WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
Ale chlopakom dobrzetaki podział musi być
tata wiekszy ciężar, mama mniejszy, pozniej tata dwóch na raz
Pysiaczku
Ja pamietam Marcelka
Ale takiego sredniego, kudlatego, z Tobą w jakiejś restauracji
Ale czekam na zdjecia, nie chcialam nalegac
Rozumiem że u was wszystko dobrze??
Skali
W pierwszej ciąży spuchlam, po cc woda w dół schodzila tzn obrzeki splynely w kostki i te kostki zrobily się sine. Ale spłynęło, z czasem i dość szybko się wchlonelo. Coś u Ciebie nietypowo
Znow-na kotepetycjach tym razem od mamy slyszalam ze tak myślała, ze chłopak, bo urody mi nie zabral -
Ajrin
Tak Zosia bezsmoczlowa od początku. Jak miała jakieś 5 miesięcy kupiliśmy jej smoczki, chyba nawet ze 4 różnych firm bo zacela brać kciuk do buziale oczywiście żadnego niezaakceptowala a kciuk przestała brać po jakis paru tygodniach jak jej przebił się pierwszy ząbek (ugryzła się ??). Wiec nie wróciliśmy do smoczka.
Teraz tylko..i jak będę ja odstawiać w nocy to myśle ze smoczek przyjdzie na ratunek...
Ale słodkie zjdiecia !!!! Hehe podział musi być !!
Czy dobrze widzę czy to fak na zdjęciu ze twój M jest rudy ? PrzeprasAm ze tak pytam po prostu uwielbiam rudych chłopaczków hehei zastanawiam się jaka jest szansa ze Kostek będzie rudy bo Igus pewnie już nie
heheh
Kamcia
Jejku jak cudownie wyglądasz !! Siper !!!
Jaki piękny brzuszekahhh aż się marzy raki
Pysiaczek
Ja nie pamietam Twojego skarbcai chętnie Marcelka zobaczę
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Żabka
Nie zapomniałam o deserze, ciacho oczywiście było. A jutro będzie tort bo sąsiadka przyniosła z okazji 2 urodzin synka
A Robercik super się bawi na placu zabaw.
Ajrin
Śliczne Twoje chłopaki, wszyscy trzej super
U nas te noce są różne, są idealne jak dzisiaj ale co jakiś czas ma takie z płaczem. Wiem że kiedyś to przejdzie, narazie cieszę się jak noc jest bez pobudek.
Dariah
U nas Antoś też był bezsmoczkowy jak był na piersi. A jak zaczęliśmy go uczyć zasypiania w łóżeczku a nie przy cycu to smoczek nam pomógł. I cały czas dostaje smoczka do spania, w ciągu dnia w ogóle nie dajemy.
Skali
Korzystam z przespanych nocek póki mogę. Jak urodzi się Natalka to na początku na pewno będą pobudki i wstawanie na karmienie. Mogę jedynie mieć nadzieję że córka zacznie szybko przesypiać noce jak Antoś, wtedy będzie super.
Dzisiaj Antoś grzeczny, z jedzeniem zabawianie ale zjadł. Ale budyń mu nie zasmakował i się krzywił więc ja zjadłam. Szybko też usnął i liczę na spokojną noc. Dobranoc dziewczyny.
-
Marta
No właśnie myśle ze u nad wyzbyła się skończy. Bo rano jak wstała w wisielczym humorze jak zwykle to szukała mnie i cycka oczywiście. Dostała smoczka i super. Ale No jął wróciła ze żłobka to wcale nie szukała skoczka ani nie szuka cycka ani nic. I myśle ze tak będzie ze czasami będzie miala chwile "słabości" wiec będzie szukać cycka lub substytutu czyli smoczka.
Mam nadzieje tylko ze nie wpadniemy z deszczu pod rynnęhehe
-
Dariah smoczka latwoej sie pozbyc niz piersi czy kciuka
Condo M on ciemny blondyn latem to nawet jasny blond wychodzi ale brode ma 3 kolorowa i czasem wyglada na ruda haha.
Igi blondyn na maksa Kostek poki co ciemne włosy ale już zaczynają jasniec.
