WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
Iguś podobny do taty, mąż nie wykręci się że ma syna
Dariah
Ale Zosieńka pięknie się uśmiecha.
Skali
Gratulacje dla Poli, uczy się mała zdolniacha.
U nas spokojna noc, cała przespana, tylko Antoś obudził się o 7 już wyspany, na szczęście mąż do niego wstał i go nakarmił więc ja pospałam do 8:30. Później śniadanko, spacer i do biedronki po pieluchy dla Antosia bo w promocji. Teraz śpi a ja zajadam się tortem urodzinowym synka sąsiadki, który skończył dzisiaj 2 latkaA po południu idziemy z naszymi chłopakami na boisko i plac zabaw. Miłego dnia
-
nick nieaktualnyKamciu no stało się.
Nie unikniemy wypadków.
Mąż chciał dobrze.
No szkoda ze cie nie posłuchał bo miałaś jednak rację.
Ale po co ten płacz......?
Tule cie kochana.
U nas też mąż wyglupia się z dziećmi.
Robert stoi na rękach i to co chwila bo on sam chce więc na czworaka stanie głowę chowa i prowokuje męża.
Wczoraj mi Robert z placu zabaw uciekł na ulicę.
Dobrze ze to taka ślepa uliczka i rzadko auta jeżdżą.
Ale jednak trzeba mieć się na baczności -
nick nieaktualnyC.d.
Dziś miałam dziwny sen.
Śnił mi się mąż, potem były chłopak którego nie dzierze ( nie wiem po co mi się ta menda śni) i nagle pojawiła się u gina robi mi usg przez brzuch i mówi jest pani w ciąży i włączył głos i pokazuje jak serduszko puka.
Obudziłam się.
Hahahha
Oczekuję @
Marta jak za mną chodzi tort hmmm mniemam
Ale będę na zakupach kupię sobie owoce leśne i zrobię z bitą śmietana.
kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
Kurwica mnie trafi sory dziewczyny pani doktor na szkoleniu czekałam godzinę i nie wróciła idziemy w piątek dziś ja zdążyła Ale w ubraniu we wszystkim i 5700 co jest niemożliwe więc w piątek każe ja jeszcze raz zwazyc tak jak się powinno i mierzyla ja Ale nie po ciele tylko na miarce i 57 czyli aż 1 cm wszystko na odpietdol zrobiła pigula...
Kamcia szczeoilam tydzień temu Szymka na pneumo bo u nas jest jakiś program od prezydenta i dwulatki za darmo mają i w tym wieku jest ino jedna dawka a nasze młodsze mają już obowiązkowo
-
skali
chodzi mi o to, że skoro szczepiłas Szymona, tpo jaka???bo żemłodsze maja refundowane, wiem, jakie, tez wiem, ja mam dylemat czy brac refundowana...
niefortunna sytuacja
w sumie nie powinnas aż tyle czekać, ale w dupie maja pacjentów, wazne ze pani doktor swoje robi, niech reszta się meczy...szkoda
doczytałambudyń to ja mam
czyli pewnie tez dali te na 10 szczepów
my szczepimy się od 6 tc czyli duzo tych dawekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 13:59
-
Kamcia ja szczepie 15 maja 6 w1 pneumokoki i rotawirus.
-
Kamcia nie udalo sie zaszczepic Igusia na pneumokoki. Ale teraz planuje ta refundowana a miałam recepte z Igim na ta wlasnie lepszą ale nigdy sie nie udało i teraz sama nie wiem czy pneumo u Igusia kiedy i jaka.
-
Kamcia no ja Igusia jeszcze niczym procz 3x 6w1 ni szczepilam my wszystko zalegle. No i mmr najpierw i ospa dopiero potem pnuemo jak coś. Póki co znowu katar wiec moze latwm sie uda haha
-
No my rota jeszcze szczepilismy i Kostka też zaszczepie bo jednak ja i rota to deamat w ciazy mialam az 3 razy.
-
Ja szczepilam Zosię 6w1 i pneimo Prevenar 13 czy jakos tak.
Powinna mieć w 12 miesiącu przypominająca i ne miała a potem katar itd i narazie nie wiem czy będę robić te przypominająca.
Wigilie to chyba żałuje ze szczepialm na te pneumo.
Oprócz tego nic nie szczepialm ani Rota ani meningo ani ospy ani mmr
Mmr będę szczepić pewnie latem.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No wlansie sama się waham z tym pneumo jakie mieć odczucia...
A czemu mówisz Kamcia że nie żałujesz?
W sensie nie chodzi mi o to ze masz żałowaćtylko masz jakies info o tych pneumo ?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️