WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTroszkę Wam zazdroszczę tych babcinych obiadków, ja muszę sama ciągle wymyślać co zjemy i mam dość, bo chcę, żeby było zdrowo, a ochotę mam na niezdrowe oczywiście. Poza tym już nie wiem co mam wymyślić, dziś będzie zupka z mrożonych warzyw hortexa - pierwszy raz robię, nie wiem co mi wyjdzie
i makaron ze szpinakiem.
A na deser arbuz -
Pysiaczek89 wrote:Mi moja gin robiła cytologię i wyszła mi 2, zawsze tak mam wiec ok. I miałam robiona czystość pochwy i wyszło 2B i tez powiedziała ze dobrze... Ona sie zna wiec jej zaufałam. A te ciąże u Twojej bratowej tak z ciekawości skończyły sie pozytywnie? Mam nadzieje ze tak...
Trzymamy kciuki za dobre wieści. -
nick nieaktualnyviolett wrote:Dzięki dziewczyny, choć ja się wciąż zastanawiam czy ten mój brzusio można już brać za ciążowy
Co do apetytu, ja mam to samo. Wciąż jem, ciągle jestem głodna, właśnie wróciłam ze sklepu i zanim zrobię obiad muszę zjeść kanapkę.
I dorwałam pysznego arbuza w Biedronce, jak mi się marzył, mmm
Aaa, kupiłam pierwszą rzecz dla maluszka! Ten kocyk z Biedronki, faktycznie śliczny i taki mięciutki
Wzięłam szary w białe chmurki i niebiesko-żółte hipopotamy
Nie znamy jeszcze płci, więc starałam się uniwersalny, choć pewnie jest troszkę bardziej chłopięcy, ale ja zamierzam kupić wózek w odcieniach szarości, więc będzie pasował w obu przypadkach, mam nadzieję
Za to jak się rozpędziłam chciałam od razu dokupić jakieś ciuszki, ale tu mnie zawiedli, bo były tylko warianty różowe lub niebieskie. No trudno, mam kocyk
U nas będzie córa, ale szukam szarego i pościel szaro, biała zz dodatkiem czerwonego. Bądź granat i białyStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
m.k.83 wrote:Suma sumarum pozytywnie choć nie bez kolein, nie chcę generalizować bo każdy przypadek jest inny, jej lekarz nie robił ani cytologii ani czystości pochwy więc to jednak inna historia. Trzeba być dobrej myśli, napisałam wcześniej bo wiem, że te badania wcale tak czesto nie są robione nawet jak do szpitala czlowiek trafi.
Trzymamy kciuki za dobre wieści.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyMi też się takie kolory podobają właśnie dla obu płci. W ogóle zwariowałam na punkcie szarości, pokoik chciałabym szaro-brązowy. Taki jasny brąz, gdzieś widziałam fajne aranżacje, w których jedna ściana jest właśnie szara w brązowe szerokie pasy, a pozostałe już w szarym kolorze.
Myślę o tym intensywnie i na razie ten pomysł wygrywa, ale pewnie po drodze znajdę dużo innych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lusia8998 wrote:Gotuje dla siebie i dla mamy mojego R bo ona leżąca stwardnienie rozsiane ma.
ostatnio kapusta była i to jakaś mega stara hehe pozniej mama dostala goraczki i kiwala glowa ze ja brzuch boli
Dziewczyny bym zdjęcia wstawiła jak jej dom wygląda ale to wstyd totalny u mnie dziadki 10 lat starsze po operacjach powaznych na serce a w domu jak w palacu czysciutko a tu syf kila i mogila bo lepiej siedziec w oknie i znkac na 3 4 godziny dziennie do sasiadki hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:30
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Upartą masz tą córę
U nas syn sam chce kupować dla Niuni:)
Prosiłam Boga żeby była wredna tzn uparta i umiała sobie kiedyś radę dać.
Teściowa ma taki charakterek
Powiedziałam że będzie kiedyś potrzebny do namiotu jak się będzie bawić z dzidziusiem.
To weź.......hahaha
Macioszczyczka, Strazaczka1990, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Witam nowe koleżanki:)
A ja dzisiaj koncertowo spierdoliłam obiad, w związku z czym wsuwam właśnie pizzę
No i się pochwalę, że doprowadziłam się w końcu do stanu względnego: fryzjer i kosmetyczka zaliczeni:)
A jutro... jadę z rodzinką nad morze!!!!!! Jupiii! Małż się wysilił i zabookował nam apartament z widokiem na morze!!! Oby tylko pogoda dopisała:)
Ania91, Pysiaczek89, m.k.83, żabka04, Strazaczka1990, AniaLewandowska, Sabina, violett, bbeczka91, mmargol, martta, Pauka, mysza0406, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Witam się z Wami i od razu mam prośbę wypełniłybyście ankietę anonimową od koleżanki? Dotyczy wiedzy kobiet w ciąży na temat żywienia dzieci (obojętnie który trymestr) potrzebne jest jej to w celach naukowych do pracy licencjackiej z góry dziękuję w jej imieniu
https://docs.google.com/forms/d/1KnBynQR7b_iSWDRaNAAzJCW-90FmBLR05jsQn5xeeMk/viewform
I jak możecie to przekażcie na inne fora ja jestem tylko tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:48
-
nick nieaktualnym.k.83 wrote:Suma sumarum pozytywnie choć nie bez kolein, nie chcę generalizować bo każdy przypadek jest inny, jej lekarz nie robił ani cytologii ani czystości pochwy więc to jednak inna historia. Trzeba być dobrej myśli, napisałam wcześniej bo wiem, że te badania wcale tak czesto nie są robione nawet jak do szpitala czlowiek trafi.
Trzymamy kciuki za dobre wieści. -
Angela89 wrote:skąd ja to znam moja była lekarka nie zrobiła mi ani razu posiewu i urodziłam córkę 2.5 miesiąca za szybko. Teraz nowy lekarz i od razu zrobił posiew walczmy od początku ciąży właśnie z coli 3 antybiotyk biorę
-
Skali89 wrote:Kurczę dziewczyn, muszę sprawdzić w wynikach badań bo miałam chyba w moczu PH i miałam 7 to źle? nic mi lekarz nie mówił, ani położna
Także nie panikuj, jak Ci lekarz, ani położna nic nie mówili, to znaczy ze jest wszystko dobrzeMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Skali89 wrote:Kurczę dziewczyn, muszę sprawdzić w wynikach badań bo miałam chyba w moczu PH i miałam 7 to źle? nic mi lekarz nie mówił, ani położna
-
Wpadam z wieścią ,zemoja córeczka będzie miała brata.wazy138g.
Angela89, Pysiaczek89, Strazaczka1990, Jotc, claudiuszek, m.k.83, Madziuuuula, Ania91, żabka04, haneczka, bisacz, Anulka01, Malutka92, AniaLewandowska, violett, bbeczka91, mmargol, martta, Pauka, Behemottka, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość