale nie aż tak jak wody Tak przynajmniej mi się wydaje. Najważniejsze że jesteś w szpitalu pod dobra opieka.
a na usg wszystko ok. Zostaje na obserwacji oczywiście. Mam na sali dziewczynę, która jest w 22 tygodniu i jej prawie wszystkie wody odeszły
ale pomoc wlasnie matka Polka jako jedyna w Polsce wykonuje taki zabieg cewnika przez brzuch, przez ktory codziennie podają płyn ala owodniowy. Oczywiście jest to obarczone ogromnym ryzykiem niepowodzenia ponieważ w trakcie tego zabiegu macica moze zacząć sie zachowywać jak przy porodzie i zacznie sie poród
oczywiście w moim przypadku mój bobasek nie miałby obecnie szans
tak bardzo sie boje
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Dzien dobry dziewczyny!
Troszke mnie tu nie bylo ale niestety rozlozylo mnie chorobsko i mojegomalego tez... I tak lezymy razemMam nadzieje ze zaraz sie to skonczy
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i kolejnych plci
U nas wszystko dobrze, pierwsze ruchy juz za namiW poniedzialek gin i kolejne usg
juz nie moge sie doczekac
Staram sie was w miare regularnie nadrabia jednak przy chorym dziecku jest to znacznie utrudnione ale mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone:)
Milego dnia kochane! :* -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:jesteś w dobrych rękach, ważne że nie olali Cię jak mnie.
Dziękuje Wam za wsparcieSabina, żabka04, claudiuszek, bbeczka91, violett, Anulka01, YvonnElizabeth, Behemottka, _izunia_, mmargol, Broszka lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Nie, nie olali. Dzisiaj czuje ogromne zainteresowanie moim problemem. Ogolnie leżę w klinice/oddziale ginekologii, rozrodczości i terapii płodu i tutaj sa same takie problemy. Wiec mysle ze jestem w dobrych rękach. I mam ogromna nadzieje, ze nawet jeżeli sa to te wody, to mam mała dziurkę i ona sie zasklepi... Trzymajcie kciuki
Dziękuje Wam za wsparcie