WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle w moczu chyba ph około 7 może być wyższe tylko nie w pochwie.
No i kg to na pewno pomyłka. Moja córka urodziła sie w 30 tc i ważyła 1650 i mówili że jest dorodna
zaproszenie zaakceptowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 16:58
Strazaczka1990, m.k.83 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ale w moczu chyba ph około 7 może być wyższe tylko nie w pochwie.
No i kg to na pewno pomyłka. Moja córka urodziła sie w 30 tc i ważyła 1650 i mówili że jest dorodna
zaproszenie zaakceptowane
Wiem, tylko sobie to juz głupio tłumaczeMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Waga dla 14 tygodnia ciąży:
Średnia 45 g, 5 centyl-39 g, 95 centyl-51 g
Strażaczka, to na pewno było przejęzyczenie, albo źle zrozumiałaś.Niemożliwe, żeby dzidziuś który wg norm powinien mieć 51 g miał ich aż 1000.
Sprawdź sobie, czy wymiary się zgadzają wg siatki i będziesz miała pewność, że to tylko jakaś pomyłka.
https://parenting.pl/portal/14-tydzien-ciazyStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Waga dla 14 tygodnia ciąży:
Średnia 45 g, 5 centyl-39 g, 95 centyl-51 g
Strażaczka, to na pewno było przejęzyczenie, albo źle zrozumiałaś.Niemożliwe, żeby dzidziuś który wg norm powinien mieć 51 g miał ich aż 1000.
Sprawdź sobie, czy wymiary się zgadzają wg siatki i będziesz miała pewność, że to tylko jakaś pomyłka.
https://parenting.pl/portal/14-tydzien-ciazy -
nick nieaktualnyStrazaczka po twojej wiadomości, że waży kilogram to się cofnęłam i jeszcze raz i jeszcze... Myślałam, że jakiejść liczby 0,... zapomniałaś wstawić
wlazłam dla fanu na fb, ale tyle osób o takim samym imieniu i nazwisku, że się poddałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 17:17
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Strazaczka po twojej wiadomości, że waży kilogram to się cofnęłam i jeszcze raz i jeszcze... Myślałam, że jakiejść liczby 0,... zapomniałaś wstawić
wlazłam dla fanu na fb, ale tyle osób o takim samym imieniu i nazwisku, że się poddałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 17:25
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Czy ja przestane dziś jeśc???????????
Jak w Soli byliśmy to co chwile do sklepu musiałam zachodzić....Torebka pełna żarcia ..
Ja zjadłam jabłko... i to był błąd. w drugim trymestrze nie wiem czemu cierpię jak zjem surowe coś(???why???) -
Macioszczyczka wrote:Ja zjadłam jabłko... i to był błąd. w drugim trymestrze nie wiem czemu cierpię jak zjem surowe coś(???why???)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 17:43
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:ja sosów nie moge.caly dzien zwracam po sosie lub spagetti.Jabłka tylko te zielone
Mnie miele i mi tak dziwnie po surowym. Z warzyw tylko ogóreczki kwaszone i małosolne. Po pomidorach, które uwielbiam też coś ostatnio kiepsko. A sosy trawię dobrze, tylko pół dnia bekam czosnkiem na przykład. ;P
Dzisiaj stałam w drzwiach sklepu na słoneczku i... zjarałam sobie lico... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tadaaam:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39c884ec9828.jpgLittle Red Fox, violett, m.k.83, Strazaczka1990, żabka04, żabka04, bbeczka91, Ania91, Malutka92, Pysiaczek89, mmargol, claudiuszek, Madziuuuula, martta, YvonnElizabeth, Sabina, maluutka90, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny