WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka mnie zrosty mega bola po cesarce zreszta zrost po wyrostku robaczkowym jeszcze bardziej ale nie jest to ból ciągły łapie odpuszcza i pozycje pomagaja jak już uda sie zmienic czasem tak zlapie ze paraliżuje na kilka sekund i nie moge sie ruszyć.
-
Natka
Nie mam pojecia
Ani czy i jakie mam zrosty, nikt mi nic nie mówił po pierwszym cc
I nie wiem czy to blizna...raczej nie. Boli przy lewej pachwinie. Promieniuje na plecy i całą lewą stronę brzucha. Jak mały tam kopie to tchu brakuje. W pierwszym trymestrze bolała prawa strona. W drugim lewa i teraz lewa -
A u mnie mądry M otworzyl okno Ogusiowi i zapomnial zamknąć dopiero po kąpieli go oswiecilo dziecko ma 15 stopniw pokoju!
Ubralam cieplej plus skarpetki. Nosz jak sie pochoruje to zakatrupie tego M.
Już zasnął chyba bo cisza w pokoju.
Dziś byl pierwszy raz na spacerku w geoxach 21. Wiec zegnamy oficjalnie 20 a takie ladne byłykamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy wróciliśmy do domu przed 19:00.
Byłam u mamy ok 1,5h.
Zrobiłam jej chleb mówi że jej smakuje.
Dzieci pobawily się z pieskami.
Robert do szczeniaczka zacieszal nie chciał pogłaskać ale podobał mu się piesek.
Dostałam ciuchów na Roberta ale rozmiar powyżej 100.
Fajnie bo dużo kurtek, spodni etc
Potem poszliśmy na podwórko nie pozwoliłam Robertowi wejść w błoto i się zaczęła histeria poszłam do domu a ten dalej swoje.
Przyszedł usiadł na kolanach dostał pić i dalej swoje
Uparty ten kogut!
Wkurzylam się mówię do mamy że jadę bo mnie męczą takie wyprawy i jego histerie po drodze mi usnal zaraz jak wyjechałem.
Także spać pójdzie nie wiem kiedy.
Po drodze jak jechałam dzwonił gościu z serwisu od kompa.
Laptop nasz to złom.
Naprawa wyjdzie powyżej 500 zł na tą chwilę a jeszcze nie sprawdził całego.
Kazała złożyć, zapłacę za wycenę i muszę kupić nowy
I siedzę i myślę z kadry jadę mam wziąść bo my raczej kupujemy z gotówkę ale teraz nie ma takiej opcji.
Zostają raty.
Śmieje się sama do siebie ze mąż dostał podwyżke od kwietnia więc będzie na ratę inaczej bym nie wzięła bo nie mam na tą ratę tzn mam ale wtedy nie dołożę do skarpety hihi
A ostatnio z niej wyciaglam bo trzeba było ratę OC auta zapłacić.
-
Mój mamy pomocnik z dzisiaj.
[g][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:14
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258, Pysiaczek89, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin piękny pomocnik.
Fajne zdjęcia.
Kamcia pojadlas?
Już śpi?
Mój ogląda że mną serial.
Dziś z mamą gadałam o moim bratanku o którym mi nie powiedziano
Mama mówi kurcze nic nie chce jeść bo go cofa, nie chce ręką sięgnąć np po chrupka etc.
I ma rok!
A ja patrze na nią i mówię ale Robert to samo robi i ma 1,5 roku.
Kiedyś dzieci tak nie robiły.....
Kurcze to co dziecku trzeba wcisnąć do dzioba żeby zwymiotowal, rękoma szarpać bierz bo tak każą?
Mówię weź się uspokoj każde dziecko potrzebuje czasu.
Ajrin właśnie mi się przypomniało jak tam popa igusia po tym kremie?
Ok? -
Ajrin
Super pomocnik z Igusia.
Żabka
Jak laptop do niczego się nie nadaje to rzeczywiście zostaje tylko zakup nowego, tylko że to niestety spory wydatek.
U nas z jedzeniem dalej cyrki ale chociaż obiad i kolację zjadł. A teraz buszuje w łóżeczku i coś nie może usnąć.
-
nick nieaktualny
-
Antonio w końcu usnął po 21
Skali
Lepiej jeszcze poczekaj bo stopa rośnie skokowo a Szymuś pewnie w sandały wskoczy dopiero w czerwcu.
My narazie mamy sandałki po domu rozm 20 i trochę za duże, może na początek lata będą akurat. Później pewnie kupimy drugie większe.
-
Widzę że to nasza stopa jest olbrzmymia
Teraz mi to piszecie?
12cm mieliśmy kiedy kupowalismy renbuty 21wrzesień/październik...
23i 24to nie jest duża różnica. Zasadnicza-skarpetka
Przerazilyscie mnie teraz
Tylko u nas taka??
Skali
Poczekalabym na waszym miejscu
-
nick nieaktualny