WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
niech się Amelka trzyma
natka
prosze o link do tych z decathlona-tak w razie"w" gdyby już wkrótce chrzestni pytali, co dla Piotrusia
choc chcrzestna znów przesłała kasiurkę-dla Piotreczka i Patryczkamłoda jest i głupia
, własnych dzieci nie ma
a na spojówki okulista, ale teraz i trzeba skierowanie do okulisty (wiadomo, że nie prywatnie), więc może jakbys zaczeła od rodzinnego to ten by sprawe załatwił? (bez okulisty?)
mega zaraźliwe, ale to było widac u ajrin
jak z reszta angina
ja to od urodzenia byłam anginowiec, zwłaszcza w ciepłe dni ... -
mojekochane dziecko zrobiło matce i tylko matce niedzielna pobudkę! 6;23 a on morsem nadawał do mnie (wali nogami o łózeczko więc wiadomo jak to brzmi w odbiorniku niani)
słychać , że nie wyspany, czasami jęczący, mąż spi, dziecko tez juz spi, a ja nie - od tej 6:23
wygramoliłam się właśnie z łózka, meeeega wsciekła, niewyspana, z bólem głowy
nosz faceci!!!!!!!
mój mąz zasypia w 3 sekundy, spi wszędzie gdzie tylko się da przysiąśc, spi przy niani, dziecko w nocy płaczace -wstaje po szturchańcach
a ja się męcze i męczyc będe cały dzień
słońce w dodatku mnie oślepia -
Kamciu
Piotrus? Piotruś wstał tak wcześnie?? Nie dziwię się, że niewyspana jesteś. Może uda ci się sprzedać Pitera tacie a ty popołudniową drzemkę zaliczysz? -
My dziś u teściów piekna pogoda to siedzimy na ogrodzie Kostek śpi.
Kamcia u was sie zmyje u nas tak szybko nie zejdzie
Natka mi internista przypisal krople z antybiotykiem ale potem drugi polecil przemywac oko kwasem borasol bo w ciąży bezpieczniej. Mi przeszlo po jednym dniu i nie nawróciło.
Dzieki za hint z decathlonem musimy sie wybrac. -
Po umyciu stan zjeżdżalni uznałam za bardzo dobry
Pi zamontowaniu bardzo dobry plus
Właśnie dostałam foto od męża (bo my w domku-maly właśnie usnął)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a1137436c50.jpgNatka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
A i wróciło mi krwawienie i to mocne ale wyglada normlanie czysto bez skrzepow. Nic nie boli chyba jest ok.
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Super zjeżdżalnia, Piotrusiowi na pewno się spodoba.
Ajrin
Super że krwawienie wróciło, teraz na pewno jesteś spokojniejsza.
Natka
Kuruj się i mam nadzieję że Amelka się nie zarazi.
U nas dzisiaj piękna pogoda, Antoś dał pospać do 8:10 więc my wyspani. Po śniadaniu byliśmy na długim spacerze i trochę się zmęczyłam. Teraz Antoś śpi, obiad podszykowany więc leniuchujemyMiłego dnia.
-
Kamcia ale czad ta zjezdzalnia
Tesciowie do siebie szukaja czegoś z bujaczka i zjezdzalnia plus piaskownica.
U nas niestety malo miejsca starczy rtlko na piaskownice mała. -
ajrin
ona taka wieksza, ze Piotrus tylko z tata i mama, jedyny slad uzywalnosci to zbledniety kolor na samym slizgu
i całe 35zł
piaskownica tez niedługo zostanie wyciagnieta
szukam chustawki, bo "stara" za mała
super ze krwawiz, idzie w dobra strone -
Kamcia
Zjeżdżalnia bomba! Za tą cenę to jest suuuper okazja.
Ajrin
Ufff, dobrze, że krwawienie wróciło. Znaczy, że jest ok.
