X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze glodna jestem a na nic ochoty nie mam :(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:

To jest najgorsze co może być. Niestety ja mam ostatnio tak cały czas ;(

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    tez bym coś zjadła....ale nie wiem co...Kefir z truskawek ;D

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    czesc! dzisiaj juz 11 stron od rana?! ojacie! :) ale nadrobilam :)

kupilam w biedronce reczniczek zielony, bedzie pasowal i dla chlopca i dziewczynki :) na kocyk nie moglam sie zdecydowac, podobal mi sie taki rozowo-lososiowy(?) ale to typowo dla dziewczynki, a pomaranczowy vo by dla obojga pasowal to mial obrazki jakies takie wg mnie chlopiece bardzie, stalam tam za dlugo przy koszyku wiec sie zawinelam i poszlam, niezdecydowana ja :)

super zdjecia dziewczyny, i te sliczne brzuszki i ciuszki :)

AniaLewandowska, takie komentarze o odcinaniu sie od rodziny szybko przychodza innym do glowy. U mnie uslyszalam to nawet z byle powodu, ze za rzadko ich odwiedzamy, bo chcieliby co tydzien, a najlepiej to i w trakcie, a co dopiero jak dziecko juz bedzie z nami. Tak to juz jest, ze matki dalej chcialyby chyba kontrolowac nasze zycie, a bynajmniej chca probowac, ciekawe jak to bedzie z nami... Ty masz juz corki wiec pewnie wiesz :) a ja jestem w pierwszej ciazy, takze.. ;) ale bede probowac byc dobra mama :)

Ania91, ankietka wypelniona, trzeba sobie pomagac :)

witaj m.k.83 :)

gratuluję udanych wizyt i poznania plci :) ja mam termin na poczatek wrzesnia a plec pewnie poznam pozniej niz nie jedna z Was, hmhm.

Dziękuję Ci bardzo i jakby ktoś wcześniej nie widział to wstawiam prośbę jeszcze raz :)
    Mam prośbę wypełniłybyście ankietę anonimową od koleżanki? Dotyczy wiedzy kobiet w ciąży na temat żywienia dzieci (obojętnie który trymestr) potrzebne jest jej to w celach naukowych do pracy licencjackiej z góry dziękuję w jej imieniu ;)

https://docs.google.com/forms/d/1KnBynQR7b_iSWDRaNAAzJCW-90FmBLR05jsQn5xeeMk/viewform

w57vikgnszqgz528.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez jestem glodna.. hmm chyba zrobie sobie buleczke z zoltym serem i powidłami mamy :)

Strazaczka1990, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje udanych wizyt super focie .
    Brzuszki cudne :)
    Trzeba ogranicznik zrobic na posty hehe bo dajecie pieknie z postami :-D

mychakruszyna, Strazaczka1990, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png

Wysłany: 17 marca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robie placuszki cukiniowe z programu wiem co jem na diecie :P tak jakoś ochota mnie naszla:)

Ewelina.Irl, Strazaczka1990, mmargol, Macioszczyczka, m.k.83, _izunia_ lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włączyłam detektor nie używałam go od 2 tygodni jakoś i od razu serduszko znalazłam ale jak ten łobuz tam kopie :D Nie da się słuchać bo uszy bolą <3

Ewelina.Irl, Strazaczka1990, mmargol, Anulka01, m.k.83, Sabina, Behemottka, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 marca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Włączyłam detektor nie używałam go od 2 tygodni jakoś i od razu serduszko znalazłam ale jak ten łobuz tam kopie :D Nie da się słuchać bo uszy bolą <3
    wspaniałe uczucie prawda?;D
    Ja dziś założyłam słuchawki na uszy i słuchałam hip hopu .Mała szalała takie bulgoty czułam że nie dobrze az mi było.Przełączyłam na disco polo to samo...Aż wreszcie puściłam muzyke dla kobiet w ciąży..Relaksujące ...Mozart bethoven .Ustało bulgotanie;D poszła spac;D

mychakruszyna, mmargol, Behemottka lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co Sławek na to jak wziął z ucha mego słuchawke i posłuchał Mozarta? "Zrobisz mi z dzieckka filozofa" ;o

Wysłany: 17 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Dziękuję Ci bardzo i jakby ktoś wcześniej nie widział to wstawiam prośbę jeszcze raz :)
    Mam prośbę wypełniłybyście ankietę anonimową od koleżanki? Dotyczy wiedzy kobiet w ciąży na temat żywienia dzieci (obojętnie który trymestr) potrzebne jest jej to w celach naukowych do pracy licencjackiej z góry dziękuję w jej imieniu ;)

https://docs.google.com/forms/d/1KnBynQR7b_iSWDRaNAAzJCW-90FmBLR05jsQn5xeeMk/viewform

Ankieta wypelniona;) po jej wypelnieniu stwierdziłam że baaardzo malo wiem o zywieniu dzieci..

Ania91 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ankieta wypelniona;) po jej wypelnieniu stwierdziłam że baaardzo malo wiem o zywieniu dzieci..
    Ja też stwierdziłam, że muszę się doedukować :P

w57vikgnszqgz528.png

Wysłany: 17 marca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Witam się z Wami i od razu mam prośbę wypełniłybyście ankietę anonimową od koleżanki? Dotyczy wiedzy kobiet w ciąży na temat żywienia dzieci (obojętnie który trymestr) potrzebne jest jej to w celach naukowych do pracy licencjackiej z góry dziękuję w jej imieniu ;)

I jak możecie to przekażcie na inne fora ja jestem tylko tutaj :)
    wypełniona;D trzeba sobie pomagac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 19:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankietę wypełniłam :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez sie przyznaje, edukacja potrzebna, bo doswidczenia takiego brak ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziemy edukować się na bierząco, ja jestem w miare na bierząco :P

Ania91 lubi tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu gadu gadu że głodne a ja się boję iść do lodówki bo mam taką zgagę że szok i wczoraj to samo było dopiero gdzieś koło 1 w nocy się uspokoiło i zasnęłam. Pewnie dziś to samo mnie czeka :( a wszystko przez sok kubuś tak lubię że bym mogła i z 10 litrów dziennie wypić a tu jedna duża butelka i piekło w przełyku :(

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia Gdzie się Ty kobieto podziewasz? Co to za cisza?

Wysłany: 17 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Wy tu gadu gadu że głodne a ja się boję iść do lodówki bo mam taką zgagę że szok i wczoraj to samo było dopiero gdzieś koło 1 w nocy się uspokoiło i zasnęłam. Pewnie dziś to samo mnie czeka :( a wszystko przez sok kubuś tak lubię że bym mogła i z 10 litrów dziennie wypić a tu jedna duża butelka i piekło w przełyku :(
    współczuje;c ja się tyle kubusiów opiłam też lubiałam litrami a teraz sie przepiło i odrzuca mnie..Ja nie wiem co to zgaga odpukać...

Lusia8998 lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ksosia Gdzie się Ty kobieto podziewasz? Co to za cisza?
    też o Niej pomyślałam...Ksosia do tablicy wywoływana ;D

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