WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety taki mamy pro rodzinny system
-
nick nieaktualny
-
miałam już jakiś czas temu pisać-otworzyłam ostatnia paczkę żurków rozmiar 5 (nie lupilu kupionych ostatnio). Wniosek jeden-lupilu nie tylko nazwe zmieniło,ale i pieluchy! zurki super-i rozmiar, i rzepy, nie spadaja, nie podwijaja się pod brzuchem...lupilu jakby mniejsze, rzepy słabe...raczej po lupilu juz nie siegne
raczej zwykłe dady obstawiamy -
nick nieaktualnyJa po ostatnim szalowym zakupie liplu zostawiłam 3 p zurkow na kiedyś tam bo liplu też mi jakoś nie podpasowaly.
Właśnie jakieś małe te rzepy słabe choć u nas się trzymają.
Zostało mi 5 p (2 liplu i 3 zurki) i myślę co dalej.
Chciałabym aby Robert robił do nocnika i już bum nie kupowala ale raczej chyba marzenia.
Więc na razie nie kupuje.
Mąż zarejestrowany na wtorek.
Mógłby pójść w poniedziałek ale godziny nie te a ja mam wizytę u swojego chirurga z żylakami więc jest mi potrzebny.
Wytrzyma do wtorku -
h&m w kulki leci
pierwszy raz mam z nimi problem!!!!!!ale kurwica juz mnie bierze
kupiłam Piotrusiowi kilka par krótkich spodenek(tydzień temu?), na dwie przesyłki, bo kombinowałam taniej
najpierw mail, ze jest opóźnienie
teraz niby mam potwierdzenie nadania, niby status ze w transporcie, ale od 14.kwietnia jedzie???????????
i niby dpd, ta firma suoper u nas funkcjonuje
ani paczki, ani info, za pobraniem-tyle chociaz mojego szczęścia -
Kamcia
Super że ostatnia wizyta już zaliczona i spokój z diabetologiem.
Trzymam kciuki za Piotrusia żeby się dostał do klubiku.
U nas noc spokojna i przespana. Pobudka o 7:30, po śniadaniu mąż zabrał Antosia do pracy. Teraz jest w pracy, ja odpoczęłam przy serialu jak Antoś spał ale dzisiaj krótko bo 1h 20min a zazwyczaj jest 2h albo dłużej. Zaraz jemy obiad, przyjdzie moja ciocia i pójdziemy na plac zabaw
-
Kamcia niezle H&M przegina.
My byliśmy na placu zabaw rowerkiem z Igim losie on jedzie wszedzie ale ni tam gdzie czlowiek chce masakra z nim nie wyobrazam sobie zostac z nim i wyksc na plac zabaw teraz póki nie mogę dźwigać. -
Kamcia
Siper ze udana wizyta !!i ze ro ostatnia
Hmm dziwne z tym h&m...ja nigdy nie miałam problemujeszcze...
Ajrin
Wiesz co nie mówiły nic panie ale....ja teraz wpadłam ma oby trop
Bo po 15 wszystkie dzieci co zostają ida do jednej sali i tam są do końca. I jak po nią przychodzi D lib ja to właśnie do tej mieszanej sali/grupy. I tam zawsze widzimy ze się bawi z dziećmi a misiu leży gdzieś w kacie lub sama nie wie nawet gdzie on jest. I w tej porannej grupie tez tak bulo ze misiu leżał gdzieś i się nim nie a bardzo interesowała...
Do swiat...a po świętach się zmieniło
I mam dwie opcje
1/ odstawiam od cycka - ale w takim razie dlaczego w tej popołudniowej grupie jest Ok i się bawi i misi leży?
2/ po świętach wszystkie dzieci wróciły i frekwencja jest prawie 100% wiec dużo dzieci i dużo hałasu...czego Zosia nienawidzi!!! A po południu jest dużo mniej dzieci i są tez większe dzieci wiec nie krzyczą itd itd
Taki mam trop teraz...ze to od tego...
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnySkasowalo mi się wrrrrr
Będę pisać na raty sorki
Kamcia no nie fajnie.
Nie dawno trafiłam na opinie hm masakra aż w głowie mi się nie mieści jak ludzie narzekają na online hm.
Mam nadzieję że jednak wszystko się u ciebie wyjaśni i będziesz zadowolona.
Ajrin kurcze Igi jest wszędzie.
Igi rozrabiaka!
Współczuję bo sama raczej teraz nie możesz wyjść.
Marta dobre i to że chociaż tyle dał odpocząć. -
nick nieaktualnyDariah strzał w 10 pozycja druga.
Chociaż pierwsza też jakiś wpływ ma.
Ja miałem takie cyrki z werka.
Poranna zmiana grupy się schodzą do jednej.
Werka nie chce iść do przedszkola płacze.