Marta
Leniuchujcie, lenouchujciezazdraszczam pozytywnie
My zaraz wychodzimy na spacer. Tatko zostanie w domu. Z początku było mi go żal i w ogóle a teraz mnie chwilami irytuje. Wiem, że jest chory i cierpi i staram się jak mogę by mu jakoś ulżyć ale łazi to cały dzień i wyje, że on śniadania przełknąć nie może, że obiadu też nie i ukochaną kawa boli. No boli, wiem jak boli. Narzekanie mu nie pomoże a choruje dopiero 3dni. Co ja miałam powiedzieć jak chorowałam na płuca 1,5miesiaca? Ech... Dobra, wyzalilam się.
Acha, laski... Brawa i oklaski proszę
Booooo......
Dziś w nocy była JEDNA pobudka!!! JEEEEDNNNAAAA!!! -
mojego plecy bolały
i opierdzieliłam go równo za marudzenie: że sam ten wózek wnosił/znosił do usg, że jęczy i nic nie robi, ze ma się posmarować i tabletke łyknac(i niech się cieszy, ze może cos wziąć w przeciwieństwie do mnie), ze łyka dwie a nie jedna, że zaczyna dzień od łykania tabletek w ilości dwie (a paracetamol to jedyne co mogę-zezrę i ja zostane z niczym)
itd itp
dzis nie jeczy -
Kochane, u nas dzidka bardzodobra nocka !!!
Po wczorajszej tragicznej jak ja położyłam a Zosia znów zaczęła kaszleć to jz miałam wizje powtórki ale nie !! Bardzo ładnie spała dziś
D wczoraj miał kawalerski niespodziankę hehe
Właśnie siedzimy na basenie a potem uwagaaaaa jedziemy na komunie i bierzmowanie Deheheh
Ajrin,
Bardzo dobrze ze krwawienie wróciło !!
Czyli złu scenariusz odrzucony !!
Kamcia
Super ta zjeżdżalnia !!! Na pewno będzie Piotruś zadowolony !!
Natka
Eh faceci...ledwo chorzy a narzekają jakby umierali..
Wielkie gratulacje pięknej nocki !!!! Oby tak dalej !!!
To Ty dziś pewnie taka naładowana ze nie wiesz co z energia zdobić heheNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja po pierwszych przespanych nocach bylam bardziej skolowana niz jak spalam 3 godziny haha.
Natka oby tylko tak zostało.
Ny dziś caly dzień na zewnatrz a Kostek przespal caly dzień tylko co 2/3 godziny jedzonko a tak to spal.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa2135a62f22.jpgkamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
Piotruś do znudzenia
Ale moje dziecko bije juz samo siebie. Na swojej drodze z jednego placu do domu(z placu zabaw nagle wybiega i biegnie, biegnie, biegnie) nagle przed każdą studnia, studzienka raczkowal i macal ją z bliskaulubione koła i kółka Pioterka
Maniak to mało powiedziane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 13:37
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Witamy i my, mega intensywny dzień byliśmy u teściów potem na wycieczce w pobliskim zamku były piękne magnolie lody i ciasto wzięliśmy teściowa potem do mojej babci plac zabaw i kościół i Szymek padł s Pola walczy
Ajrin zamówiłam sexy mama i ruszam jak tylko przyjdzie bo waga stoi a dwa woda i się bardzo zatrzymuje dziś miałam podwójne palcem i podwójne kostki pokrzywa średnio pomaga muszę szukać sposobu
Kamcia my trzy zjeżdżalnie Ale mniejsza Ale Szymek średnio lubi
Natka współczuję choroby D
Żabka a ty gdzie ?
-
Ajrin
Ale Kostek słodko śpi
Kamcia
Piotruś fan studzienek
Dzisiaj u nas lepiej z zaśnięciem Antosia, coś tam marudził ale nawet szybko usnął. Wcześniej był z mężem na placu zabaw, były dzieci w podobnym wieku więc miał się z kim bawić. W tym czasie ja na spokojnie posegregowałam ubranka Antosia które są jeszcze za duże, w domu zostawiłam te do rozmiaru 98 a resztę spakowałam do wyniesienia do piwnicy.