Myślę że tez blond choc karnacje nie wiem po kim ma bo i ja i M blondyni jasna karnacja a Kostek taki sie smiejemy że latynos
[
/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:09
Pysiaczek89, kamciaelcia, żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
O matko nawet nie chce mi się pisać co za masakra o 21 wróciliśmy do domu ze spaceru powrót był autem myślałam że pójdzie gładko a tu Szymek jeczy płacze oczy trze ślę nie zasnie chyba żeby plus zazdrość plus tęsknota za Tata Pola chyba ma skok cycek nie spać nie odciagnelam 60 dałam w butli nic nie pomogło dałam termifor cyca i się uspokoila ale to nie kołki bo bo nie trwa długo gdzieś od dwóch dni i raczej nie cały czas myślę że to skok masakra padam Ale oczy się nie kleja niby mama mi pomagała Ale koniec końców Szymek dostał viburcol i sam usnal
Kamcia nie wiem czemu mi tak puchna obrączki do tej pory nie wloze jutro poproszę o skierowanie to zobaczę staram się dużo pić Ale chyba za mało widzę reż po skórze te wodę
Jutro szczepienie ma Pola także prosimy o kciuki mocne zobaczymy co Pani doktor powie
Marta z szymkiem Noe było tak żeby 3 godziny w nocy nie spał on ze spaniem to złoty chłopak także trzymam kciuki za Natalke żeby też tak było
-
U nas nocka średnia ale bez tragedii
w nocy raz dałam smoczek zamiast xycka ro wzięła do buzi a potem wyjrzał j się bawiła i znów dk buzi itd itd...ale rano znów chciała smoczka jo humor tragedia i dostała i było super..nowy rytuał?? Oczywiście przy wychodzeniu do żłobka noe była zadowolona ze musi go zostawić w domu hehe
Ajrin
Aaa to tak na zdjęciu M wyglądał na rudegohihi Igi faktyczne blondasek totalny!
U nas Zosia miała czarne włosy jak się urodziła a teraz blond - ale nie aż taki jasny jak Igus
Jo tak to prawda smoczek można wyrzucić a cycka j kciuka nie...
Skali
Gratulacje dla Poli !! Zdolniacha !!!
Powodzenia na szczepieniu
-
Dla cioci Kamci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 21:06
kamciaelcia, Skali89, Pysiaczek89, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Alez Zosia usmiechnieta Igi jest mega powazny on sie smieje tylko jak Tata sie wyglupia z nim ciężko zrobic mu zdjecie z usmiechem
Skali wow brawo szybko Igi tez pikal jak mial miesiąc skumal ze jak zarzuci glowa to zrobi fik
Troche ten moment mobilnosci mnie orzeraza bo teraz wiem ze moge Kostka na kilka sekund zostawic i znajde go w tym samym mijacu a czesto jak Igi cos wymyslinto niestety Kostek zostaje ja biegiem ratowac ancymona. Ale za chwile to sie skonczy wiec chyba zacznie sie przewijanie na ziemi haha -
A ja stety czy nie piję kawę wczoraj i dziś chciałam nie pić ślę niestety mojej dzieci chcą mnie wykończyć Pola zastała łóżko walnela już trzy kupy dziś
Szymek pojechał z dziadkiem nad jezioro popołudniu chce mu powycisgac zabawki na ogród chociaż w garażu jest taki burdel że hoho mój tatuś mówi że jak się wyprowadzenie to mam zabierać wszystko co moje bo jak coś zostawię to on wyrzuca bo tylko zagracam wszystko a ja mu ze u nich będzie mój magazyn hahaha
-
A ja nie mam mocy do mojego męża
Patrzeć na niego nie mogę
Splakalam się na maxa
Powiedzialam mu co myślę
Jest tępy i nieodpowiedzialny
Piotrek ma siny nos-przez tatusia a dokladnie jego durnowate zabawy, gdzie codziennie mowilam"nie rób tak!!!!!"
Raczej nos nie zlamany
No ale piękna historia -
Kamcia a co za zabawy M wymulyslil?
Zdrapanych noskow i guzów ni unikniemy a radosc z zabawy czasem też ważna.
Mój M tez czasem jak wymysli zabawe to aż włosy sie jeża ale już odpuszczam Igi pozostawiony sam sobie jest najwiekszym zagrozeniem.
Dzis sam wlazl do lozeczka brata i to w kilka sekund i weź tu zostaw go na chwile. -
To u nas tez byl taki zbity nos bez krwi i do tego obdrapany przy upadku na zjezdzalni.
A do lozeczka wszedł normalnego ze szczebelkami.
Do kolyski chyba nie dam rady ale z nim to nie wiadomo bo może cos podstawić i już wejdzie -
Kamcia jak bys widziala co mój M z Igim robi to dopiero byś go udusila
Dwie ulubione zabawy rzucanie na łóżko i robienie fikolka w tył podnosi go za biodra i do góry nogami na łóżko. Igi ma wtedy glupawke na całego.