WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja na razie mam kilka ciuszków, więc jak się uzbiera więcej to wypiorę. Zastanawiam się nad tym w jaki sposób te z SH wyprać. Czy od razu w dziecięcym czy pierwszy raz w dorosłym i słyszałam o polecanym sposobie dodawania kilku kropel olejków, które działają antybakteryjnie, a pod koniec ciąży wyprać drugi raz już w proszku dla dzieci i ładnie wszystko odprasować. Jak myślicie? Macie jakieś doświadczenie z takimi ubrankami?
Ja prałam na początku i tak samo teraz zrobię (80% córki jest z SH) w proszku dla dorosłych. Bliżej terminu znów prałam w proszku dla dzieci i prasowałamNic sie nie działo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydalsza cześć, bo ucięło
Wczoraj miałam ubaw z mojego M. Bo wyciągnął mnie po południu na małe zakupy w celu "przewietrzenia sie", a faktycznie celem kupienia drukarki na zdjęcia i kilku szmatek. Trzymał mnie za rękę, spacerowaliśmy po CH i co chwile zerkał z duma na mój brzuch - śmiałam sie w duchu okrutnietakie to było urocze. Raz na brzuch i zaraz na przechodniów. Jakby chciał powiedzieć: widzicie, to moje dzieło!
Oczywiście zakupy nie wyszły mi na dobre i głowa rozbolała mocniej niż przed.
A teraz jestem już po drzemce. Moze jakaś kawka?? Oooo i serniczek, który kupiłam wczoraj w Biedrze - polecam Wam, jest pyszny!!! W regale z ciastami, z napisem: sernik wielkanocny.mychakruszyna, Sabina, _izunia_, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się.
W końcu po upragnionej, przekładanej i meeega wyczekiwanej wizycie u gina...
Trochę mi się przytyło przez miesiąc. Teraz ważę 55 kg. Czyli plus 3kg od 11 lutego...
Wyglądamy tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/744e5bace0de.jpg
Dzidzia zdrowa, została przez doktora obudzona. Mierzy 10,2cm.
Ale powiem wam, że:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50a52b8cc300.jpg ....
Córeczka na 100%
Płeć pewna w 100%, bo USG miałam dopochwowo i widzieliśmy dzidzie od dupki strony. ;P
Ksaosia dopisz mi wizytę 14.04
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 10:30
mychakruszyna, Malutka92, Little Red Fox, żabka04, AniaLewandowska, Pysiaczek89, inzynierka, kamciaelcia, bbeczka91, martta, Ewelina.Irl, Angela89, m.k.83, violett, Anulka01, YvonnElizabeth, haneczka, Sabina, Behemottka, _izunia_, bisacz, Strazaczka1990, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka - gratulacje!!! Zaczyna sie wysyp dziewczynek???
My bardzo chcemy chłopca, bo mamy już 2 córcie. I powiem Wam szczerze, ze mimo iż te ciąże przechodzę zupełnie inaczej, pod każdym względem, to jakoś czuje, ze to bedzie tez dziewczynka. Aczkolwiek moge sie mylić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 10:32
-
AniaLewandowska, bbeczka91, żabka04, Malutka92, Madziuuuula, Ewelina.Irl, mychakruszyna, Angela89, claudiuszek, m.k.83, violett, Anulka01, YvonnElizabeth, haneczka, Sabina, Behemottka, _izunia_, bisacz, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Witam się dziewczynki! Piękne słońce świeci więc lecę na spacer
Trzymajcie kciuki za nas o 16!
dam znać co i jak
Pysiaczek - nie martw się. Jesteś w dobrych rękach i pod opieką i napewno będzie dobrze!!! :*AniaLewandowska, Pysiaczek89, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, dzisiaj wizyta o 15:00
I kurcze jakoś wszyscy działają mi na nerwy. Z każdej strony słyszę tylko: no to może już będzie wiadomo co to/ już pewnie będziecie wiedzieć czy chłopczyk, czy dziewczynka itp. Nie wiem czemu aż tak mnie to drażni. Chyba już mam syndrom:to jest moje i tylko moje dziecko. Ja jedyne na co liczę na tej wizycie, że serduszko będzie nadal biło i z maluszkiem będzie wszystko w porządku. Jakoś nie mam potrzeby żeby lekarz utwierdzał mnie w tym, że czekamy na Olka
Ubieram się i jadę do Pepco po majty, bo już mi żadne na tyłek nie chcą wejść. Jak patrzę w lustro to zastanawiam się czy moje dziecko nie pomyliło kierunków i zamiast brzucha rośnie mi tyłek...
Gratuluję kolejnych poznanych płci, Pysiaczku trzymaj się i pisz do nas, bo wiem jak może nudzić się człowiekowi w szpitaluAniaLewandowska, Pysiaczek89, Macioszczyczka, żabka04, martta, Anulka01, Sabina, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek trzymaj się, najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach, a synek pięknie zapozowal!
Macioszyszczka gratulacje, wiedziałam że po wyspie chłopaków teraz będą dziewczynkikurczę ciekawe kto u mnie pomieszkuje.... ale to jeszcze trochę zanim się dowiem.
Mi dzisiaj strasznie nie chcę się siedzieć w pracyszaro buro za oknem i najchętniej poszlabym spać!
Foxik mam dokładnie to samo, grrr!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 10:56
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta nawet obrócić to w żart nie mogę, że brzuch z obżarstwa itp
wszyscy na L4 mnie wysyłają, a ja nie wiem co bym w domu robiła z nudów, na drutach czapki i szaliki? a tak chociaż na te 4 godziny do ludzi wyjdę, bo męża cały dzień w domu nie ma... nie ma do kogo się odezwać, a kocica nie jest rozmowna, a nawet społeczna żeby na kolanach posiedziałabbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta wrote:Pysiaczek trzymaj się, najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach, a synek pięknie zapozowal!
Macioszyszczka gratulacje, wiedziałam że po wyspie chłopaków teraz będą dziewczynkikurczę ciekawe kto u mnie pomieszkuje.... ale to jeszcze trochę zanim się dowiem.
Mi dzisiaj strasznie nie chcę się siedzieć w pracyszaro buro za oknem i najchętniej poszlabym spać!
Foxik mam dokładnie to samo, grrr!
U was to widać brzuch ciążowy, a ja wygladam jakbym się spasła:p
Mój mąż to taki bezuczuciowy stwór. Po nim nie widać czy się cieszy czy nie. Ja tu skaczę z radości, a on "to super Kochanie"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 11:03
-
nick nieaktualny