WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadrobilam.
Napisałam i skasowalo.
Piszę już trzeci raz wrrrr
Ajrin masz duży dom miejsce znajdzie się i dla trzeciego dziecka.
Jak to moja babcia mówi wychowalas dwóch to i dla trzeciego talerz zupy się znajdzie.
Co do pracy m może się przecież rozglądać za lepsza praca i ja zmienić w każdej chwili a jeśli nie znajdzie takiej uwierz mi ale dacie śmiało radę.
Co do wieku kochana nie jesteś stara!
Dziś widziałam babkę w Karpaczu była z trzecim w ciąży i na bank miała 35+.
Wokół coraz więcej widzę że rodzą po 30+
Tak wiem w tym wieku trzeba uważać i przemyśleć ale serio na niektóre sprawy nie mamy wpływu.
Uważam co ma być to będzie.
Robert ma taką samą bluzkę jak Igus.
Słodkich masz tych chłopaków
Dariah zapytaj księdza może konkordatowy da ślub i nie będzie trzeba już cywilnego.
Natka a może Amelka ma trzydniowke?
Jakiś wirus do tego alergia?
Z tą alergia to niedobrze jeszcze testów teraz nie konna zrobić szkoda bo byś wiedziała.
Zdrówka dla naszej kosmitki.
Co do wymuszenia.
W sklepie ja czymś Roberta zawsze zajmę.
Nawet złapie coś np czekoladki Kinder daje żeby trzymał a potem odkładam choć często je biorę
Przeważnie dostawał bułkę w sklepie teraz już tego nie ma bo ich już nie je.
Dziś przed klatka zrobił scenę.
Zobaczył chłopaków jak szaleją na placu zabaw i on chce iść zaczął płakać, szarpać mnie za włosy, wychylac się etc.
Ja głodna, zmęczona a on chce na plac zabaw i tak z nim walczyłem w domu jeszcze szlochal jak bobr z 10min ale miałam to gdzieś.
Także cierpliwości.
Niech sobie krzyczy i jeczy itd ty poczekaj albo złap i wynies za sklep niech się uspokoi i potem wejdź na zakupy.
Trochę to ciężkie ale widziałam filmik facet tak szkolil córkę poczekal aż się uspokoi i dopiero weszli to działa.
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Zabka
Jakie widoki! A jak się ładnie dzieciaczki bawią! Super! Aż wam zazdroszczę takiej niedzieli!
My z Mela leżymy. Po raz setny czytam jej jedną książeczkę. Amelka nawet nie rozrabia. Leży i się tuli.
W górach jeszcze śnieg.
Chłodno tak wogole.
Dzieci się wyszalaly.
A nie chce czytać innej?
Biedna.
Buziaki dla kosmitki -
nick nieaktualny
-
Żabka
Mieliście super pogodę, widać że Robert zadowolony i mu się podobało.
Natka
Zdrówka dla Amelki, oby szybko jej przeszło.
Dariah
Już tylko kilka dni i ślub, ale ten czas leci.
Ajrin
Kostek przesłodki. Iguś też słodziak.
Ja już prawie wszystko ogarnęłam do wyprawki Natalki, przez ostatnie 3 dni było kilka prań, teraz ostatnie rzeczy się suszą, a większość wyprasowane i schowane w szafie. Zostały jeszcze do prania ręczniki, rożek i kocyk.
Antoś dzisiaj wraca do domu, rodzice już są w drodze więc pewnie za godzinę będą, akurat na kolację i kąpiel.kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Zabko
Widoki cudne
Ja to w szklarskiej zakochana, Karpacz znam przejazdem
Az zazdroszcze
A co do karuzeli
Piotrek nie korzystaz karuzeli jako takiej. Tylko z tego panelu z melodyjkami i projektorem. Stawiam na kanapie . Piotrek zasypia praktycznie sam. Zaslaniam dwie rolety. Gasze światła i wlaczam projektor na suficie ktory robi za lampkę. Zazwyczaj zasypia w ciagu 30 minut.
Potem na ten panel mozna zawiesic baldachim i jest lampka nocna
Szkoda rezygnowac z czegoś co pozwala mu samemu zasypiac 2x dziennie
Jestesmy na placu zabaw
Za Piotrusiem chodzi dziewczynka
A on jej się boitzn stanie, brawo brawo zrobi, ta chce pogadac, dotknąć a on nie wie co robi c
-
Żabka
Piękne z zdjecia i widać ze dzieci szczęśliwe !!!
Natka
U nas nie ma scen w sklepie, Zosia nie wymuszać słodyczy bo nie wie co to jests hehe
Zawsze mam przy sobie rogalika lub mus owocowy i to dostaje.
