X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze glodna jestem a na nic ochoty nie mam :(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:

To jest najgorsze co może być. Niestety ja mam ostatnio tak cały czas ;(

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    tez bym coś zjadła....ale nie wiem co...Kefir z truskawek ;D

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    czesc! dzisiaj juz 11 stron od rana?! ojacie! :) ale nadrobilam :)

kupilam w biedronce reczniczek zielony, bedzie pasowal i dla chlopca i dziewczynki :) na kocyk nie moglam sie zdecydowac, podobal mi sie taki rozowo-lososiowy(?) ale to typowo dla dziewczynki, a pomaranczowy vo by dla obojga pasowal to mial obrazki jakies takie wg mnie chlopiece bardzie, stalam tam za dlugo przy koszyku wiec sie zawinelam i poszlam, niezdecydowana ja :)

super zdjecia dziewczyny, i te sliczne brzuszki i ciuszki :)

AniaLewandowska, takie komentarze o odcinaniu sie od rodziny szybko przychodza innym do glowy. U mnie uslyszalam to nawet z byle powodu, ze za rzadko ich odwiedzamy, bo chcieliby co tydzien, a najlepiej to i w trakcie, a co dopiero jak dziecko juz bedzie z nami. Tak to juz jest, ze matki dalej chcialyby chyba kontrolowac nasze zycie, a bynajmniej chca probowac, ciekawe jak to bedzie z nami... Ty masz juz corki wiec pewnie wiesz :) a ja jestem w pierwszej ciazy, takze.. ;) ale bede probowac byc dobra mama :)

Ania91, ankietka wypelniona, trzeba sobie pomagac :)

witaj m.k.83 :)

gratuluję udanych wizyt i poznania plci :) ja mam termin na poczatek wrzesnia a plec pewnie poznam pozniej niz nie jedna z Was, hmhm.

Dziękuję Ci bardzo i jakby ktoś wcześniej nie widział to wstawiam prośbę jeszcze raz :)
    Mam prośbę wypełniłybyście ankietę anonimową od koleżanki? Dotyczy wiedzy kobiet w ciąży na temat żywienia dzieci (obojętnie który trymestr) potrzebne jest jej to w celach naukowych do pracy licencjackiej z góry dziękuję w jej imieniu ;)

https://docs.google.com/forms/d/1KnBynQR7b_iSWDRaNAAzJCW-90FmBLR05jsQn5xeeMk/viewform

w57vikgnszqgz528.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez jestem glodna.. hmm chyba zrobie sobie buleczke z zoltym serem i powidłami mamy :)

Strazaczka1990, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje udanych wizyt super focie .
    Brzuszki cudne :)
    Trzeba ogranicznik zrobic na posty hehe bo dajecie pieknie z postami :-D

mychakruszyna, Strazaczka1990, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png

Wysłany: 17 marca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robie placuszki cukiniowe z programu wiem co jem na diecie :P tak jakoś ochota mnie naszla:)

Ewelina.Irl, Strazaczka1990, mmargol, Macioszczyczka, m.k.83, _izunia_ lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włączyłam detektor nie używałam go od 2 tygodni jakoś i od razu serduszko znalazłam ale jak ten łobuz tam kopie :D Nie da się słuchać bo uszy bolą <3

Ewelina.Irl, Strazaczka1990, mmargol, Anulka01, m.k.83, Sabina, Behemottka, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 marca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Włączyłam detektor nie używałam go od 2 tygodni jakoś i od razu serduszko znalazłam ale jak ten łobuz tam kopie :D Nie da się słuchać bo uszy bolą <3
    wspaniałe uczucie prawda?;D
    Ja dziś założyłam słuchawki na uszy i słuchałam hip hopu .Mała szalała takie bulgoty czułam że nie dobrze az mi było.Przełączyłam na disco polo to samo...Aż wreszcie puściłam muzyke dla kobiet w ciąży..Relaksujące ...Mozart bethoven .Ustało bulgotanie;D poszła spac;D

mychakruszyna, mmargol, Behemottka lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co Sławek na to jak wziął z ucha mego słuchawke i posłuchał Mozarta? "Zrobisz mi z dzieckka filozofa" ;o

Wysłany: 17 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Dziękuję Ci bardzo i jakby ktoś wcześniej nie widział to wstawiam prośbę jeszcze raz :)
    Mam prośbę wypełniłybyście ankietę anonimową od koleżanki? Dotyczy wiedzy kobiet w ciąży na temat żywienia dzieci (obojętnie który trymestr) potrzebne jest jej to w celach naukowych do pracy licencjackiej z góry dziękuję w jej imieniu ;)

https://docs.google.com/forms/d/1KnBynQR7b_iSWDRaNAAzJCW-90FmBLR05jsQn5xeeMk/viewform

Ankieta wypelniona;) po jej wypelnieniu stwierdziłam że baaardzo malo wiem o zywieniu dzieci..

Ania91 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ankieta wypelniona;) po jej wypelnieniu stwierdziłam że baaardzo malo wiem o zywieniu dzieci..
    Ja też stwierdziłam, że muszę się doedukować :P

w57vikgnszqgz528.png

Wysłany: 17 marca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Witam się z Wami i od razu mam prośbę wypełniłybyście ankietę anonimową od koleżanki? Dotyczy wiedzy kobiet w ciąży na temat żywienia dzieci (obojętnie który trymestr) potrzebne jest jej to w celach naukowych do pracy licencjackiej z góry dziękuję w jej imieniu ;)

I jak możecie to przekażcie na inne fora ja jestem tylko tutaj :)
    wypełniona;D trzeba sobie pomagac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 19:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankietę wypełniłam :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez sie przyznaje, edukacja potrzebna, bo doswidczenia takiego brak ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziemy edukować się na bierząco, ja jestem w miare na bierząco :P

Ania91 lubi tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu gadu gadu że głodne a ja się boję iść do lodówki bo mam taką zgagę że szok i wczoraj to samo było dopiero gdzieś koło 1 w nocy się uspokoiło i zasnęłam. Pewnie dziś to samo mnie czeka :( a wszystko przez sok kubuś tak lubię że bym mogła i z 10 litrów dziennie wypić a tu jedna duża butelka i piekło w przełyku :(

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia Gdzie się Ty kobieto podziewasz? Co to za cisza?

Wysłany: 17 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Wy tu gadu gadu że głodne a ja się boję iść do lodówki bo mam taką zgagę że szok i wczoraj to samo było dopiero gdzieś koło 1 w nocy się uspokoiło i zasnęłam. Pewnie dziś to samo mnie czeka :( a wszystko przez sok kubuś tak lubię że bym mogła i z 10 litrów dziennie wypić a tu jedna duża butelka i piekło w przełyku :(
    współczuje;c ja się tyle kubusiów opiłam też lubiałam litrami a teraz sie przepiło i odrzuca mnie..Ja nie wiem co to zgaga odpukać...

Lusia8998 lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ksosia Gdzie się Ty kobieto podziewasz? Co to za cisza?
    też o Niej pomyślałam...Ksosia do tablicy wywoływana ;D

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