WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie rota przemawia nie tyle ze chroni ale ze jest spora szansa na lagodniejsze przejscie. Ale tak jak mowie ja lapie.kazda jelitowke mam pecha do tego dziadostwa i ciezko znosze.
-
U nas pierwsza histeria ale taka na calego o lezaczek. Igi drze sie na calego a Kostek spi w najlepsze
[url
g][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:09
Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
U nas nocka słaba tzn Igi druga przespal bez pobudki ale Kostek juz 5 pobudek i chwile niespania do tego kilka kup w nocy.
Więc ja dziś w dzień ide spać z Kostkiem. -
O nocce nie będę pisać bo jak zwykle średnia bez tragedii
Ale za to załamałem się dziś w żłobku bo Pani powiedziała mi ze od 2-3 tyg Zosia nie chce w niczym uczestniczyć, tylko siedzi E swoim misiem, nie bawi się z dziećmi, tylko misiu i misiu...
Idealnie od kiedy ja odstawiłam w ciągu dnja od cycka...;(09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja już w domu
Moja OSTATNIA wizyta u diabetologa zaliczona. Trwała 3minuty
Recepta na paski jest
Skierowanie na krzywą jest - pani doktor wypisała trzypunktowa na moją prośbę oraz na insulinowa
Raczka podana na do widzenia
Klubik dziecięcy
16 miejsc
Zapisałam się jako 26.
Nie jestem przekonana, ale moj syn wymaga socjalizacji, mam nadzieję że pani dyr mnie zapamiętała i mały plusik bedzie
Bo tak to marnie-jedyne punkty za pracę i podatki czyli w sumie 100...wyniki w maju
Dziś korepetycji nie mam, zobaczymy jak z odrabianiem -
Kamcia to super a od kiedy planujesz posłać?
Kciuki aby sie udało -
nick nieaktualnyKamciu pamiętaj aby krzywa insulinowa byla też trzy punktowa (na czczo, po 1h i po 2h).
Cieszę się że Ci dała skierowanie bo naprawdę rzadko daja.
Rozumiem że po porodzie będziesz robić?
Klubikiem się nie martw.
Dostanie się to dostanie będzie super jak się dostanie.
oczywiscie już kciuki zaciskam.
Uwierz mi ale to dla ciebie nawet w dzień będzie wygoda.
Ja bardzo odpoczywam jak córka w przedszkolu a Robert np śpi mam czas na robienie nic czy obiad
Tobie to wyjdzie na dobre a o Piotrusiu już nie wspomnę.
Jeszcze będziesz miała dosyć np przy chorobach wtedy jest masakra:-(
A może złożyły kobiety nie pracujące?
Super ze wizyta ostatnia.
Nie będzie trzeba jeździć i słuchać hihi
Ja zrobiłam wczoraj te pierogi.
Zaczęłam o 21:40 skończyłam 23:05.
A redsik wchodził jak woda jej jak on mi smakował
Sąsiadka jedna już poczestowana na sam widok mówi że jej slinka cieknie hahaha
A u nas wody brak!
Dobrze że nie mogłam spać od 6:00 i umylam włosy bo chciclam to zrobić jak wrócę z przedszkola.
Teraz lezymy na łóżku może Robert usnie.
Muszę męża zarejestrować do lekarza bo wyszedł mu jakiś guz tam gdzie koło go uderzyło w pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 10:34
-
nick nieaktualnyDariah jej jak ona to przeżywa
Smutno mi z tego powodu.
Może to jakiś bunt jednak bo i histerie ostatnio były?
A taka radosna na zdjęciach.
Buziaki dla twojej królewny czyt Calineczki
Ajrin ale świetne chłopaki masz.
Wiesz jak pisałaś o tej histeri to od razu mi się moja werka przypomniała jak zaczęła się drzec przy Robercie jak spał na łóżku.
Tej jazdy do końca życia nie zapomnę.
Nie lubię takich akcji bo ja to nerwowa jestem zaraz bym darla się
Skali naprawdę masz śmietanę.
Natka jak oko?
Żyjesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 10:33
-
nick nieaktualny
-
Dariah kurcze a coś jeszcze panie mówiły ze to powiazane? Wiesz dziecko musi sie przestawic chwile to zajmie.
Kazda zmiana to stres dla dziecka.
Zabka no ja musze M pilnowac bo on czesto podnosi głos na Igusia a ja uważam, że w takich sytuacjach tylko spokój cierpliwość i miłość uspokoi sytuacje.
Wczoraj Igi zrobil histerie o smoczek M poslal do kąta bo Igi zabral Kostkowi smoczka. No i Igi szedł do M aby przeprosic przytulic sie a M ostro go do kata odsyla musialam interweniowac aby dał dziecku sie uspokoic jak chce niech sie przytuli. No i w kilka sekund koniec histeri Igi chcial przeprosic i sie przytulić. -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko
Dokładnie
I pewnie dyr miala takie na myśli
Wystarczy ślubu nie mieć i da się kombinowac
To właśnie tak jest.
Gadałem z sąsiadka ona pracuje w przedszkolu kiedyś nam opowiadała o takiej rodzinie młodych ludzi cztery razy wniosek wypisywala internetowo i za każdym razem co innego pisała nawet meldunek babcia załatwia dziecku co by pkt były.
Na koniec stwierdziła że jednak jest samotna matka bo" dziecko z miejsca się dostanie" a że ślubu nie ma z facetem a że mieszka z facetem a że razem utrzymują gospodarstwo to nie ważne.
A przecież pisze ze grozi odpowiedzialność karna ciekawe czemu nikt się za to nie weźmie?!
A szkoda gadać tylko nerwy człowiek sobie szarpie.
Siedzi kuźwa w domu i udaje pracująca i samotna biedna matkę a za plecami się śmieje