WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Śliczny brzuszek i pięknie Patryk rośnie
U nas dzisiaj noc idealna, zero pobudek i Antoś obudził się o 8:10 więc dał rodzicom pospaćPogoda trochę gorsza bo pochmurno i chłodniej ale spacerek i zakupy zaliczone. Teraz mam przerwę bo Antoś śpi, obiad podszykowany więc poczytam książkę
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta czytam posta i nie dowierzam!
Zapomniałaś kupić deserek.
Bo nic nie piszesz
Kochana odpoczywaj.
Moje dziecko ma gdzieś mój obiad, trzymanie łyżki czy widelca tyle że siedzi w krzeselku i bajkę ogląda.
A ja myślałam że tak pięknie pójdzie i się pochwalę -
Kamcia super wyglądasz
patryczek duży chłopak a jeszcze miesiąc także będzie chyba klocus
Marta,korzystaj z tych cudownych Nicei bo już niedługo znowu będą pobodki
Szymek właśnie padł jesteśmy u mojej babci to z nim pospi a ja karmię Pole i może smocze na miasto Ale pogoda okropna ma deszcz pochmurno ciemno tylko spać
-
Kamcia losie jak ty pieknie wygladasz i jak szczuplo a twarz jak posmuklala. Ty naprawde w ciąży jestes dla mnie ewenement
Ja nadal mam spory brzuch wnerwia mnie bo po cesarce to czlowiek nie ma w czym dobrze chodzic normalne spodnie sie wciskaja w blizne wiec zostaja ciążowe a tu czlowiek wyglada masakra no nic może jak spadnie brzuch to w coś innego sie wcisne ale jeszcze 7 kilo do zgubienia mi zostało.
Marta mówiłam, że trzeba przeczekac u nas niestety co jakis czas nawrót płaczu w nocy ale ogólnie Igi dobrze śpi nie narzekam do tego co kiedya było to luksus. Zreszta ja do Igusia nie wstaje M go ogarnia ja Kostka.
Skali to u nas w lupinie Igi bujal Kostka ale jak to on buju buj a za chwile z calej sily jak najszybciej na boki a Kostek biedny az mu glowa leciała. Igi mam dużo siły i nie kontroluje tego.kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
A ja dziś z Kostkiem pospalam w południe
Tez pogoda u nas do d w nocy padalo rano pochmurnie teraz coś słońce sie przebija.
Ide skladac pranie mam zaleglosci z prawie 3 tygodni bo M pral ale już skladanie to nie jego bajka -
nick nieaktualny
-
zabko
domyślam sie ż radochaPiotrek bał się puaskownicy, wolał każdy piasek obok niej :d ale ostatnio się odważył na chwile zajrzeć, był kolega/sasiad
kończymy na 6 placuszkachtata przyszedł wiec po jedzeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 16:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Kamcia
Cudnie wyglądasz! Ja musze sie zmobilizować i zrobic jakas fotkę z brzucholem i tez sie Wam pochwale No i Marcysia musze Wam pokazac, bo Wy juz pewnie nie pamiętacie jak chłopak wygladamikusia bym chciała tez pokazac, ale na ostatnim usg nie ustawił sie chłopak i nie mam żadnego fajnego zdjecia
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Skali ale ja 23 kilo przytylam jak zawsze ostatni miesiac poszlo najwiecej bo zaczęłam puchnac. Z tym puchnieciem to Ci powoem ze dziwnie wiec lepiwj sprawdzić.
Zobaczymy jak reszta ale z Igim pilnowalam diety teraz totalnie jem co popadnie i sporo slodkiego w sensie kilka ciastek jakas czekolada kilka kostek więc muszę sie zebrać i przestac jeść słodkie a zaczac wiecej warzyw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 19:46
-
Żabka widac ze robertowi sie podoba plac zabaw i piaskownica
No i u nas taki podzial nastąpiłJeden na matce a drugi na ojcu haha.
[url
][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:10
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Kacia przez Ciebie zrobilam placuszki ale taki z mala i bananem Igi ladnie też zjadl 6 sztuk.