Ale oczywxie gwneralnie robi histerie - i robię jak mówi Żabka - niech sobie krzyczy i histeryzuje - jak jej przyjedziecie to ja biorę i z nia rozmawiam itdWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 18:58
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja też w większości nie ulegam. Czekam aż się wypłacie itd. jednakże u nas problem z wymuszaniem jest. Im bardziej kolorowe tym gorzej. No i cały czas Mela ma świra na pkt farb do włosów. Zawsze o to jest największą wojna.
-
Żabka widać że Robert zadowolony fajne miejsce i widoki.
Co do dziecka czas pokaże ja nawet testu pappa w obu ciążach nie robiłam wyszłam z założenie co ma być to będzie i tak nie usunę będę kochać.
Natka oj współczuję temp oby nic poważnego zdrówka.
Dariah my na ślub konkordatowy musieliśmy mieć akty urodzenia i załatwienie tego właśnie nam zeszło bo mój musieliśmy czekać ale to tak naprawdę bez różnicy czy później podpiszecie.
A nam uciekł kot i jesteśmy z M podlamani bo nigdzie jej nie widać ani słychać a to jest sierota więc tym bardziej się o nią martwi y. Bo wiecie to sierota pierdół ale nasza ukochana.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Kurcze co ja bidna dopadło?
Oby spała spokojnie.
U nas nocka ciężka Igi płaczę matka nie śpi wola non stop kota i śni mi się że go szukam. Kostek też chwilowo nie śpi.
A tak wogole to Igi już 2 dzień bez drzemki w dzień. -
Przepis jest prosty tylko z surowych żółtek :
8 żółtej 8 lyzek cukru i robi się kogel-mogel kogel-mogel do tego dodaje mascarpone. W naczyniu albo brytfancr układa się biszkopty te podlozne przekłada masa posypuję kakao. Biszkopty moczyć w kawie na 2 sekundy niebo w gębieja dałam ksylitol zamiast cukru
Ja znowu brak czasu wczoraj cały dzień jeździliśmy za sprzetami do kuchni bo niby za tydzień mają montować brakuje nam lodówki i zmywarki. Lodówka miała być w zabudowie a teraz już sama nie wiem może podpowiecie jakie wy macie ?
M pojechał w delegację pewnie znowu cały tydzień go nie będzie a ja mam kilka spraw załatwić
Marta super ze wyprawka zrobiona im wcześniej tym lepiej bo później to jest bardzo ciężko
Może dziś uda mi się wrzucić kilka zdjęć jak znajdę chwilę
-
Skali ja mam czarna się by się dużą szklana bez zabudowy. Mi akurat podobają się sprzęty bez zabudowy choć zmywarkę mamy w zabudowie.
-
nick nieaktualnyWitam się
Usnelam jak dziecko tyle że późno bo Robert spać nie chciał.
Nocka ok na dwa picia i był krzyk potem mini histeria bo matka nie mogła znaleźć smoczka i Robert za długo czekał
Chyba drugiego położę z boku
Dzieci jeszcze śpią.
Mąż w pracy.
Po południu zajęcia werki.
W środę mamy po zajęciach werki dentyste Robert i werka oby poszło gładko.
Skali ja wczoraj szukałam w Lidlu tiramisu bądź to drugie ciasto takie ptasie zalane czekolada.
Ale nie ma już w Lidlu.
Poszukam dziś w innym sklepie.
Tak mnie ochota naszla
Natka jak nocka?
Ajrin mam nadzieję że kotecek wróci.
Też bym szukała i wolała
Marta fajnie sprawnie ci to poszło
Teraz odpoczywaj.
Jak tam Antoni po powrocie do domu?
Pysiaczek jak brzuch stawia się? -
Noc kiepska
Większość nocy Amelka spala przewieszoną mi przez ramię.
Kaszle okropnie i to mnie martwi. Na 10:00 mamy wizytę u lekarza.
Mnie też coś gardło pobolewaale może to od tarczycy, bo czuję, że coś tam szaleje.
-
Witam się.
Natka kciuki za wizytę.
Ja nie spałam zbytnio non stop kota wolałam a ona noc a nic.
Nnad ranem też zero M wstał o 6 przeszukałem u sąsiadów cały teren i nic.
Pojechał do pracy ja wolałam z tarasu ale cisza więc się ubralam musiałam wróci po czapkę dla Kostka patrzę przez okno a ta u sąsiadów z amantem! Szybko dzwoniłam do M aby wracał i przez płot skakał.
Udało się złapać kot już z nami w domu i długo nie wyjdzie na taras o nie. Skoro ucieka będzie siedzieć w domu. A M zamawia lokalizator czipowy dla niej bo ja się stresować nie chce. A wiadomo dzieci podrosna nie zamkną drzwi i znowu po kocie.