WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My wczoraj od znajomych pozyczylismy krzeselko na rower Igi najpier plakal ale jak tata ruszyl zadowolony.
Wiec chcemy kupic krzeselko i kask.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e119caadc67e.jpg
AJrin, żabka04, kamciaelcia, marta258, Dariah, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Natka i jak jej idzie jazda na hulajnodze?
Bylismy u znajomych co maja o 5 miesiecy starszego od Igusia i on tak smigal ze M dzis ogladal hulajnogi
My bylismy rano na zakupach kupic buty Igusiowi haha. Oczywiscie tyle butow ale na te upały brak rozmiaru
Kupilismy adidasy plus takie sandalki bardziej zabudowane.
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:10
żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258, Dariah, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Piękne buciki!
Idzie nam póki co średnio, narazie to najbardziej jej odpowiada siedzenie na pupie i odpychanie nogami albo stanie jak na zdjęciach i niech mnie wożą
Czasem jej tam się przypomni i próbuje się odepchnąć na jednej nodze ale to króciutkie dystanse.
Kamcia
Spokojnie, jeszcze Piotruś będzie śmigał na hulajnogach, autach, rowerach że hoho! Jeszcze się matka za nim nabiegaszi myślę, że nastąpi to szybciej niż myślisz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 13:25
-
Weszliśmy właśnie do domu. Małego na szybko polozylismy, choć ze zmęczenia już plakal przy przebieraniu
Usg prawidlowe. Tzn przepływy super, a że na pewno super to świadczą o tym gabaryty Patryka
Waży 2812g
Łeb nie mały
Brzuszek akurat
Przewidywana waga w terminie 3600-4000g
Centrum Gorzowa rozkopane
Na szybko weszliśmy do hurtowni ale ladnych przescieradel do wózka brak
Lali z pozytywka brak (Emilka i Piotruś dostali lale)
Wyszliśmy
Potem fryzjer w galerii
Ostatnio bylo gorzej
Dziś po prostu kiepsko i źle. Byl krzyk. Był płacz. Złość. Na siłę. Ale włosy obcietea ze kasy brak to do domu...i po drodze na miejscu wypatrzylam(tam gdzie w zeszłym roku camping kupilismy) ślizgawke dla dzieci. Wiadomo że uzywana, stan sredni/dostateczny tzn trochę wyblakla i brudna(ale już znosimy części do domu do mycia)
Dalusmy35zl
W necie widzę takie(zjeżdżalnia smoby xl)albo za około 250albo 350 zl
Po złożeniu na dzialce pochwalimy się
Maly raczej usnąłNatka-matka wariatka :), marta258, Dariah, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Natka
Amelka zdolniacha, dobrze sobie radzi na hulajnodze.
Ajrin
Widzę że spacer udany, super wózek.
Śliczne buciki dla Igusia.
Mąż też się zastanawia nad krzesełkiem na rower bo już chce jeździć z Antkiem na wycieczki
Kamcia
Super że wizyta udana i Patryk zdrowy, to najważniejsze.
U mnie dzisiaj studniówka
Od rana pogoda piękna więc teście zabrali Antosia na plac zabaw, miał tam rówieśników więc szalałJa zrobiłam na spokojnie zakupy i razem wróciliśmy do domu. Dobrze że ich poprosiłam o pomoc bo sama bym nie dała rady z dzieckiem i zakupami. Teraz trwa drzemka a ja leniuchuję. Miłego dnia dziewczyny
kamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
Marta gratki 100dniowki
Kamcia Kostka widac tylko kawalek czapki haha.
A to moje 2 szczęścia
Starszak poszedł na impreze urodzinowa do kolegi my z Kostkiem zostalismy bo jednak sporo dzieci będzie wole nie ryzykować.
[url=
Ps Kostek waży juz 4 kiloWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:11
kamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Kamcia Igi miał bliskoe spotkanie ze zjeżdżalnią nos zdarty do krwi.