Wchodzi do sali staje na środku i się zawiesza gryzie place obserwuje dzieci
Babki żadnej reakcji.
Ja stoję w oknie obserwuje jak werka się czymś zajmie to odchodzilam.
Tłumaczyłem gadałem żeby się zajęła czymś podeszła do koleżanki swojej etc nic nie pomogło.
To samo popołudniu.
Patrzyłam przez okno albo zwieszona, albo sama malowala czasami z kimś się bawiła lub malowala albo właśnie z maskotka swoją sama siedziała w kącie albo już czekała w oknie na mnie.
Dwa razy się zdarzyło że na mój widok się zesikala.
Trzy latka!
Jak zapytałam jej o co chodzi bo ona się bała podejść do pani powiedzieć że chce siku bo pani kawę piła!
Dobrze że to na koniec przedszkola prywatnego to się działo bo od nowego roku dostała się do państwowego.
U mnie to było problemem.
Potem w państwowym miałam przez MC cyrk bo tam też grupy łaczobe rano i popołudniu więc też szopki.
Ale z roku na rok coraz lepiej.
Niestety to się odbijalo te jej nerwy /złość/ żal etc histeriami takimi że zaczynały się zaraz jak zamknęła drzwi od sali!
Więc ja na samą myśl że mam po nią iść dostawałam ku....cy!
Wiesz ona mówić nie umie więc dusi w sobie.
Myślę że to jest dobry trop.
A może jakieś dziecko ja denerwuje/zrobiło jej przykrość i ma uraz do niego/może ktoś jest za głośno i jej przeszkadzają/ a może się ich boi tych starszych bo one jednak mają przewagę.
Mi córeczka dała dziś popalić jak wróciła z przedszkola.
Jej całe osiedle ja słyszało.
Mąż aż okna zamykał.
Ona płakała darla się warczala aż 1,5h.
Nawet oberwala od męża bo go uderzyła w twarz/ teksty wynocha mi z tego pokoju etc.
Diabeł w nią wstąpił.
Łeb mi pęka.
Obiecałam sobie ze pójdę do psychologa z nią jak jeszcze raz zrobi awanturę i to powiedziałam przy mężu bo niestety przez terrorystke i z nim się pozarlam.
Normalnie jak jakaś patologia.
Marzę aż pójdą spać mąż wyjdzie do pracy a ja będę się rozkoszować cisza.
Serio potrzebuje tego bo normalnie coś rozniose.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 21:09
-
Zabka współczuję sytuacji i moze faktyczni kilka wizyt u psychologa aby pokierowal bo widać, ze Werka ma niezly charakterek.
Dariah stawiam na 2 u nas jak bylam w szpitalu i po Igi robil tragedię z wejsciem do żłobka M po tygodniu zaczął go później dawac az jego grupa byla i wtedy znacznie lepiej. -
Ale właśnie u nas w tej grupie łączonej jest siper ! Zosia się ładnie bawi i misiu leży w kacie.
Ale tam jest mniej dzieci. Bo w jej grupie w ciągu dnia jest cała grupa i hałas. I u niej w grupie teraz jest przyklejona do misia..a wcześniej kiedy dużo dzieci chorowało tak nie było. Stad moje podejrzenie ze to mlze od tego...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Ale właśnie u nas w tej grupie łączonej jest siper ! Zosia się ładnie bawi i misiu leży w kacie.
Ale tam jest mniej dzieci. Bo w jej grupie w ciągu dnia jest cała grupa i hałas. I u niej w grupie teraz jest przyklejona do misia..a wcześniej kiedy dużo dzieci chorowało tak nie było. Stad moje podejrzenie ze to mlze od tego... -
nick nieaktualnyDariah coś musiało się wydarzyć.
Może porozmawiaj z wychowawczynia? Czy coś zauważyła?
Pamiętam ten okres jak się modlilam żeby szybko zlecił bo ja chciałam żeby werka już mówiła czyt jakiś kontakt był bo tak to nic się nie dowiesz.
Dzieci śpią mąż wyszedł napisał mi smsa że zostawiłam wózek w klatce na dole mam nadzieję że nie ukradna przez noc.
Jaka cisza!!!!!!!
Tyle mojej przyjemności.
Dobrej nocki cioteczki. -
Hej my cały dzień w Krakowie spędziliśmy byłam z moimi rodzicami bo m dalej w delegacji
Najpierw Ikea kupiłam nerek do kuchni i parę rzeczy po całe wyposarzenie trzeba będzie jechać na cały dzień i bez dzieci żeby moc myśleć
Ajrin mam okazję kupić phill sport
sprawdza ci się wózek ? Trochę się boję bo to dodatkowe siedzisko nie ma budki i co w lato ? I czy one nie są wąskie ?
Ogln