WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oh Kamcia Kamcia !
Daj No mi Twojego Pitera na kilka dni i nocy niech nauczy Zoske porządku !!
Na prawdę zazdroszczę nocek..AJrin, kamciaelcia lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No Kamcia nawet nie wiesz jak Ci dobrze. U nas tragedii nie ma bo nie moge winic Igusia ze cos sie śni albo katar męczy. I tak jak na tyle zebow ktore wychodza jest super on przecierz nic a nic przeciwbolowego nie dostaje i w dzień ni marudzi.
A Kostek malutki wiec wiadomo budzi sie na jedzenie co 2/3 godziny ale jest coraz lepiej bo szybciej sie najada i zasypia.
Dariah a Zosia nie smoczkowa od urodzenia?
U nas nie wiem kiedy uda sie odsmoczkowac Igusia jeny mamy taki nawrót smoczka do auta bez nie da rady do wozka bez tez nie rano dzis histeria bo brat ma smoczka a on nie o zgrozo. -
nick nieaktualnyWitamy się.
Nocka uwaga uwaga udana.
Robert wstawal na picie dwa razy ale to już nad ranem.
Wyspalam się choć jeszcze bym pospala ale się nie dało trzeba było wstawać i też sama się obudziłam przed budzikiem.
Ale na noc dałam viburcol.
Ile kropli dajecie?
Nie obeszło się bez nerwów bo córeczka przed samym wyjściem kazała sobie malować paznokcie!
Nie poważna my gotowi do wyjścia ubieramy kurtki a ta wpadła na genialny pomysł.
No i zaczęła furkac.
Ale już w przedszkolu jest za drzwiami odetchnelam z ulga.
Byliśmy z Robertem na zakupach małych i w bankomacie bo dziś kurier przywiezie mi paczuszke a w niej ręcznie robiony bukiet kwiatów na urodziny dla mojej babci.
Później się pochwalę.
Kupiliśmy robercika drozdzowke zjadł pół a przed wyjściem do przedszkola zjadł słoiczek musli cały.
Poszła też kupa co stwierdzam na 100% zęby bo bardzo brzydka do tego ręce mi włożył w tą kupę hahahah masakra ale opanowałam sytuację
Właśnie przypominamy sobie różne triki np kosi kosi, takiiii duży jestem etc i pamięta!
Dziś zamierzam czyt od dziś co dziennie dawać mu troszkę naszego obiadu i łyżkę/widelec żeby sam jadł a na wakacje zamierzam testować nocnik bo na razie nie podoba mu się siedzenie na nim i nawet bawić się nim nie chce.
Dariah współczuje takich porankow.
Te histerie najbardziej są irytujące bo człowiekowi ciśnienie rośnie.
Kamcia nie wierzę jaki on grzeczny.
Co mu dajesz? Hihi
Żartuje.
Ale miło że Emilka i Piotruś są z natury grzeczni.
Życzę takiego Patryczka
A jak przygotowania do przyjścia Patryka?
Gotowa?
Skali ty chyba śmietane masz?
Super ważne że przybiera i zdrowa.
A jak Szymek zachowuje się do siostry?
Jest ok czy zazdrosny? Pomaga?
Opowiadaj
Ajrin ty też opowiadaj.
Ciekawa jestem ich reakcji i codziennego zachowania.
Marta jak u was?
Natka dobrze ze to nie wirusowka.
Mam nadzieję że oko ma się lepiej po kilku dawkach leku.
-
Zabko
Ja od zawsze viburcol w czopkach
U nas nocnik to zabawka więc ewidentnie nie ma na niego gotowosci. Latem spróbuje bo pora najlepsza. Ale raz rozmawialam z dyr przedszkola/klubiku i przyszle lato też dobre do nauki(zakladajac pójście do przedszkola za rok
My już w sumie gotowi. Wiadomo, kolyska do ubrania, torba do dopakowania np w wodę do picia, szara spacerowka dla Piotrusia nie wyprana(brak natchnienia) ale jak poprzednio-zrobione po 32tc -
U mnie noc fatalną tzn Szymek jak zawsze spał do 7 zjadł i do 8 dospal a panna od 2 do 5 nie spała to cyc to nie lulam i w wózku i nic w końcu chyba że zmęczenia padła i pospals do 8 a ja mam oczy na zapałki bo o 23 poszłam spać a jeszcze jest pochmurno
Daria Pola zwolniła ostanie tydzień 160 a miała np 700 ma 10 dni i moje cycki już pełne nie są a ona tylko chce jeść z początku a jak trzeba wysiłku to już nie
Szymek jest coraz bardziej ciekawy siostry wczoraj
-
No u nas ciekawie Igi dobrze toleruje brata ale trzeba uwazac bo on szalony i nieokielznany. Wczoraj wieczorem karmilam kostka to braciszkowi chcial dać zabawke ale z jego delikatnoscia to wiecie by tak przywalil w głowę że szkoda gadać. No i się smielismy z M bo pytamy sie Igusia czy braciszek może położyć sie w jego łóżeczku na co Igi nie i sam wszedl do lozka polozyl sie ze to jego. No i później dalej bawimy sie M sie pyta czy braciszek moze sie położyć na co Igi biegiem do łóżka skwaszona mina i nie on jego łóżko
Za to Igi chce sie pakowac wszędzie gdzie Kostek jest.