-
AJrin wrote:Kamcia Igi miał bliskoe spotkanie ze zjeżdżalnią nos zdarty do krwi.
A jednak kroka zrobił? Piotruś też tak sam kombinuje. Stąd sam nie możenasza zjeżdżalnia prawie umyta. Zostało najwieksze. Dla małego jeszcze ciut za duża..ale jest świetna
-
Wbiegal po rampie i niestety nie wyrobil na progu
A na czole z kolega sie zderzył
W poniedzialek znowu lekarz stwierdzi patologie buhaha -
Igi strasznie kaszle ale tak nagle wczoraj jeszcze ni bylo kaszlu a teraz na maksa kaszle.
-
Ajrin
Pięknie rośnie Kostek i jaki on śliczny
Kamcia
No widać że Piotruś był u fryzjera.
Ja jak narazie sama ścinam Antosia, chociaż raz pomogła moja mama.
Antoś coś nie mógł usnąć, mąż położył się obok niego i w końcu usnął dopiero o 21:20.Chyba miał za dużo wrażeń bo po południu byli jeszcze moi rodzice, pobawili się z nim więc miał dzisiaj w odwiedzinach komplet dziadków.
-
Ajrin super buty ja też kupiłam szymkowi takie pół sandałki Ale okazały się za mąle a rozmiar większe za duże jeszcze jutro będę mierzyć bo niby mają wkładkę 12,5 cm i rozmiar 19 bo to lasocki no ale wydają mi się na styk
My zmarnowalisny dzień bo byliśmy na zakupach w galerii byłam z kuzynka w jednym sklepie godzinę kupiłam tylko dwie bluzki tak się wkyrzam bo wywalilam bluzki kupuję nowe myślę sobie spodnie bluzka i można iść a tu Lato mam sukienki nienadsja się bo karmię w sklepach pełno sukienek zero do karmienia Ale w czwartek jedziemy do Krakowa może będzie hm mama to coś kupię
Kamcia Piotruś piękny
Natka Szymek załapał ta hulajnoge co ma dwa kółka z przodu i taką chce mu kupić
Dziś zgrzeszylam i zjadłam kfc Szymek super pił przez rurkę w końcu dał ją sobie do buzi włożyć i może się przekona
Marta u nas też zwątpienie dziwne padł od razu jak wróciliśmy był cały mokry od fotelika serio on 4 sekundy i płynie muszę kupić jakieś prześcieradło czy co bo to masakra i jak zasnął My jeszcze do sklepu skoczykisny wracamy a on nos zatkany budzi się płacze szybko oil bąss posmarowałam I jak do tej pory pomogło zobaczę jutro jego samopoczucie
-
Skali sa wkladki aeromove chyba sie nazywają oddychajace.
My mamy letni pokrowiec ale poki co najbardziej kostek sie poci Igi daje rade a Kostek na plecach zgrzany. Za to śpi na maksa w foteliku nawet nie buedzi sie na sekunde -
Skali
Też planowałam kupić tą z dwoma kółkami z przodu ale babunia kupiła Amelce więc i tak dobrze, bo zaoszczędziłam a dziecko się cieszyte z Decathlona są super, bo mają kilka pod kątem ustawione a nie prosto i dzięki temu są bardziej stabilne. Zobacz sobie na ich stronie
Ja dziś obudziłam się z zapaleniem spojówki?? Nie wiem co to. Oko było tak sklejone, że nie mogłam go otworzyć. Jak już obmyślam itd to nadal mgła, boli to oko i łzawi ;( muszę ogarnąć jakiegoś okulistę chyba, bo rodzinny nic mi na to nie poradzi, jak sądzicie?
Generalnie jeśli to zapalenie spojówki to kiepsko jest, bo to zaraźliwe a nie mam już jak odseparować Meli. D ma anginę (też zaraźliwa) więc jej nie przejmie. Ech... Jak nie urok to....