Wczoraj jak karmilam odpielam stanik Igi podbiegl do cycka myslalam ze bedzie ssal a on dal buziaka calkiem zapomnial co to cycek i jedzenie z niego haha. -
nick nieaktualnyFajnie fajnie dziewczyny dają radę wasze chłopaki
Oni zawsze będą rządzic bo to starsi bracia hihi
Mój Robert zasnął o 11:45.
Dałam viburcol.
Zdążyłam zrobić kotlety mielone już się pieka w piekarniku i obralam ziemniaki.
Chwila ciszy dla mnie.
Miałam wypić druga kawę ale jednak nie może po obiedzie.
Dziś mam ochotę na bitą śmietanę i owoce leśne.
Tak za mną chodzi ten ciążowy deser od razu kamcia mi się przypomina hahahah
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Zabko
Też za mną chodzi bita śmietananawet mam-tylko ubić
ale dylematy ciężarnej z cukrzycą są
czesto staję przed wyborem i co inne wygrywa
teraz jabłuszko
Piotruś w łóżeczku się układa. Lubi(po mamusi)owijac się kołdrąmm nie chce. W ogóle jak widzi że podchodzę z butla to odwraca głowę i trzyma smoczek bym go nie wyjela
nie, to nie
to nasz schemat od jakiegoś tygodnia
Najbardziej mi żal wylewać to mm -
nick nieaktualnyNo wiem o czym mowa i z tą bitą śmietana pewnie też bym wybrała coś innego "lepszego"
I z tym mm pamiętam jak mąż pytał a już można tego ogrzać tyle kasy leci do zlewu?!
No trudno co zrobisz.
Ty chcesz dobrze.
Pociesze cie w rosku jest promocja na wasze mm drugie 50%.
-
zabko
u nas była ta promocja
zobaczyłam ją, sprawdziłam-do 18.kwietnia czy jakos tak, przychodze a znikła...
odgrzać moze bym odgrzała, ale kolejne mm jest do spania, troszke późno...
szpital niby mm przygotowywał na cały dzień i wkładali nam do lodówki...ale jakos aż tak nie mama odwagi, tzn jeszcze zarobie na mleczko Piotrusia
chyba spi
bo cicho (nie stuka nogami w łózeczko)
niby w nocy pięknie śpi, jakieś 11-12h a wstaje ziewającyuwielbiam go normalnie
-
nick nieaktualny
-
obiadow nie gotujemy
ja nie moge ich jeść o normalnej porze (bo sie najadam i wieczorem problem, a rano ketony z powodu wieczornego niejedzenia)
mąz narzeka jak za często gotujemy, jemy, wymyślmy (bardziej na zasadzie u nas : mamy na to ochote i to robimy-ale na godzine wieczorną)
i kto to zje???Piotrek???haha juz to widze
dla niego planuję placuszki z piatusia, ale jak znajdę siły ochotę i czas (bo wczoraj ten z korepetycji przyszedł o 14:10 zamiast 15 i zastal mnie dosłownie w gaciach-dobrze że te gacie w ogóle miałam na sobie...)
dziś zatem szybciej sie szykuje na jego przybyciezawsze było odwrotnie
-
nick nieaktualnyKamcia
Promieniejesz kochana.
Jaki zgrabny brzuszek i ty.
Kurcze jakie wy w ciąży macie figurki:-)
Buziaki dla patryczka.
Mój Robert też już wstał zdążyłam zjeść obiad.
Nic dam mu jeść i idzie po werke a potem plac zabaw zaliczamy.
kamciaelcia lubi tę wiadomość